Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
Author
Yeşil Kuşak
Joined: 13 Nov 2009, 13:52 Posts: 98 Location: küçük bir beldeηiη YayLasıηdaydıм ¿ (:вєηdє вiŁмiчǿгuм şiмdi ¦D sorduм zıkımın dibindeyмişiм !¿(:-
Re: Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
Benim mod olabilitem yüksektir..daha 3 aydır aranıza hoşgelmişim ama Ben modluk için doğmuşum desem...
Sen trfıghters ın büyük düşün..kiki..
05 Jan 2010, 21:19
Starcrossed
Kara Kuşak
Normal bir forum olsa Ps2 için isterdim fakat öyle yararlı üyeler var ki, bana bir kez bile ihtiyaç duyulmadı. Böyle seviyeli bir sitede moderatör olmak onur olurdu fakat uzmanlık alanımda çok iyi arkadaşlar var sanırım ben üye olarak kalmaya devam edeceğim.
05 Jan 2010, 21:58
KanGüncesi
Samuray
GENÇLER Muhabbet yeri değil burası sadece modluğu kaldırabiliceğiniz bölümü yazın yeterli diğer gereksiz konuşmalar silinmiştir.Bölümlerini yazanları listeye ekledim..bölüm belirtmeyenlerde belirtsin.
Baranx wrote:
kendimi hazır görüyorum...Genel atış bölümü yada Tekno Bilgi'ye adayım
ben moderatör olmak istiyorum
06 Jan 2010, 08:16
35ımha
Moderator
Joined: 20 May 2009, 11:58 Posts: 1913 Location: D:\oyun\Shollym Patch Pes 6
KanGüncesi wrote:
valla yaw cosi mod almayız hergün msj yağar şimdi alıyoruz sesleri çıkmıyor elemanların haha daha görmedi hepsi herhalde neyse hafta sonuna kadar görüp yazarlar herhalde.35imha imza şimdi güzel olmuş tamamdır ama şu var diğer yerlede mod olması önemli değil diğer yerleride talep edebilirsiniz orda mod var olmaz diye bişey yok siz sadece yararlı olabiliceğiniz yerleri belirtin gerisini biz hallederiz.prens oki bu arada
ozaman
PlayStation Konsolları Bilgisayar Oyunları Program Download Diğer Downloadlar Tekken Anime-Manga-Comic Books
bölümlerinde moderatör olmak istiyorum kabul görülürse
Benim de zaten ilgi alanlarım:
Bigisayar oyunkarı,Program ve diğer download'la gidipde bumeg'e yada Playstation'a mod olursam adam bbir şey söyler hö diye kalırım ama bilgisayar yada programlarda öyle değil.Yani anlatabildiğim kadrıyla Bilgisayar oyunları,Program ve Diğer download lar bölümüne yararlı olabilirim
_________________ Guns N' Roses - Back Off Bitch You Know Where You Are ? You In The Jungle Baby.You're Gonna Dieeeeee! Ctrl + W "Siyasetin a. koymaya geliyoruz." cümlesini "Siyasetin adını koymaya geliyoruz." diye okumadıysan, senin için fesat.
06 Jan 2010, 12:04
RC3
Kara Kuşak
KanGüncesi wrote:
RC3 sen programlarla çok haşır neşirsin herhalde doğrumu? program felan paylaşıyorsun ? program bölümümüze düşünebiliriz tabi yukardaki kurallarıda yapabilirim dersen? senide listeye alıyım?
çizgi roman bölümüne adayım gerçi panda kardeşim işini en düzgün şekilde yapıyor ama yardımım dokunur keşke tasarımcı rütbesi olsaydı o zaman bn daha çok işe yarardım
06 Jan 2010, 16:25
KanGüncesi
Samuray
ne tasarımı yapıyorsunki punisher? anlat bakalım biraz
Ben de Adayım Genel Atış-Ps2-Pc-Yada Tekno Yardım Olabilir.
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum