|
Sistem saati: Çar Oca 07, 2009 6:37 pm
|
Cevapsız iletiler | Aktif konular
27 sayfadan 20. sayfa [ 262 ileti ] |
|
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Sonraki |
Mortal Kombat vs DC. Universe
| Yazar |
Mesaj |
|
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: Cum Mar 16, 2007 11:04 pm İleti: 2148 Konum: Antalya        Oyunu: Carmageddon
|
 Re: Mortal Kombat vs DC. Universe
_BJK_ yazdı: Street Fighter IV çıktığında SFci olursun belki  Hem PC'yede geliyor,oynama şansın da var ne güzel  SF güzel de, ben Tekkenci olmayı düşünüyorum.  Zaten Tekkenci'yim aslında. tariktigli123 yazdı: o dc yi rahatlatmak için bizi kızdırmak için değil zaten bu oyunda bana saçma geldi ama mka veya mkd ye asla laf attırmam mk 8de mka daki karakterler ve daha fazlası olcakmış ve mk vs dc den daha güzel grafikli olacakmış diyolar bakalım mka yı geçsin full mk ciyim artık (aslında zaten öyleyim ama  )artık bende kofa takılmayı düşünüyorum bu aralar.ve asla sf ci olmam ben 2d oyunlara karnım tok bide adam gibi olsa bari yani kof gibi Zaten tam bir şeyler demedim dikkat edersen. Oynamadığım için onlar hakkında yorum yapmadım. Bekleyelim bakalım MK8'i...
|
| Cum Ekm 17, 2008 10:53 pm |
|
 |
|
_BJK_
Uzman
|
Bana kalırsa bütün dövüş oyunları güzel  Ama ilk oynadığım dövüş oyunu olduğu için favorim Street Fighter'dır  Ve bu arada tariktigli123 2D oyunlara karnım tok demişsin ama Mortal Kombatında ilk çıkan oyunları 2D ydi,hatırlatırım  SF ile ilgili düşüncen ise Street Fighter IV çıkınca değişebilir belki...
| Cum Ekm 17, 2008 11:04 pm |
|
 |
|
frukoman
Mavi KuÅŸak
|
yav bırakın bunları dc var diye oyunu kötülüyorsunuz müthiş oyun oluyo rage gibi müthiş özellikler geliyor zaten dövüş sistemi müthiş dc de olsun artık adamlar para için yapsınlar videoları izleyin görürsünüz
|
| Pzr Ekm 19, 2008 3:38 pm |
|
 |
|
tariktigli123
Ninja
Kayıt: Pts Ağu 04, 2008 7:00 pm İleti: 353 Konum: Out World
|
Sphynxinator yazdı: Bir tane de ben eleştiri yapayım bari... Ne kadar gereksiz aslında şu oyun. Sonya ile Cat Woman kapışır mı ya? Rage falan da çıkarmışlar, yazık olmuş. MK'nın Rage'i mi olur? O SF'lerde, KOF'larda olur. 2D'de hadi Marvel ile SF'yi kapıştırdılar, ama neden yeni MK'larda böyle saçma sapan bir işe kalkışıyorlar ki? Sonya'nın Cat Woman'la falan işi olur mu? Ben karar verdim, MK'ya bi müddet daha tanıyorum, eğer MK8'de de hayal kırıklığı yaşanırsa, ben MK'yı bırakırım. Pek de etkilemiyor artık Fatality'ler. Eskileri gibi değil. Gerçi ben de bu yeni serileri oynamadan kötü diyorum, hem de MK8'i de oynayamayacağımı biliyorum, ama neyse... jade nin 2 d mk lerde ragesi vardı _BJK_ yazdı: Bana kalırsa bütün dövüş oyunları güzel  Ama ilk oynadığım dövüş oyunu olduğu için favorim Street Fighter'dır  Ve bu arada tariktigli123 2D oyunlara karnım tok demişsin ama Mortal Kombatında ilk çıkan oyunları 2D ydi,hatırlatırım  SF ile ilgili düşüncen ise Street Fighter IV çıkınca değişebilir belki... ben zaten 3d mkciyim
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| Pzr Ekm 19, 2008 3:46 pm |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
Kayıt: Cum Mar 16, 2007 11:04 pm İleti: 2148 Konum: Antalya        Oyunu: Carmageddon
|
tariktigli123 yazdı: Sphynxinator yazdı: Bir tane de ben eleştiri yapayım bari... Ne kadar gereksiz aslında şu oyun. Sonya ile Cat Woman kapışır mı ya? Rage falan da çıkarmışlar, yazık olmuş. MK'nın Rage'i mi olur? O SF'lerde, KOF'larda olur. 2D'de hadi Marvel ile SF'yi kapıştırdılar, ama neden yeni MK'larda böyle saçma sapan bir işe kalkışıyorlar ki? Sonya'nın Cat Woman'la falan işi olur mu? Ben karar verdim, MK'ya bi müddet daha tanıyorum, eğer MK8'de de hayal kırıklığı yaşanırsa, ben MK'yı bırakırım. Pek de etkilemiyor artık Fatality'ler. Eskileri gibi değil. Gerçi ben de bu yeni serileri oynamadan kötü diyorum, hem de MK8'i de oynayamayacağımı biliyorum, ama neyse... jade nin 2 d mk lerde ragesi vardı _BJK_ yazdı: Bana kalırsa bütün dövüş oyunları güzel  Ama ilk oynadığım dövüş oyunu olduğu için favorim Street Fighter'dır  Ve bu arada tariktigli123 2D oyunlara karnım tok demişsin ama Mortal Kombatında ilk çıkan oyunları 2D ydi,hatırlatırım  SF ile ilgili düşüncen ise Street Fighter IV çıkınca değişebilir belki... ben zaten 3d mkciyim Jade'in 2D'de nerede Rage'i vardı? Ha sen UMK3'deki ışıldamasını diyorsun. O bir hareket, silahların işlememesine yarıyor. Hem bu oyunda herkeste Rage var. Ya lütfen hareketleri uydurup uydurup Rage deme ya, nereden uyduruyorsun Rage olduğunu? Rage falan yoktu önceki oyunlarda... 
|
| Pzr Ekm 19, 2008 6:19 pm |
|
 |
|
leventk
Kurucu Üye
Kayıt: Çar Haz 22, 2005 1:16 am İleti: 1861 Konum: karabük
|
bu rage ne oluyo acaba.
_________________ PSN: leventk
|
| Pzr Ekm 19, 2008 10:17 pm |
|
 |
|
frukoman
Mavi KuÅŸak
|
|
| Pts Ekm 20, 2008 9:46 am |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
|
Close Kombat ve Freefall Kombat özelliklerinden resimler vermişsin herhalde.
|
| Pts Ekm 20, 2008 4:41 pm |
|
 |
|
tariktigli123
Ninja
Kayıt: Pts Ağu 04, 2008 7:00 pm İleti: 353 Konum: Out World
|
o haraketin adı ... rage idi (.. ne olduğunu bilmiyorum demek) ve bu oyundaki rage o ragenin gelişmişi lütfen ragenin anlamını öğrenip öyle konuşalım arkadaşlar
_________________ NOOB SAİBOT SHUJİNKO ERMAC RAİDEN BLAZE
|
| Sal Ekm 21, 2008 10:50 pm |
|
 |
|
Sphynxinator
Samuray
|
tariktigli123 yazdı: o haraketin adı ... rage idi (.. ne olduğunu bilmiyorum demek) ve bu oyundaki rage o ragenin gelişmişi lütfen ragenin anlamını öğrenip öyle konuşalım arkadaşlar Peki sen bunun rage olduğunu kanıtlayabilir misin? Sadece öyle konuşuyorsun, öğrenelim falan. Rage olunca karakterden sarı aura çıkıyor. Bu senin verdiğin ilk resimdeki "Close Kombat". Yakından dövüşüyorlar, hatta ekran biraz yaklaşıyor karakterlere.
|
| Sal Ekm 21, 2008 11:15 pm |
|
 |
|
|
27 sayfadan 20. sayfa
|
[ 262 ileti ] |
Sayfaya git Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 Sonraki |
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
|
|