|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 21 Mar 2010, 16:14
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Forum Hakkındaki Önerilerim...
| Yazar |
Mesaj |
|
KanGüncesi
Yönetici
|
 Re: Forum Hakkındaki Önerilerim...
ben ilk geldiğim zamanalrda buna benzer bir başlığım vardı halada duruyor sanırım bende chatbox istemiştim ama şu varki zaman ilerledikçe sağda solda gördüğüm kadarııyla chatbox forumları öldürüyor kardeşim herkez anında ordan cevap istiyor en azından yetkili olarak bizden ama bazılarımızın okulu bazılarımız iş sahibiyiz o yüzden 24 saat online olma gibi şansımız olmuyor ama forumda yazınca illaki görüp müdahele edebiliyoruz kaynaşma açısından chatbox güzel bir olay biliyorum ama son söz yine scorpionundur
| 18 Ara 2008, 21:32 |
|
 |
|
moliver
Samuray
|
chatbox zaten forum forumdan çıkar. anlamını yitirir. forumu da kasar. öyle bir çok forum gördüm ama en sağlam ve yüksek hitleri, üyeleri olan forumlar (özellikle oyun ve warez forumlar) chatbox kurmuyorlar.kurmazlarda, sitelerde bile cıvığı çıkıyor.zaten forumda da son zamanlarda geiyk ve muhabbet konularında baya bir artış var. kurulursa iyice paylasım biter 
| 18 Ara 2008, 21:40 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
oyun inceleme bölümü gibi birde ''oyun hileleri'' bölümü açılsa güzel olur diye düşünüyorum,sitemiz her konuda gelişmiş,niye bu alanda olmasın  neyse siz gene bi düşünün eğer açarsanız ben içini doldurmaya hazırım

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 31 Oca 2009, 15:29 |
|
 |
|
moliver
Samuray
|
cheat kodları heryerde bulunabiliyor artık, bircokta programı var.
| 31 Oca 2009, 15:47 |
|
 |
|
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
|
IMMORTALIFB yazdı: oyun inceleme bölümü gibi birde ''oyun hileleri'' bölümü açılsa güzel olur diye düşünüyorum,sitemiz her konuda gelişmiş,niye bu alanda olmasın  neyse siz gene bi düşünün eğer açarsanız ben içini doldurmaya hazırım Katılıyorum.. Güzel bir fikir..
| 02 Åžub 2009, 18:27 |
|
 |
|
mksubzero
Ninja
|
Scorpion-SCO yazdı: IMMORTALIFB yazdı: oyun inceleme bölümü gibi birde ''oyun hileleri'' bölümü açılsa güzel olur diye düşünüyorum,sitemiz her konuda gelişmiş,niye bu alanda olmasın  neyse siz gene bi düşünün eğer açarsanız ben içini doldurmaya hazırım Katılıyorum.. Güzel bir fikir.. Bence de güzel fikir. Mesela insanlar indirdiği oyunun hilesinin olup olmadığını merak ediyor. Ve böyle bir bölüm olursa siteye girenlerin sayısında da bir artış görülebilir. 
|
| 02 Åžub 2009, 20:13 |
|
 |
|
mortal
Samuray
|
Ben neredeyse hepsine katılıyorum BJK arkadaşım sadece rütbelerin fazla arttırılmasına katılmıyorum 1000. mesajda yeni bir rütbe olabilir bence fazla arttırmaya gerek yok. Chatbox a gelince bence çok berbat olur genel atış bölgemiz yeter bize.
| 03 Åžub 2009, 01:51 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2552 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
Benim önerim yokta bir isteğim var site yöneticilerinden Dragon Ball bölümü açılsın istiyorum her türlü paylaşımı yaparım yanlış anlamayın o bölümün modu falan olmak değil amacım tam tersine o bölüme mod. olarak aigin yakışır bence o bölümde trfighers ' a yakışır siteye özel her türlü upload ederim 
| 13 May 2009, 02:15 |
|
 |
|
_BJK_
Uzman
Kayıt: 04 Tem 2007, 17:31 Mesajlar: 8384 Konum: Green Hill Zone
|
Aslında olabilir böyle birşey.Popüler olan animelere ayrı bir bölüm açılabilir. ''Anime'' bölümüne alt bölümler olarak.Dragon Ball,Naruto,Shaman King,One Piece,Pokemon,Digimon,Beyblade gibi popüler animelerin mesala... Bu arada ilk mesajımda belirttiğim 4. önerimi siliyorum.Çünkü bu bölümler çoktan açıldı... _BJK_ yazdı: 4. Önerim: Sega Konsolları Bölümüne Sega CD (SCD),Sega Game Gear (SGG) ve Sega 32x adı altında ortak bir Oyun Download Bölümü açılırsa çeşit açısından iyi olabilir.
| 14 May 2009, 16:12 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2552 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
Ben anime ve oyun bölümü olarak düşünmüştüm  ama _BJK_ sen bir ayar geçsen  Valla çok güzel olur o zaman 
| 14 May 2009, 16:23 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|