|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 21 Mar 2010, 17:02
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Türkçemize sahip çıkalım
| Yazar |
Mesaj |
|
Warrior-Colossus
Siyah KuÅŸak
|
 Re: Türkçemize sahip çıkalım
bende sizlere katılıyorum bu ülkeyi kollamak sanat ve konuşma dilimizle başlar ne kadar berrak bir dilimiz olursa o kadar iyi bizim için eet diyip yada ewet diyip sadece özenti oluyoruz düşmanların yüzünü güldürmüş oluyoruz o kadar
|
| 08 Åžub 2009, 04:00 |
|
 |
|
Slay
Samuray
|
Ayrıca düzgün ve akıcı bir dille kendimizi ifade edersek, dışarıdan gelip siteyi çeviri ile okuyan insanlar daha bilinçli bir şekilde değerlendirme yapmış olurlar.
| 08 Åžub 2009, 04:30 |
|
 |
|
Warrior-Colossus
Siyah KuÅŸak
|
 Re:
LifeOwneR yazdı: ne güzel farkına varan başka birileri olduğunu görmek ne güzeL  evet aynen dilimiz çok kötü bir yola saptı sonunda gerek yazılış gerekse kullanım yönünden herkesi bu konuda hassas olmaya davet etmeliyiz...
|
| 09 Åžub 2009, 16:41 |
|
 |
|
heroskd
Siyah KuÅŸak
|
Benimde İmzamda Yazdığı Gibi "TÜRKÇEMİZE SAHİP ÇIKALIM"
Bazı Kelimeleri Değiştirmeyelim Mesela
Yok=yoq Biz=Bis Gibi Şeyler Olmasın Lütfen.Türkçemizin Ne Kötü Yanı Varki? Sonuçta O Bizim.
|
| 26 Åžub 2009, 13:13 |
|
 |
|
kimalba
Beyaz KuÅŸak
|
katılıyorum 
|
| 26 Åžub 2009, 22:25 |
|
 |
|
oktay35
Kahverengi KuÅŸak
Kayıt: 16 Eki 2008, 20:11 Mesajlar: 100 Konum: İzmir KARŞIYAKA
|
 Re: türkçemizi kurtaralım
ALİ RIZA yazdı: sadece türkçemiz bunla sınırlı diil mesela en basit örneği msn ede şu gibi ifadeler war selam slm merhaba mrb kendine iyi bak k.i.b. bye. gini... Sadece Türkçemiz bununla sınırlı değil, mesela en basit örneğin msn de şu gibi ifadeler var selam slm merhaba mrb kendine iyi bak k.i.b bye... gibi 
_________________ Türk budur; Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Bu ülke, tarihte Türk"tü, bu günde Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk Milliyetçisiyiz.
|
| 27 Åžub 2009, 00:39 |
|
 |
|
oktay35
Kahverengi KuÅŸak
Kayıt: 16 Eki 2008, 20:11 Mesajlar: 100 Konum: İzmir KARŞIYAKA
|
Görüyoruz ki bugün el birliÄŸi ile farkında olmadan zarar verdiÄŸimiz Türkçemizi resmi yollardan bozmak isteyen mihraklar çıkmıştır.Bu mihraklar bizim formda tartıştığımız QWX harflerini alfabemize dahil etmek istemektedirler.Umarım bu harfleri kullanmak zorunda kalmayız.Yazılarında kelimelerimizi düzgün kullanan arkadaÅŸların hepsine teÅŸekkür ediyor ve onları kutluyorum.Umarım gelecek olan yeni Türk Nesli için iyi örnek oluruz. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir; yeter ki bu dil, ÅŸuurla iÅŸlenÂsin.
(Mustafa Kemal Atatürk)
_________________ Türk budur; Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Bu ülke, tarihte Türk"tü, bu günde Türk tür ve sonsuza dek Türk olarak yaşayacaktır. Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk Milliyetçisiyiz.
|
| 27 Åžub 2009, 00:51 |
|
 |
|
gask21
Ninja
|
Çok haklısın moliver,sonuna kadar katılıyorum bu görüşe (=
| 18 Mar 2009, 19:30 |
|
 |
|
jaden yuki
YeÅŸil KuÅŸak
|
hehehe.Siz demişsiniz türkçeyi düzgün konuşalım tamamda insan forumdaki bazı mesajları görünce insan kendini ingiliz forumunda sanıyor  Herif tüm mesajı ingilizce yazıyor,teşekkür mesajlarını bile.Forum kurallarında varmı bilmiyorum ama,adam tüm mesajını ingilizce yazıyor ama hiçbir şey olmuyor ?
_________________ Transformers mugenine yeniden başlıyorum...
|
| 18 Tem 2009, 18:09 |
|
 |
|
oÄŸuzhan 12
Samuray
|
Adam yabancıdır ve Türkçe bilmiyodur.O yüzden İngilizce yazıyodur.
|
| 18 Tem 2009, 19:24 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|