|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 07:12
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
| Yazar |
Mesaj |
|
KanGüncesi
Yönetici
|
 Re: Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
ok gökhan pazartesine kadar başlık açıktır yazan herkez değerlendirelecektir seçilen arkadaşlarımızda pazartesinden sonra görev yerlerine dağıtalacaktır.
| 07 Oca 2010, 14:04 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2501 Konum: Japonya/Tokyo
|
good yazdı: Benim de zaten ilgi alanlarım: Bigisayar oyunkarı,Program ve diğer download'la gidipde bumeg'e yada Playstation'a mod olursam adam bbir şey söyler hö diye kalırım ama bilgisayar yada programlarda öyle değil.Yani anlatabildiğim kadrıyla Bilgisayar oyunları,Program ve Diğer download lar bölümüne yararlı olabilirim  + Tekno Bilgi ve Yardım Merkezi
| 07 Oca 2010, 14:06 |
|
 |
|
punisher305
Samuray
|
KanGüncesi yazdı: ne tasarımı yapıyorsunki punisher? anlat bakalım biraz bobiler hevesim sayesinde ii photoshop kullanır hale geldim banner logo falan ne gerekiyorsa yaparım yani . türkçe karikatür arşivim var henüz uploadlamadığım birde çizgiroman üzerine kendi sitem vardı bilmiyorum ne oldu 

|
| 07 Oca 2010, 15:25 |
|
 |
|
Baranx
Samuray
Kayıt: 02 Tem 2007, 09:45 Mesajlar: 881 Konum: uçsuz bucaksız günlerde :D
|
KanGüncesi yazdı: GENÇLER Muhabbet yeri değil burası sadece modluğu kaldırabiliceğiniz bölümü yazın yeterli diğer gereksiz konuşmalar silinmiştir.Bölümlerini yazanları listeye ekledim..bölüm belirtmeyenlerde belirtsin. Baranx yazdı: kendimi hazır görüyorum...Genel atış bölümü yada Tekno Bilgi'ye adayım  2 bölümüde idare edebilirsin diye düşünüyorum teşekkür ederim...Bu bölümleri seçmemin nedeni genellikle o bölümlerde açık olmam.Zaten hergün giriyorum.Umarım beni kabul edersiniz. 

EVET! Ben 13 yaşındayım
|
| 07 Oca 2010, 18:14 |
|
 |
|
xmahonix
Samuray
Kayıt: 08 Ağu 2009, 22:25 Mesajlar: 795 Konum: Uykusuz Gecelerdeyim...
|
Program download diğer download ve genel atış bölgesine talip olabilirim saygılar...
_________________ Ps2 Oyunlarını Bilgisayarında Oyna Buradan.. Oto Modem Resetlemeli Rapidshare Sömürücü+Resimli Anlatım.. Eset Nod 32 Antivirus Türkçe+Lisanslı Kullanım Son Versiyon..
|
| 07 Oca 2010, 23:28 |
|
 |
|
dirtydragon
Ninja
|
saygılar ps2 oyunları download bölümüne talibim genellikle ps2 bölümünde olduğum için o göreve üstlenebileceğime inanıyorum.
_________________ Emeğe saygı göstermeyen hayattada saygı görmez
Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla Naruto Shippuuden TrAltyazılı Bölümler İçin Tıkla

|
| 08 Oca 2010, 20:22 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
dirtydragon yazdı: saygılar ps2 oyunları download bölümüne talibim genellikle ps2 bölümünde olduğum için o göreve üstlenebileceğime inanıyorum. Şanısının az olduğu kanısındayım.Yanlış anlamanı istemem çok daha fazla emek veren kardeşlerimiz varken ve bölümde 3 tane mod varken şansının biraz düşük olduğuna inanıyorum.
|
| 08 Oca 2010, 20:25 |
|
 |
|
ben efsaneyim
Samuray
|
thedarktower kardeşim bende orda istekte bulundum ama benim şansım işallah iyi gider 
_________________ Barışa Kanla Değil Mürekkeple İmza Atmak İstiyorduk... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir
Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler
bir avuç cennet istedim ama vermedi mutluluk çok uzaklarda şimdi kaderime küfrederim hayat senin adında kalbin olsun yerim dedim ya beni terk edip giden öyle olsun seni bekledim seni şarap kokan arka sokaklarda
|
| 08 Oca 2010, 20:41 |
|
 |
|
Baranx
Samuray
Kayıt: 02 Tem 2007, 09:45 Mesajlar: 881 Konum: uçsuz bucaksız günlerde :D
|
sonuçlar ne arkadaşlar ?

EVET! Ben 13 yaşındayım
|
| 09 Oca 2010, 12:48 |
|
 |
|
Samuray
Kayıt: 25 Tem 2009, 17:26 Mesajlar: 2501 Konum: Japonya/Tokyo
|
Herşey pazartesi günü 
| 09 Oca 2010, 12:49 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|