Diğer Downloadlar BÖLÜMÜNE: kefen VE musulmans
ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞLAR TABİ GÖRÜŞÜMÜ BEĞENMEYENDE ÇIKACAK TEKLİFİ OLAN VARSA SUNABİLİR
AMACIM BAŞLIKLAR HEM MOD'SUZ GÖZÜKMESİN HEMDE FORUM DÜZENLİ OLSUN BEN LAYIKIYLA MODLUK YAPABİLİRİMDE DİYEN VARSA ARKASINDAYIM
23 Apr 2006, 18:36
baba
Siyah KuÅŸak
şahsen yapabilirm dersem yalan olur.günde kaç saat girmekle olur moderatörlük ben birkaç günlüğüne moderatör olabilrimiyim acaba program download bölümüne baya bi düzenlerim.ama tabiikide bana yapamıyacağım b iş gibi geliyo.ama yaparım yani.bu arada çok güzel seçimler yapmışsın
şahsen yapabilirm dersem yalan olur.günde kaç saat girmekle olur moderatörlük ben birkaç günlüğüne moderatör olabilrimiyim acaba program download bölümüne baya bi düzenlerim.ama tabiikide bana yapamıyacağım b iş gibi geliyo.ama yaparım yani.bu arada çok güzel seçimler yapmışsın
aklımda bi ara sende vardın aba boş bi mesaj yarışına girdin diye vazgeçtim amaç fazla mesaja sahip olmak değil yıldızmı hiç değil ne kadar faydalı olduğundur tabi bu benim kişisel görüşüm
24 Apr 2006, 17:39
baba
Siyah KuÅŸak
haklısın abi bu aralar vazgeçtim mesaj fazlalığından amacım 1000 mesaja ulaşmaktı ama baktım ki böyle olmuyor daha sonra kararımı değiştirdim.Ayrıca mod olma isteğindende vazgeçtim çünkü blacknight nerdeyse gece 2-3 kadar mesajları okuyup cevap yazıp, paylaşım yapıp millletin sorularını açıklıyomuş bu bana ağır gelir.bende birkaç tane paylaşım yapıcam bugün onu hazırlıyorum
haklısın abi bu aralar vazgeçtim mesaj fazlalığından amacım 1000 mesaja ulaşmaktı ama baktım ki böyle olmuyor daha sonra kararımı değiştirdim.Ayrıca mod olma isteğindende vazgeçtim çünkü blacknight nerdeyse gece 2-3 kadar mesajları okuyup cevap yazıp, paylaşım yapıp millletin sorularını açıklıyomuş bu bana ağır gelir.bende birkaç tane paylaşım yapıcam bugün onu hazırlıyorum
BLACK MOD OLDUĞUNDAN ÖTÜRÜ GECE 4-5 E KADAR KALMIYOR ZEVKİNE KALIYOR GECELERİ MUHABBET EDERİZ KENDİSİYLE AMA O MOD OLDUĞU İÇİN DEĞİL SADECE UYKUSU GELMEDİĞİ İÇİN BUNU YAPMAKTA KARIŞTIRMA
24 Apr 2006, 20:29
baba
Siyah KuÅŸak
NEY ABİ GERÇEKTEN Mİ BEN Bİ MESAJI OKUMUŞTUM HERHALDE ÖYLE YAZIYODU TAMAM
NEY ABİ GERÇEKTEN Mİ BEN Bİ MESAJI OKUMUŞTUM HERHALDE ÖYLE YAZIYODU TAMAM
o bakma uyuyamadığındandır
ama demişse bi bildiği vardır dostumun
24 Apr 2006, 23:22
baba
Siyah KuÅŸak
muhakkak öyledir abi herhalde fazla mod olmasın diye kalabalık olur belki
25 Apr 2006, 15:31
TheScorpion
Tasarımcı
modluk o kadarda zor değil. sadece mod olduğu bölümü günde 1 kere ama tam olarak kontrol etsede olur. Yani 1 uygunsuz msjı 24 saat boyunca orda görmeyelim yeter.
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
25 Apr 2006, 18:16
baba
Siyah KuÅŸak
ben olabilirmiyim ama birkaç günlüğüne sadece denemek için
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum