|
It is currently 15 Feb 2012, 16:15
|
View unanswered posts | View active topics
Forum Hakkındaki Önerileriniz... | Author | Message | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Forum Hakkındaki Önerileriniz... Öncelikle herkese merhaba. Forum hakkındaki görüş ve önerilerimi belirtmek istiyorum: 1. Önerim:Anasayfa'da '' En İyi Dövüş Oyunu Hangisi?'' Anket konusunun olması iyi olur.Böylelikle misafirler ve her yeni üye olan kişi en çok sevdiği dövüş oyununu belirtmiş olur ve anketteki oy sayısı çoğalmış olur.Hemde bu ankete ulaşım daha da kolaylaşmış olur.Aynı zamanda bunun gibi başka anket konularıda anasayfa'da yer alabilir.Örnek: Sitemizi nasıl buluyorsunuz?• Çok iyi• İyi• Orta• Kötü• Çok kötügibi... 2. Önerim:Rütbelerin arttırılması.Diğer forumlara oranla çok az rütbe var.O yüzden başka rütbelerde eklenirse iyi olur.Örnek: 1000 mesajı olan kişinin rütbesinin Şövalye olması gibi... :) Ya da rütbeler yeniden düzenlenebilir.Tabi bu benim kendi düşüncemdir,en iyisini siz bilirsiniz tabiki... 3. Önerim: Gösterdiğim yerde Super Nintendo Oyunları Download bölümününde gözükmesi sağlanırsa iyi olur. Evet,forum hakkındaki önerilerim bu kadardır.Sadece kendi görüşlerimi ve önerilerimi belirttim.Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.Önerilerimin dikkate alınması dileğiyle...Kendinize iyi bakın. Bu arada sizlerde yaptığım öneriler hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim ---+ Sizde bunlara benzer önerilerinizi forumla paylaşabilirsiniz. _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
Last edited by _BJK_ on 24 Oct 2010, 22:26, edited 3 times in total.
| | 04 Dec 2008, 19:30 | |  | | moliver Samuray Joined: 30 Apr 2006, 18:44 Posts: 2929 Location: istanbul |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... 1- oyle bir anket vardı, bende su an bulamadım ama var o kesin  anketler diye bolum bende onermiştim ama olmadı 2- forum-f1/ileti-t123.html zaten var...1000 olanın rutbesi ozelleşiyordu sanırım 3- forum-f148/ o da var forumda ama anasayfada gorunmuyor. _________________
forumu kirletmeyin, kirletenleri uyarın...
| | 04 Dec 2008, 20:17 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... ben yardım edeyim moliver forum-f17/ileti-t15.html en iyi dövüş oyunu anketi bir de ben öneri koyayım;Site içi bir rp sistemi hoş olur,vakit geçer fakat herkez çok kolay post kasar :S _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 04 Dec 2008, 20:22 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... @moliver1-Öyle bir anket konusunun olduğunu biliyorum tabiki  Ama benim demek istediğim o anket konusunun Anasayfa'nın kenarında bir yerinde şıklarıyla birlikte bulunması. 2-Öyle birşey yok sanırım.Çünkü yolladığın linkte bu konu hakkında birşey yazmıyordu... 3- Bu bölüm var biliyorum ama benim isteğim o bölümün Anasayfadaki gösterdiğim yerdede bulunması  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 04 Dec 2008, 20:33 | |  | | IMMORTALIFB Moderator Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room... |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... Öncelikle yaratıcı fikirlerin için saol BJK kardeşim  fakat 2. önerine pek katılmıyorum,çünkü o rütbeye ulaşılmak için daha fazla gereksiz mesaj atılabilir(tabiki herkez için geçerli değil bu) Anket konusunun yeni üyelerin ilgisini çekeceğinden eminim bu iyi bi fikir Nintendodan pek anlamadığım için o bölümle ilgili pek bi fikrim yok,bu arada sega konsollarına sega game gear oyunları download bölümü açılması iyi olur diye düşünüyorum,game gear oyunlarını oynamak için gerekli dökümanımda var ayrıca çeşit açısından iyi olabilir _________________

WWF Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Ecco the Dolphin Oyunları Koleksiyonu [SEGA] Mortal Kombat Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Null DC Emulatoründe Save Dosyası Kullanımı [Dreamcast]
| | 04 Dec 2008, 20:37 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... Immortal sega konusunda %100 evet derim,sonuçta sega rom ve pc oyunları hayla oynanıyor,hemde çok fazla _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 04 Dec 2008, 20:39 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... @IMMORTALIFBÖnemli değil kardeşim  Haklısın 2. önerim konusunda.Gereksiz mesajlar yazılabilir belkide.Ama biraz daha rütbe olsaydı fena olmazdı yinede...Bu arada senin önerinde güzel  Sega Konsolları Bölümüne Sega CD (SCD),Sega Game Gear (SGG) ve SG 32x adı altında ortak bir Oyun Download Bölümü açılırsa iyi olabilir  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 04 Dec 2008, 21:01 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... blizzart wrote: ben yardım edeyim moliver forum-f17/ileti-t15.html en iyi dövüş oyunu anketi bir de ben öneri koyayım;Site içi bir rp sistemi hoş olur,vakit geçer fakat herkez çok kolay post kasar :S Post kastıktan sonra ne olacak peki? moliver wrote: 1- oyle bir anket vardı, bende su an bulamadım ama var o kesin  anketler diye bolum bende onermiştim ama olmadı 2- forum-f1/ileti-t123.html zaten var...1000 olanın rutbesi ozelleşiyordu sanırım 3- forum-f148/ o da var forumda ama anasayfada gorunmuyor. moliver, _BJK_ "1000 olanın rütbesi neden değişmiyor?" demiyor ki, "Rütbeler daha fazla olsun." diyor. IMMORTALIFB'nin düşüncesi de güzel, ayrı bir Sega CD, Sega Game Gear vb. gibi tek bir bölüm açılabilir bence. Nes oyunları da olabilir. _BJK_'nin önerilerini yorumlayalım: 1-Aslında o kadar da önemli bir şey değil bence anketin ana sayfada görünmesi. "Sitemizi nasıl buluyorsunuz?" anketi de gereksiz olur. Zaten üyeler, memnuniyetlerini ve şikayetlerini ilgili bölümlere bildiriyorlar. 2-Olup olmaması farketmez aslında. Olursa güzel olabilir, evet. İsterim tabii ki olmasını. 3-Üçüncü önerine katılıyorum, SNES oyunları da orada olmalı.
| | 05 Dec 2008, 17:32 | |  | | blizzart Ninja Joined: 26 Nov 2008, 17:52 Posts: 1128 Location: Limon Bahçesi :) |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... Konuyu görünce benim de bir katkım olsun dedim aklıma rp geldi,rp'yi ayrı bi sistemde kursak,rp'dekiyle burada ki postlarımız ayrı tutulsa.Böyle bişi mümkün mü ama :S @şimdi ekliyorum post kastıktan sonra ne olacak peki cevabını  Şöyle düşün,adamın biri üye oldu siteye,paylaşım filan hiç bişi yok sadece rp de kasılıyo. Adam rütbelendi ve her konuda bilmişlik yapıyor.Bunu önlemek söyledim olmaz'ı  _________________ Bring Me To Life Konsoloyunları Msn Grubuna Girmek İçin Tıkla! Sonic DX Oyununda Kendi Karakterini Yaratmak İçin Tıkla! UMK3 Kariyer: Toplam Maç sayım: 3 Kazandığım Maçlar: 3 Kaybettiğim Maçlar: 0 Özet: blizzart vs tariktigli123 (blizzart). blizzart vs donetouch (blizzart). blizzart vs ufuk00 (blizzart).
| | 05 Dec 2008, 17:39 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: Forum Hakkındaki Önerilerim... @SphynxinatorDüşüncelerini buraya yazdığın için teşekkürler  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 05 Dec 2008, 18:24 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 5 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|