|
It is currently 14 Feb 2012, 06:25
|
View unanswered posts | View active topics
Türkçe Tim Kurulabilir mi? | Author | Message | | olcer156 Kara Kuşak Joined: 04 Nov 2007, 21:35 Posts: 763 Location: İzmi® |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? eyüp wrote: ım nerde konuşacaz ve ne zaman başlayacaz sorabilirmiyim...? Msnde konuşalım istersen . . . ö.m atıyorum _________________
, seninki kaç santim? Tıkla Greenpeace ile denizlere bir katkın olsun :)
| | 17 Apr 2008, 23:32 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Süreç henüz başlamadı. Arkadaş gerekli yazılımları eksiksiz temin ettikten sonra organize edeceğim ben. Katılım yeterli olacak gibi  _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 17 Apr 2008, 23:33 | |  | | eyüp Kara Kuşak Joined: 20 Mar 2006, 12:09 Posts: 881 Location: Adıyaman |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? yani programların hepsi tam olduktan sonra takımı kuracaksın öylemi ii bekleyelim tam olsun sağlam olsun çürük yapmayalım işimizi... _________________

| | 18 Apr 2008, 00:36 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Ben de katılmak istiyorum, bana da bir yer ayırmanızı rica ediyorum. Yalnız bir sorum olacak, oyunlarda "Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü, ç, ğ, ı, ö, ş, ü." karakterlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz? 
| | 18 Apr 2008, 22:10 | |  | | olcer156 Kara Kuşak Joined: 04 Nov 2007, 21:35 Posts: 763 Location: İzmi® |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Sphynxinator wrote: Ben de katılmak istiyorum, bana da bir yer ayırmanızı rica ediyorum. Yalnız bir sorum olacak, oyunlarda "Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü, ç, ğ, ı, ö, ş, ü." karakterlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?  Kullanmayı düşünmüyoruz onu istesekte yapamayız o ap ayrı bir boyut . . . Aramıza hoşgeldin katılımlar iyi açıkcası yanlız mameyi tr yapmak için döküman lazım ben gbc gba gb smc bin leri nesleri hallederim . . . _________________
| | 18 Apr 2008, 23:16 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Mamenin kodlarında degisiklik yapmak istiyorsanız once buraya ugrasın: http://mamedev.org/devwiki/index.php/MA ... onventionsArdından yukardaki kodlama hakkında bilgisi olanlar aşagıdaki linkten devam edebilirler< http://mamedev.org/devwiki/index.php?ti ... MAME_Workshicbir bilgisi olmayan arkadaslar bosuna ugrasmasın sizi aşar. Oyle hex ediyoru acarım surayı surayı degisitirim mantıgı ile olmaz. C++ ve C- bilgisi gerektiriyor. Çaylakların yapabilecegi bir seydegil olsa zaten adı mame olmazdı Karamsarlık icinde bırakmak istemem sizi ama 3--4 gündür takip ediyorum konuyu ve ne kadar kolaymıs gibi konusuyorsunuz. En son su mameyi cevirelim deyince dayanamadım konuya dahil oldum............ Kodlama ve programlamada 4 dil biliyorum ve bu isler ozellikle exe ve binary dosyası kodlamaları hicde o kadar kolay degil. Programlama (c++, c-, VB, Delphi yada en azından Fortran) bilmeyenler icin zor olur. Cunku gerekli kısma gelip "Options" u "Secenekler" olarak bile degistirmek isteyen arkadaslar en azından .a, .b, .c gibi mame nin source dosyalarını nasıl acacaklar merak ediyorum. Her programlayan bunları kilitler mamede. Düzenlemek icin sizin tekrar yazmanız lazım kodları. Eger bu tarz dosyları açacak (sakın Hex editor demeyin!) bir programınız varsa o zaman isiniz kolay. Acıkcası ben bulamadım. Aradım zamanında cok. Programlama biliyorum ama oyle oturup basına takır takır yazamam cunku oncelikle mame nin algoritmasını yada neyin üstünde calıstıgını ogrenmek gerek. _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 20 Apr 2008, 19:46 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? olcer156 wrote: Sphynxinator wrote: Ben de katılmak istiyorum, bana da bir yer ayırmanızı rica ediyorum. Yalnız bir sorum olacak, oyunlarda "Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü, ç, ğ, ı, ö, ş, ü." karakterlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?  Kullanmayı düşünmüyoruz onu istesekte yapamayız o ap ayrı bir boyut . . . Aramıza hoşgeldin katılımlar iyi açıkcası yanlız mameyi tr yapmak için döküman lazım ben gbc gba gb smc bin leri nesleri hallederim . . . Ama profesyonel bir çalışma olmayacak mı? Yani kelimeleri sözlükten bulup bulup yazacaksak, Türkçe harfleri kullanmayacaksak ne özelliği olur ki?(Örnek verdim.) Bence bu harfleri de kullanmayı sağlamalıyız, bence onun da programını bulalım, çizme falan sorun olmaz zaten.
| | 20 Apr 2008, 20:25 | |  | | eyüp Kara Kuşak Joined: 20 Mar 2006, 12:09 Posts: 881 Location: Adıyaman |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Sphynxinator wrote: olcer156 wrote: Sphynxinator wrote: Ben de katılmak istiyorum, bana da bir yer ayırmanızı rica ediyorum. Yalnız bir sorum olacak, oyunlarda "Ç, Ğ, İ, Ö, Ş, Ü, ç, ğ, ı, ö, ş, ü." karakterlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?  Kullanmayı düşünmüyoruz onu istesekte yapamayız o ap ayrı bir boyut . . . Aramıza hoşgeldin katılımlar iyi açıkcası yanlız mameyi tr yapmak için döküman lazım ben gbc gba gb smc bin leri nesleri hallederim . . . Ama profesyonel bir çalışma olmayacak mı? Yani kelimeleri sözlükten bulup bulup yazacaksak, Türkçe harfleri kullanmayacaksak ne özelliği olur ki?(Örnek verdim.) Bence bu harfleri de kullanmayı sağlamalıyız, bence onun da programını bulalım, çizme falan sorun olmaz zaten. Cosi haklı bu çocuk oyuncağı değil ben yazılım üzerinde çok çalıştım yaptığım programlar beni günlerce uğraştırdı benim kullandiğim Visual Studio NET, yani sharpsi sharp diğer adıyla C#.NET Yazılımı. Ben belki biraz anlarım elimde bahsettiğim yazılım örnekleri ve kitabı var uğraşım yapabilirsem ne mutlu TRfighters'ciler... _________________

| | 20 Apr 2008, 22:59 | |  | | olcer156 Kara Kuşak Joined: 04 Nov 2007, 21:35 Posts: 763 Location: İzmi® |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Evet arkadaşım malesef mame değiştirmek kolay değil zaten ben mame değiştirmeyi planlamıyodum onu adminimiz istedi benden nintendo oyunlarının trsi çıkar anca  _________________
| | 26 Apr 2008, 19:20 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Türkçe Tim Kurulabilir mi? Elimizden ne geliyosa onunla ilglileniriz artık. Akşam MSN de detaylı görüşelim. Anasayfayada başlığı açalım artık başlayalım... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 26 Apr 2008, 19:23 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|