| Author | Message |
| kamikaze Moderator Joined: 17 Dec 2006, 19:42 Posts: 1681 Location: Bursa | oba abiler yapmayın şakası yoq banlancam lemm  durun bana oy weren eller kırılsın  bak scorpion ve RoLaTiviTy elimden geldiği kadar uyarı atarım site bi uzmansız bide yöneticisiz kalır
harbi uyarıyı koymöuşlar yedik ayvayı kaldırın ban yicem bak  bi uyarı bide report gelmiş
şakası bile gerçeğe dönüşebiliyo
ben sevmedim bu işi cıvığı çıktı şimdiden uyarı aldık beya olmaski böle banlanınca mutlu ve mesut olun  _________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
|
| 07 Apr 2007, 21:21 | |
 |
| zebani999 Kara Kuşak Joined: 31 Dec 2006, 18:47 Posts: 821 Location: samsun | gerçekten herkes sinir olduğu kişiye uyarı vercekya şunu şöyle yapamazsınız: bir kişiye uyarı verildiğinde o kişinin diğer kişiye uyarı verdi diye admine mesaj gelse olmaz mı bence daha iyi olur
|
| 07 Apr 2007, 21:27 | |
 |
| kamikaze Moderator Joined: 17 Dec 2006, 19:42 Posts: 1681 Location: Bursa | bence bu uyarlamaya yöneticiler tarafından kontrol edilsin oto ban olmasın yoqsa banlancam 1 haftaya kalmas ciddiyim şikayeti olan mektup gibi bişiy yazıp yöneticiye atsın oda gerekeni yapar uyarıya gelince şuna bak 1 uyarı aldık bile saolsunlar  ama ben bişiy demiyom boş yere kimseye ne uyarı nede şikayet yazarım _________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
|
| 07 Apr 2007, 21:33 | |
 |
| RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | yaw kamikaze ne kadarda ciddiye aldın o mavi seyleri :) ... Scorpion sistemi yeniliyor kayıtlara gecmedin ki zaten  ..... panik atak oldun birden .....Sakin kardesim sakin, surda iki dakka espiri yaptırmadın bize  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
|
| 07 Apr 2007, 21:35 | |
 |
| zebani999 Kara Kuşak Joined: 31 Dec 2006, 18:47 Posts: 821 Location: samsun | ohbe o zaman iyi çünkü öbürtürlü herkes gıcık olduğu kişiye uyarı yollardı yaw
Last edited by zebani999 on 07 Apr 2007, 21:38, edited 1 time in total.
|
| 07 Apr 2007, 21:36 | |
 |
| kamikaze Moderator Joined: 17 Dec 2006, 19:42 Posts: 1681 Location: Bursa | şaka maka senin msn ne "uyarı aldınız 5 uyarıda otomatik banlanacaksınız "yazmıyo ama _________________ F arkedemedim bunca zamandır seni... A nsızın çıktın,aldın benden sevgimi... T anımadım en başta kimin nesi... M alesef aşık etti kendine beni... A nlamadan yenik düştü bu gönül eserindir senin.
Ģûяђαη Ðσģαη
|
| 07 Apr 2007, 21:38 | |
 |
| RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe | _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
|
| 07 Apr 2007, 21:40 | |
 |
| zebani9999 Ninja Joined: 09 Dec 2006, 17:47 Posts: 1046 Location: Samsun | aslında iyi bir sistem bence baya yararlı olur tabi cıvığını çıkarmazlarsa 
|
| 07 Apr 2007, 21:54 | |
 |
| TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Sistemde sadece moderatorler uyarı gönderebiliyor.
zebani999 wrote: ohbe o zaman iyi çünkü öbürtürlü herkes gıcık olduğu kişiye uyarı yollardı yaw
Gıcık olduğu kişiye gıcık olduğu için uyarı gönderecek bir moderatorümüz varsa ve eğer bunu yaparsa moderatorlüğü alınır. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
|
| 07 Apr 2007, 22:35 | |
 |
| zebani999 Kara Kuşak Joined: 31 Dec 2006, 18:47 Posts: 821 Location: samsun | TheScorpion wrote: Sistemde sadece moderatorler uyarı gönderebiliyor. zebani999 wrote: ohbe o zaman iyi çünkü öbürtürlü herkes gıcık olduğu kişiye uyarı yollardı yaw Gıcık olduğu kişiye gıcık olduğu için uyarı gönderecek bir moderatorümüz varsa ve eğer bunu yaparsa moderatorlüğü alınır.
ben üyeler de gönderebiliryor zannetiğim için öyle dedim
|
| 07 Apr 2007, 22:37 | |
 |
|