Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
Kontrol Paneli
Sayfanın solunda mousla yaklastıgında bir kontrol paneli cıkardı onceden Scorpion.....EN yararlı ve kullanıslı bir sey olarak dusunurdum onu....Naptın ona yaw .....geri koysana bi zamet
Siteyi oldukça yavaşlatıyodu. Bi de google bot fazla sevmez o tür şeyleri. Daha çok sade şeylerden hoşlanır. Bu yüzden kaldırdım. Alışırsınız :)
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
22 Mar 2007, 17:07
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe
HATE wrote:
RoLaTiviTy wrote:
imza degistirecegimi nerden cıkardın HATE onu anlamadım....SAdece benim icin cok kullanıslıydı dedim sadece......
Orda imza falan yazıo Cigerim
seninle frekansımız hic tutmayacak en iyisi hic gorusmemek .....yine bsiey anlamadım mesajından....Hadi kal saglıcakla sonsuza kadar (insallah bensiz)
TheScorpion wrote:
Siteyi oldukça yavaşlatıyodu. Bi de google bot fazla sevmez o tür şeyleri. Daha çok sade şeylerden hoşlanır. Bu yüzden kaldırdım. Alışırsınız :)
Su google bot un adresini versene bi konusalım biz onla (ne ukalaymıs o!)
Joined: 03 Feb 2007, 14:17 Posts: 2716 Location: Balikesir/Erdek
TheScorpion wrote:
Alıştım Bile ben zaten fazla kullandıgım bir yerde deildi
Moderatörler her oyunu indirmiş ve kurmuş kişiler değillerdir kusurlarına bakmayın !
The Great Khali veya gerçek adıyla Dalip Singh Rana 2.20 m boyunda ve 187 kg ağırlığındadır.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum