Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
Author
Samuray
Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
Sitemizde görev alacak bizlere yardımcı olacak gönüllü arkadaşlar arıyoruz istediği bölümlerde özellikle uzman olanlar istediği bölümü bize burdan bildirebilir.Ayrıca modluğa heves eden ben bu işin altından kalkabilrim diyenlerde bu başlığa yazabilir.Moderator olmanın sorumuluklarından bir kaç örnek verirsek
1- Görevli olduğu bölümden herşeyiyle sorumlu olacak.
2- Bölümünü her zaman güncel tutacak kırık linkleri düzeltecek ve bölümünü geliştirecek
3- Bölümü harici görev verildiyse mod arkadaşlarına her zaman yardımcı olacak
4- Üyelerle takışmayacak herhangi bir sorun olduğunda direk bize bilederecek biz gerekeni yaparız tartışmalardan uzak duracak kısaca
5- Türkçesi iyi olacak forumda argo konuşmayacak
6- Efendi olacak bizim verdiğimiz görevleri yerine getirecek (biz forumun iyiliği dışında bişeyde istemeyiz)
En azından bu 6 maddeyi bile uygulayabiliecek her üyemize açığız burdan istediğiniz bölümü yazın değerlendirelim görüşmek üzere. Mod olmak isteyenler kısa ve öz yazsın örnek bilgisayar oyunları bölümü yada şu şu bölümde yaralı olabilir modluk yapabilirim yazılması yeterlidir.Pazartesine kadar konu açık olacak ondan sonra kilit.
Re: Moderatör Olmak İsteyenler 2010 Yeni Yıl Yeni Mod Adayları !
ben varım olabilirim zaten ps2 oyunlarındanda anlarım kendi uploadlarımda vardır olursa layik görürseniz neden olmasın
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
05 Jan 2010, 00:33
KanGüncesi
Samuray
ben efsaneyim upload etmende çok iyi upload ekibi kuracağız yakında orda senide görücez demek ki :) mod için cevapta özel msjla bildireceğiz sana kardeşim başlığı yeni açtık görsün gençler bir yazsınlarda listeyi belirleyelim
herhalde benim yapabileceğim şey yanlış konuları silmek kurallara uygun olmayan içeriği kilitlemek ve uygun olmayan yazıları engellemek benim yapabileceğim bunlardır ama yinede yönetici moderatör vs bilir. Saygılarımla RC3
RC3 sen programlarla çok haşır neşirsin herhalde doğrumu? program felan paylaşıyorsun ? program bölümümüze düşünebiliriz tabi yukardaki kurallarıda yapabilirim dersen? senide listeye alıyım?
İçinizden en az yarısını, arzuladığımın yarısı kadar bile tanımıyorum ve yarınızdan azını, hakkettiğinizin ancak yarısı kadar sevebiliyorum
Last edited by 35ımha on 05 Jan 2010, 23:08, edited 1 time in total.
05 Jan 2010, 15:14
ben efsaneyim
Samuray
usta online olmak önem taşıyorsa ben nerdeyse günün her saati burdayım ve söylediyin şartlarıda yerine getire bilirimceyime inanıyorum
_________________ Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
05 Jan 2010, 16:15
KanGüncesi
Samuray
hangi bölümlerde yararlı olabilirsiniz onlarıda yazın gençler (Örnek: Bilgisayar oyunları. Streetfighter bölümü, mortalkombat bölümü vs.. ) efsane online olmayan adamı napalım biz zaten :) online olacak ki bölümümü takip edip düzenleyecek kırık linkleri düzeltecek sorulara cevap verecek vs.. bunları yapması için hergün online olması gerekiyor illaki.35 imha önce imzanı bir düzenle imzan çok büyük kotalıları öldürüyorsun imzanı ufalt mod giflerinide sil bir an önce düzenlemek zorunda bırakma beni sonra imzanı kendin düzenle:) Ayrıca mod başvurusu yapan arkadaşlarımızı %70 ni geri çevirmiycem tabi kritlerimizi taşıyorsa haberiniz ola deneme modlukla başlayacaklar sonrası gelecek zaten.özelikle belirtiyorum kısa öz yazın nasıl yazacağınızıda en başta söledim talep ve bölüm belirtmeniz yeterli.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum