Re: Yeni serverımızda yeni sitemizdeyiz...
TheScorpion wrote:
Yeni temanın mavi ve turuncu (şu anda kullanılan) olmak üzere 2 farklı temasını yapmayı düşünüyorum. Anasayfadan isteyen istediği rengi seçecek şekilde...
Hızlı cevap özelliği eklenecek ama daha öncelikli işler var örneğin anasayfa baştan tasarlanacak...
sana katılıyorum kullanıcının gözü hangi temayı daha iyi seçerse onu kullanır dataylı düşünmüssün ana sayfa hakkında'da şunu söylim temaya bakılırsa ve zevkin bu kadar iyise ana sayfa mükemmel olacak tahmin edebiliyorum tebrikler.
18 Apr 2008, 21:20
eyüp
Kara KuÅŸak
ThescorpionAna sayfayıda yapmışsın Hakaten süper olmuş Dün akşam yoktu bu sabah saat 07:30'da açtım direk ana sayfaya girdi buda demek oluyorki ana sayfayı gece yapmıssın site için uykuyu göz ardı ettin sanada bu yakışır ALLAH seni hedeflerine kavuştursun...
20 Apr 2008, 07:43
TheScorpion
Tasarımcı
eyüp wrote:
ThescorpionAna sayfayıda yapmışsın Hakaten süper olmuş Dün akşam yoktu bu sabah saat 07:30'da açtım direk ana sayfaya girdi buda demek oluyorki ana sayfayı gece yapmıssın site için uykuyu göz ardı ettin sanada bu yakışır ALLAH seni hedeflerine kavuştursun...
Gaz için teşekkürler Portalı yapmam yaklaşık 24 saatimi aldı. Yinede bazı eksikleri var dahada güzel olacak zamanla. Eski temayıda foruma ve portala uyarlayacağım...
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
20 Apr 2008, 12:00
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Valla çok güzel olmuş TheScorpion, ellerine sağlık, turuncu güzel görünmüş. Nasıl olsa bütün dövüş oyunlarında turuncu var değil mi?
Ana sayfa süper olmuş TheScorpion eline sağlık
20 Apr 2008, 13:17
TheCrow
Ninja
Yeni anasayfa eskisinden daha güzel bence... Bu kadar kısa sürede olmasına rağmen müthiş.
20 Apr 2008, 13:38
Enigma
YeÅŸil KuÅŸak
pardon ama yeni measjlara tıkladığımda arama yetkiniz yok diyor. sitenin yeni halini beğendim ama gündemden uzak kalıyorum hocam bi el atsanız.
20 Apr 2008, 14:30
korayaksu61
Ninja
Evet arkadaşlar anasayfa tamda benim tahmin ettiğim gibi olmuş. Gerçekten süper oldu TheScorpion emeğine sağlık.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum