Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :)
Re: Forum Hakkındaki Önerilerim...
Tamam çoğu güzel ama Flash,shockwawe,macromedia destekli olsa forum,böyle nebilim flash oyunları filan koysak?Sonra sitece bi kaç kişi seçilip site adına uygulamalar yapsa güzel olmaz mı?
_BJK_ ye katılıyorum bu konuda dedikleri olursa fena olmaz özellikle nintendo oyun bölümü olmalı sitemizde bildigim kadrıyla çok fazla nds oyunları var
05 Dec 2008, 19:13
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Nintendo ile ilgili bütün oyun download bölümleri var zaten (NWii,NGC,N64,NDS,GBA,SNES) Benim demek istediğim Super Nintendo Oyunları Download bölümününde anasayfa'da gözükmesi
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
15 Dec 2008, 21:05
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum