Re: En İyi Mortal Kombat Oyunu? İşte Adaylar...
yok kardeş ,Mortal Kombat 9 oyunun orjinal ismi ,2010 da gene Midway tarafından çıkarılacak
02 Mar 2009, 16:05
Sebulba
Kara KuÅŸak
Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya....
barbarbeku wrote:
yok kardeş ,Mortal Kombat 9 oyunun orjinal ismi ,2010 da gene Midway tarafından çıkarılacak
barbarbeku arkadaşım bu bilgiyi nereden aldın kaynak gösterebilir misin? Ben de okuyup heyecanlanmak isterim...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
05 Mar 2009, 22:30
barbarbeku
Kara KuÅŸak
bilgi burda,yanlız ingilizce ,fazla bilgide yok zaten ,ingilizcesi iyi arkadaşlar ayrı bi konu açıp oyunu tanıtırsa güzel olur http://en.wikipedia.org/wiki/Mortal_Kombat_9 aslında mortal kombat 9 hakkında internette daha fazla bilgi bulabilirsin ama hep ingilizce,
06 Mar 2009, 07:48
Sebulba
Kara KuÅŸak
Burda bahsedilen yani Mortal Kombat 9 denilen şey Mortal Kombat VS DC Universe. Dağıtımın başladığını son mortal kombat oyununun yani MK VS DCU'nun Mature ( Yetişkin ) için değil Teen ( gencler ) için olduğunu söylüyor.
Mortal Kombat 9 diye ayrı bir oyun yok.
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
06 Mar 2009, 09:55
Sebulba
Kara KuÅŸak
Bu durumda 13 oy ile Ultimate Mortal Kombat 3 ara değerlendirmede şimdilik en iyi oyun konumunda ama arkadaşlarında oyları ile durum değişebilir. Lütfen okuduktan sonra bir yorumda siz yazın... Saygılarımla...
06 Mar 2009, 23:26
kenshi3525
Acemi
valla ben mk2 ve mk3 ün tadını hiçbir oyunda alamadım... 3 boyutlu olanlar biraz kasıntı olmuş..
_________________ söz konusu VATANSA; gerisi teferruattır...
13 Mar 2009, 18:53
Warrior-Colossus
Kahverengi KuÅŸak
kenshi3525 wrote:
valla ben mk2 ve mk3 ün tadını hiçbir oyunda alamadım... 3 boyutlu olanlar biraz kasıntı olmuş..
aynen öyle dostum kesinlikle haklısın mk4 erezyonu ile birlikte gelen sanki gaibten bir ses onlara emir vermiş gibi " hemen üç boyutlu oyun yapmalıyız" nidalarıyla çıkardılar oyunları.. eee sonuç hüsran oyun satışa çıkıyor en sonunda...
14 Mar 2009, 15:19
barbarbeku
Kara KuÅŸak
Sebulba wrote:
Burda bahsedilen yani Mortal Kombat 9 denilen şey Mortal Kombat VS DC Universe. Dağıtımın başladığını son mortal kombat oyununun yani MK VS DCU'nun Mature ( Yetişkin ) için değil Teen ( gencler ) için olduğunu söylüyor.
sonuçta 2010 da Mortal Kombat 9 diye bi oyun çıkacak
14 Mar 2009, 15:50
ALTAIR
Kara KuÅŸak
barbarbeku wrote:
Sebulba wrote:
sonuçta 2010 da Mortal Kombat 9 diye bi oyun çıkacak
Bazı oyunlarının sevdiğim yanları var 1.Mortal Kombat Shaolin Monks:Benim bu zamana kadar oynadığım en iyi adventure tarzı oyun. Her şeyiyle harika. 2.Mortal Kombat 4 :her karakterin kendine ait videosu var, oyuncu hareketleri hızlı, Fatality vuruşları da fena değil 3.Mortal Kombat Gold:Aynı şeyler bunun içinde geçerli yalnız görüntü kalitesi ve eklenen yeni karakterlerle daha güzel olmuş 4.Mortal Kommbat Sub Zero: Bölüm sonrası videolar fena değil. Oynanabilirlik güzel yalnız çok hızlı hareket etmek gerekiyor. 5.Mortal Kombat Deception: Fatality vuruşları ve Conquest modu fena değil ama her karakterin kendine ait videosu yok sadece resimlerle anlatılmış burası kötü olmuş deadly alliance da karakterlerin sonları aynıydı. 6.Mortal Kombat Armageddon: Conquest modu güzel, fatality vuruşları berbat
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum