Re: En İyi Mortal Kombat Oyunu? İşte Adaylar...
ALTAIR wrote:
barbarbeku wrote:
Sebulba wrote:
Burda bahsedilen yani Mortal Kombat 9 denilen şey Mortal Kombat VS DC Universe. Dağıtımın başladığını son mortal kombat oyununun yani MK VS DCU'nun Mature ( Yetişkin ) için değil Teen ( gencler ) için olduğunu söylüyor.
Mortal Kombat 9 diye ayrı bir oyun yok.
sonuçta 2010 da Mortal Kombat 9 diye bi oyun çıkacak
inşalla sen haklı çıkarsın :)
14 Mar 2009, 20:41
Sebulba
Kara KuÅŸak
Joined: 31 Jan 2008, 01:30 Posts: 556 Location: Neritya....
İnşallah ALTAIR. Bizim gönlümüz de çıkmasından yana ama görünürde bir şey yok....
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
14 Mar 2009, 22:55
Hakan_006
YeÅŸil KuÅŸak
çıksa ne olcak ps3 ve x360 çıkar ben ve benim gibiler oynayamıycak anca salonlarda yarım yamalak oynarız
14 Mar 2009, 22:58
The_Real_Funeral
Mavi KuÅŸak
Mortal Kombat 3 ve onun Ultimate-Trilogy gibi versiyonları ile Mortal Kombat 4.
_________________ I will never forget the day, I held your hand, The moment you crossed them
15 Mar 2009, 00:52
KİTANA
Kahverengi KuÅŸak
2d olarak mk2 diyorum ama hepsinin ayrı bir yeri var hepsinie seviyorum aslında mk deception da çok süper mka oynamadığım için bilmiyorum
15 Mar 2009, 01:57
mf_gangsta
Siyah KuÅŸak
hepsini oynadım hepside süper ayıramıyorum ama special forcesi oynamadım zaten sitede paylaşmışlar indireyim dedim ama herkes kötü bulmuş bende indirmedim. Ama söyliyeyim. 2D Olarak------>Mortal Kombat TRİLOGY 3D OLARAK----->Shaolin Monks;)
AMA HEPSİ ÇOK SÜPER MK NIN BİR ASİLLİĞİ VAR
armegedon bence sebeb çok soran olursa açıklarım
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum