|
It is currently 15 Feb 2012, 19:10
|
View unanswered posts | View active topics
MOD' LUK İSTEĞİ(ŞİMDİLİK 3 KİŞİ) | Author | Message | | Kof_Lover Banlandı Joined: 29 Mar 2006, 15:33 Posts: 834 | Bende mod olabilirim tabi eğer isterseniz ?
| | 25 Apr 2006, 18:26 | |  | | murat_kyo Uzman Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA | bendeeeeeeeee :) _________________
PSN : muratkyo2009
| | 25 Apr 2006, 18:55 | |  | | baba Siyah Kuşak Joined: 15 Jan 2006, 16:26 Posts: 307 Location: istanbul | ben büyük ihtimalle yarın olurum.
| | 25 Apr 2006, 19:14 | |  | | musulmans Forum Demirbaşı Joined: 08 Jan 2006, 13:52 Posts: 816 Location: Dünyanın Başkenti İstanbul | Eyvallah Doğan abi, bizi moderator görevine layık görmüşsün teşekkürler. Fakat benim bu aralar evde internet yok ve girmem biraz zor oluyor internet kafeden. Yalnız bende senin program download bölümüne moderator olmanı istiyorum. Kefen kardeşin de diğer download bölümünü rahat tek başına yürütebileceğini düşünüyorum, uygun bir seçim benim fikrimce.
Kefen kardeş diğer downloada sende programlar bölümüne mod olursanız iyi olur bence, tabi hayırlısı. Saygılarımla. 
| | 25 Apr 2006, 19:38 | |  | | baba Siyah Kuşak Joined: 15 Jan 2006, 16:26 Posts: 307 Location: istanbul | abi sen en iilerine layıksın ibrahim abi çok doğru seçim yapmış.Bu arada abi sen nickini musulman yerine niye musulmans yaptın anlamadım
| | 25 Apr 2006, 22:00 | |  | | doganibram Banlandı Joined: 24 Jul 2005, 23:02 Posts: 350 Location: ŞANLIURFA | murat_kyo wrote: bendeeeeeeeee :) murat bende demene gerek yok zaten adını arkadaşlık tanışma bölümüne verdim biraz daha dikkatli ol ok mesajları iyi oku musulmans wrote: Eyvallah Doğan abi, bizi moderator görevine layık görmüşsün teşekkürler. Fakat benim bu aralar evde internet yok ve girmem biraz zor oluyor internet kafeden. Yalnız bende senin program download bölümüne moderator olmanı istiyorum. Kefen kardeşin de diğer download bölümünü rahat tek başına yürütebileceğini düşünüyorum, uygun bir seçim benim fikrimce. Kefen kardeş diğer downloada sende programlar bölümüne mod olursanız iyi olur bence, tabi hayırlısı. Saygılarımla.  kardeş ben mod olmak taraftarı değilim paşalık yeter bana ben sevmem modluk falan amacım sitenin gelişimi için fikir sunmak paylaşımları forumu düzene bindirmek ve yeni forumu büyütecek kalıcı modlar bulmak yani kısaca yine foruma abilik  Kof_Lover wrote: Bende mod olabilirim tabi eğer isterseniz ? kardeş senin çalışmalarını şahsım olarak beğeniyorum ama daha çok çalışmak lazım diye düşünüyorum bilmiyorum diger arkadaşlar ne der bu şahsi görüşüm baba wrote: abi sen en iilerine layıksın ibrahim abi çok doğru seçim yapmış.Bu arada abi sen nickini musulman yerine niye musulmans yaptın anlamadım
hadi hayırlısı ama komedisin 3-5 günlük deneme ne kendine güven ya o kadar korkma
ben sana 10 site idare edeyim ki şu andada öyleyim
Last edited by doganibram on 26 Apr 2006, 02:31, edited 1 time in total.
| | 26 Apr 2006, 02:21 | |  | | blacKnight Uzman Joined: 09 Aug 2005, 23:55 Posts: 761 Location: Bursa | doganibram wrote: murat_kyo wrote: bendeeeeeeeee :) murat bende demene gerek yok zaten adını arkadaşlık tanışma bölümüne verdim biraz daha dikkatli ol ok mesajları iyi oku musulmans wrote: Eyvallah Doğan abi, bizi moderator görevine layık görmüşsün teşekkürler. Fakat benim bu aralar evde internet yok ve girmem biraz zor oluyor internet kafeden. Yalnız bende senin program download bölümüne moderator olmanı istiyorum. Kefen kardeşin de diğer download bölümünü rahat tek başına yürütebileceğini düşünüyorum, uygun bir seçim benim fikrimce. Kefen kardeş diğer downloada sende programlar bölümüne mod olursanız iyi olur bence, tabi hayırlısı. Saygılarımla.  kardeş ben mod olmak taraftarı değilim paşalık yeter bana ben sevmem modluk falan amacım sitenin gelişimi için fikir sunmak paylaşımları forumu düzene bindirmek ve yeni forumu büyütecek kalıcı modlar bulmak yani kısaca yine foruma abilik  Kof_Lover wrote: Bende mod olabilirim tabi eğer isterseniz ? kardeş senin çalışmalarını şahsım olarak beğeniyorum ama daha çok çalışmak lazım diye düşünüyorum bilmiyorum diger arkadaşlar ne der bu şahsi görüşüm
modluk gene bize düşüo  _________________ The King of Fighters [94-2003] Kapsamlı Hareket Listesi
| | 26 Apr 2006, 02:31 | |  | | doganibram Banlandı Joined: 24 Jul 2005, 23:02 Posts: 350 Location: ŞANLIURFA | blacKnight wrote: doganibram wrote: murat_kyo wrote: bendeeeeeeeee :) murat bende demene gerek yok zaten adını arkadaşlık tanışma bölümüne verdim biraz daha dikkatli ol ok mesajları iyi oku musulmans wrote: Eyvallah Doğan abi, bizi moderator görevine layık görmüşsün teşekkürler. Fakat benim bu aralar evde internet yok ve girmem biraz zor oluyor internet kafeden. Yalnız bende senin program download bölümüne moderator olmanı istiyorum. Kefen kardeşin de diğer download bölümünü rahat tek başına yürütebileceğini düşünüyorum, uygun bir seçim benim fikrimce. Kefen kardeş diğer downloada sende programlar bölümüne mod olursanız iyi olur bence, tabi hayırlısı. Saygılarımla.  kardeş ben mod olmak taraftarı değilim paşalık yeter bana ben sevmem modluk falan amacım sitenin gelişimi için fikir sunmak paylaşımları forumu düzene bindirmek ve yeni forumu büyütecek kalıcı modlar bulmak yani kısaca yine foruma abilik  Kof_Lover wrote: Bende mod olabilirim tabi eğer isterseniz ? kardeş senin çalışmalarını şahsım olarak beğeniyorum ama daha çok çalışmak lazım diye düşünüyorum bilmiyorum diger arkadaşlar ne der bu şahsi görüşüm modluk gene bize düşüo 
vallah altı üstü sizin olsun
bana PAÅžALIK yeter
herkes mod olur ama paşa olamaz paşanın tarifini sana msn den yapmıştım yanlış isem söyle dedikleimi yapabilir miyimm??????
iÅŸte ondan paÅŸa olmak zordur
| | 26 Apr 2006, 02:33 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 | Arkadaşlar mod olmak isteyenler http://www.trfighters.com/forum/5-vt773.html?start=40 başlığına hangi bölüme moderator olmak istediklerini yazsınlar. Aynı başlığın ilk sayfasındaki yazıyıda okumayı unutmayın... _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 26 Apr 2006, 04:40 | |  | | musulmans Forum Demirbaşı Joined: 08 Jan 2006, 13:52 Posts: 816 Location: Dünyanın Başkenti İstanbul | baba wrote: abi sen en iilerine layıksın ibrahim abi çok doğru seçim yapmış.Bu arada abi sen nickini musulman yerine niye musulmans yaptın anlamadım
Kardeş benim nick fransızca bir kelime yani öyle yazılıyor. 
| | 26 Apr 2006, 11:54 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|