Sistem saati: Çar Oca 07, 2009 6:37 pm

Bu Konuda Ara:
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sonraki
 Mortal Kombat vs DC. Universe 
Yazar Mesaj
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

İleti Re: Mortal Kombat vs DC. Universe
_BJK_ yazdı:
Street Fighter IV çıktığında SFci olursun belki :D Hem PC'yede geliyor,oynama şansın da var ne güzel :-)

SF güzel de, ben Tekkenci olmayı düşünüyorum. :D Zaten Tekkenci'yim aslında.

tariktigli123 yazdı:
o dc yi rahatlatmak için bizi kızdırmak için değil zaten bu oyunda bana saçma geldi ama mka veya mkd ye asla laf attırmam mk 8de mka daki karakterler ve daha fazlası olcakmış ve mk vs dc den daha güzel grafikli olacakmış diyolar bakalım mka yı geçsin full mk ciyim artık (aslında zaten öyleyim ama :-D )artık bende kofa takılmayı düşünüyorum bu aralar.ve asla sf ci olmam ben 2d oyunlara karnım tok bide adam gibi olsa bari yani kof gibi

Zaten tam bir şeyler demedim dikkat edersen. Oynamadığım için onlar hakkında yorum yapmadım. Bekleyelim bakalım MK8'i...

Cum Ekm 17, 2008 10:53 pm
Profile bak WWW
Uzman
Uzman
Kullanıcı avatarı

Bana kalırsa bütün dövüş oyunları güzel :D Ama ilk oynadığım dövüş oyunu olduğu için favorim Street Fighter'dır :-)

Ve bu arada tariktigli123 2D oyunlara karnım tok demişsin ama Mortal Kombatında ilk çıkan oyunları 2D ydi,hatırlatırım :D :-) SF ile ilgili düşüncen ise Street Fighter IV çıkınca değişebilir belki...

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Cum Ekm 17, 2008 11:04 pm
Profile bak WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

yav bırakın bunları dc var diye oyunu kötülüyorsunuz müthiş oyun oluyo rage gibi müthiş özellikler geliyor zaten dövüş sistemi müthiş dc de olsun artık adamlar para için yapsınlar videoları izleyin görürsünüz

Pzr Ekm 19, 2008 3:38 pm
Profile bak
Ninja
Ninja
Kullanıcı avatarı

Sphynxinator yazdı:
Bir tane de ben eleştiri yapayım bari... Ne kadar gereksiz aslında şu oyun. Sonya ile Cat Woman kapışır mı ya? Rage falan da çıkarmışlar, yazık olmuş. MK'nın Rage'i mi olur? O SF'lerde, KOF'larda olur. 2D'de hadi Marvel ile SF'yi kapıştırdılar, ama neden yeni MK'larda böyle saçma sapan bir işe kalkışıyorlar ki? Sonya'nın Cat Woman'la falan işi olur mu? Ben karar verdim, MK'ya bi müddet daha tanıyorum, eğer MK8'de de hayal kırıklığı yaşanırsa, ben MK'yı bırakırım. Pek de etkilemiyor artık Fatality'ler. Eskileri gibi değil. Gerçi ben de bu yeni serileri oynamadan kötü diyorum, hem de MK8'i de oynayamayacağımı biliyorum, ama neyse...

jade nin 2 d mk lerde ragesi vardı
_BJK_ yazdı:
Bana kalırsa bütün dövüş oyunları güzel :D Ama ilk oynadığım dövüş oyunu olduğu için favorim Street Fighter'dır :-)

Ve bu arada tariktigli123 2D oyunlara karnım tok demişsin ama Mortal Kombatında ilk çıkan oyunları 2D ydi,hatırlatırım :D :-) SF ile ilgili düşüncen ise Street Fighter IV çıkınca değişebilir belki...
ben zaten 3d mkciyim

RAİDEN
BLAZE

Pzr Ekm 19, 2008 3:46 pm
Profile bak
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

tariktigli123 yazdı:
Sphynxinator yazdı:
Bir tane de ben eleştiri yapayım bari... Ne kadar gereksiz aslında şu oyun. Sonya ile Cat Woman kapışır mı ya? Rage falan da çıkarmışlar, yazık olmuş. MK'nın Rage'i mi olur? O SF'lerde, KOF'larda olur. 2D'de hadi Marvel ile SF'yi kapıştırdılar, ama neden yeni MK'larda böyle saçma sapan bir işe kalkışıyorlar ki? Sonya'nın Cat Woman'la falan işi olur mu? Ben karar verdim, MK'ya bi müddet daha tanıyorum, eğer MK8'de de hayal kırıklığı yaşanırsa, ben MK'yı bırakırım. Pek de etkilemiyor artık Fatality'ler. Eskileri gibi değil. Gerçi ben de bu yeni serileri oynamadan kötü diyorum, hem de MK8'i de oynayamayacağımı biliyorum, ama neyse...

jade nin 2 d mk lerde ragesi vardı
_BJK_ yazdı:

ben zaten 3d mkciyim

Jade'in 2D'de nerede Rage'i vardı? Ha sen UMK3'deki ışıldamasını diyorsun. O bir hareket, silahların işlememesine yarıyor. Hem bu oyunda herkeste Rage var. Ya lütfen hareketleri uydurup uydurup Rage deme ya, nereden uyduruyorsun Rage olduğunu? Rage falan yoktu önceki oyunlarda... :-x

Pzr Ekm 19, 2008 6:19 pm
Profile bak WWW
Kurucu Üye
Kurucu Üye
Kullanıcı avatarı

bu rage ne oluyo acaba.

Pzr Ekm 19, 2008 10:17 pm
Profile bak
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak
Kullanıcı avatarı

iki dövüşçü yanyana geldiğinde bir oyuncu rakibini tutuyo kamera değişiyor iki oyuncuyu yan yana gösteriyor bu sırada değişik vuruşlar hareketler yapabiliyoruz karşıdaki kendini savunuyor

Resim

Resim

Resim

bunun ismini bilmiyorum bu da yeni özelliklerden

Resim

Pts Ekm 20, 2008 9:46 am
Profile bak
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

Close Kombat ve Freefall Kombat özelliklerinden resimler vermişsin herhalde.

Pts Ekm 20, 2008 4:41 pm
Profile bak WWW
Ninja
Ninja
Kullanıcı avatarı

o haraketin adı ... rage idi (.. ne olduğunu bilmiyorum demek) ve bu oyundaki rage o ragenin gelişmişi lütfen ragenin anlamını öğrenip öyle konuşalım arkadaşlar

RAİDEN
BLAZE

Sal Ekm 21, 2008 10:50 pm
Profile bak
Samuray
Samuray
Kullanıcı avatarı

tariktigli123 yazdı:
o haraketin adı ... rage idi (.. ne olduğunu bilmiyorum demek) ve bu oyundaki rage o ragenin gelişmişi lütfen ragenin anlamını öğrenip öyle konuşalım arkadaşlar

Peki sen bunun rage olduğunu kanıtlayabilir misin? Sadece öyle konuşuyorsun, öğrenelim falan. Rage olunca karakterden sarı aura çıkıyor. Bu senin verdiğin ilk resimdeki "Close Kombat". Yakından dövüşüyorlar, hatta ekran biraz yaklaşıyor karakterlere.

Sal Ekm 21, 2008 11:15 pm
Profile bak WWW
Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz   [ 262 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sonraki

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz

Git:  

Oturum Aç
Kullanıcı:   Parola:   Her ziyaretimde otomatik oturum aç  
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion