Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Re: Forum Hakkındaki Önerilerim...
Benim elimden birşey gelmez bu konuda Ama bende isterdim böyle bir bölümün açılmasını.Çünkü forumda birçok anime seven kişi var.Fanları oldukları bir animenin bölümünün olması hem onları sevindirir,animeler hakkında bilgi ve paylaşım artar hemde animelere olan ilgi dahada artmış olur.
Benim elimden birşey gelmez bu konuda Ama bende isterdim böyle bir bölümün açılmasını.Çünkü forumda birçok anime seven kişi var.Fanları oldukları bir animenin bölümünün olması hem onları sevindirir,animeler hakkında bilgi ve paylaşım artar hemde animelere olan ilgi dahada artmış olur.
Evet katılıyorum dostum sana bende eğer öyle bir bölüm açılırsa site adına upload yaparım Dragon Ball olsun yeter
14 May 2009, 19:47
saibot
Ninja
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
Ben ikinize de katılıyorum, hem DBZ'yi benim gibi tanımayanlar için tanışma fırsatı olmuş olur, hem de DBZ fanları paylaşımlarını ortaya koyarlar.
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
Bu arada dediğim gibi farkllı renkler'de olsun istiyorum ama!
Rica ediyorum konuyu yanlış yere açtığım zaman uyarı gelsin lütfen lütfen başlıklarımı kitlemeyin
Relax Ama sende biraz haklısın tabi.
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
09 Jan 2010, 17:01
sukru26
Kara KuÅŸak
daha önce istendimi bilmiyorum chat bölümü eklensin çoğu sitede var eğer fazla maliyeti yoksa tüm yöneticilere site sahiplerine sesleniyorum bir sürüde moderatör arkadaşımız var yani denetlenmesi sorun olmaz.ve chat bölümüne çok fala kişi istenmiyorsa mesaj sınırı koyuabilirler örneğin bir sitede 100 mesaj sınırı olmayan giremiyor.
sadece üyeler kaynaşması ortalık ısınması ve site gelişimi için öneri
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
Joined: 21 Feb 2009, 14:24 Posts: 1037 Location: EskiÅŸehir
benim önerim genel olacak bazen bir konu açılıyor yıllarca cevap yazılmıyor kalıyor öle siteyi canlı tutmak için güncel bilgiler paylaşılsa falan iyi olur . mesela teknoloji haberleri falan olsun
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum