Forumda Ara:
It is currently 13 Feb 2012, 23:34




Search this topic:
 Forum Kuralları 
Author Message
Tasarımcı
Tasarımcı
User avatar

Joined: 21 Jun 2005, 22:27
Posts: 3549
Post Forum Kuralları
Forumda daha huzurlu bir ortam oluşturmak için lütfen kurallara uyalım.

- Kesinlikle adult (+18 ) içerik yayınlamak yasaktır. Adult içerik yayınlayan kişinin başlığı hemen kilitlenir ve bir uyarı alır. Uyarı aldığı halde tekrar aynı tür mesajlar yazan kişi banlanır.

- Forumda yazılan mesajlardan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan kesinlikle TRFIGHTERS sitesi sorumlu değildir.

- Örf ve adetlerimze yakışmayan, küfür yazan kişi bir kez uyarılır. Tekrar aynı davranışı gösterirse banlanır.

- Örf, adet ve geleneklerimize uymayan hertürlü içeriğin forumda yayınlanması yasaktır.

- Herhangi bir şekilde reklam yapmak için daha önceden forum yöneticilerinden izin almalıdır.İzin almadan yapılan site tanıtımları linkleri vs. veremez.

- Ticari amaçlı bir başlık açmak için önce forum yöneticilerinden izin alınması gerekir.

- Başlık açmadan önce forumu lütfen araştırın. Aynı başlıktan forumda olmaması gerekir. Varsa silinecek ve geri bildirim kabul edilmeyecektir. Sadece alternatif linklerinizi ekleyebilirsiniz.

- Dininizi yazdığınız yazılarla başka kişilere aşılamaya çalışmak, başka dinler hakkında olumsuz yorum yapmak, dinler arasında karşılaştırma yapmak, mesajlarınızda inancınızı örnek göstermek ve bu tür konularla kullanıcıları rahatsız etmek kesinlikle yasaktır.

- Ard arda mesaj göndermek (flood yapmak) yasaktır. Eklemek istediğiniz ikinci mesajı ''Düzenle'' butonuna basarak ekleyiniz

- İmzanızda resim bulunduruyorsanız bu forum sayfalarının görüntüsünü bozmayacak şekilde olmalıdır. Ekran çözünürlüğünüzü 1024x768 yapın ve imzanızdaki resmin yatay kaydırma çubuğu çıkmasına sebeb olup olmadığını kontrol edin.

- İmzanızda direk reklam unsuru olacak yazı ve resimler bulunduramazsınız.

- İmzaların yüksekliği 6 metin satırından yüksek olamaz.

- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek yasaktır

- Din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak yasaktır

- Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örnegin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Arap, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen vb.)

- Forumda görevli moderatör arkadaşlar, kurallara uymayan konuları kilitler yada siler. Kilitlenen yada silinen konunuzla ilgili itirazlarınızı lütfen önce bölüm moderatörüyle temasa geçerek çözmeye çalışınız. Cevap verilmemesi takdirinde forum hakkında bölümüne konu açabilir yada adminlere özel mesaj atınız.
- Herhangi bir oyun, müzik, program, döküman vs. paylaşımı yapmadan önce siteni arama bölümünde konuyla ilgili bir arama yapıp daha önce böyle bir paylaşımda bulunup bulunulmadığı kontrol ediniz.

- Sitede arama yapmadan oyun, müzik, program vs. isteklerinde bulunmayınız. Aradığınız şey zaten site bünyesinde bulunuyor olabilir.

- Herhangi bir başlıkta alakasız mesajlarla konuyu başka yerlere çekmek, başlık içersinde kişisel tartışmalara girmek yasaktır.

- Forumda mesaj yazarken sadece büyük harf kullanılması yasaktır.

- Herhangi bir forum üyesini gereksiz yere rencide etmek, aşağılamak yasaktır.

- Bu siteden herhangi bir oyun, program linki vs. başka bir sitede alıntı yapacağınız zaman bahsi geçen metaryelin bu siteden alıntı olduğunu belirtiniz. Herşeyden önce emeğe saygı.



TRFIGHTERS YÖNETİMİ

_________________
Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz
Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz
[Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]

TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim
ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran


17 Mar 2006, 02:23
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  

Login
Username:   Password:   Log me on automatically each visit  
Powered by phpBB Theme: Vjacheslav Trushkin Developer: TheScorpion