Oyun inceleme, cafe muhabbet ve genel atış kısmı ardına kadar alıntı mesajlarla doldu. Yakında birileri bize taklitçi diyebilir. Diğer bölümler neyse ama oyun inceleme kısmı için birileri yakında bize taklitçi iddiasında bulunabilir. Bence bu işe çözüm bulmak ilazım. Bence kendine güvenen arkadaşlar orjinal bir kaç inceleme denerse güzel olur. Orjinal incelemeler yapılabilirse ana sayfayada haber çeşitliliği sağlar.
_________________ PSN: leventk
09 Mar 2009, 17:36
aigin
Uzman
Kayıt: 12 Tem 2007, 09:40 Mesajlar: 7063 Konum: Tam lambanın altındayım düşse kafamı yarar. Hayatım aksiyon dolu...
Re: Alıntı Başlıklar !
Abi çok doğru söylüyosun şu konuya bi bakın forum-f43/kayip-t29383.html böyle saçma bi konuyu bile üye başka bi siteden almış
katılıyorum ben açmayı düşündüğüm bi başlıkdan baska sitede yapıldıgı için vaz geçmişdim ama o başlık alıntı yapıldı yakışmadı bence bizdede inceleme yapabilicek arkadaşlar var pc oyunlarına ben inceleme yapabilirim başka editörler den yararlanmak güzel ama bizdende çıkması lazım diye düşünüyorum
09 Mar 2009, 19:02
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz