|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 18 Mar 2010, 19:48
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) [ 6 mesaj ] |
|
|
mk oyunlarını vistada oynamak?
| Yazar |
Mesaj |
|
BOXERBOY
Beyaz KuÅŸak
|
 mk oyunlarını vistada oynamak?
arkadaşlar mk triology veya gold u vistada oynayamıyormuyuz? (emulatorsuz veya emulatorlu  )
|
| 07 Ara 2008, 19:47 |
|
 |
|
RoLaTiviTy
Süper Moderator
Kayıt: 14 May 2006, 13:06 Mesajlar: 4247 Konum: C:\Windows\Cosi.exe
|
 Re: mk oyunlarını vistada oynamak?
trilogy zaten XPde de oynanmıyor. XP yaması mevcut ve forumda ararsan bulabilirsin. Oyun sürümünü XP de çalışacak seviyeye çektikten sonra vista kullanıcıları "trilogy.exe" dosyasına sag tuş tıklayıp uyumluluk sekmesinden "XP SP2 yi" seçsinler. Onayladıkdatn sonra "trilogy.exe" dosyasına sag tıklayıp "yonetici izni" ile açın 
_________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul Trance Yayını 7/24
|
| 11 Ara 2008, 13:04 |
|
 |
|
frukoman
Kahverengi KuÅŸak
|
trilogy ve gold u bilmem ama 4 oynanıyor hala da bilgisayarımda var
_________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
|
| 24 Ara 2008, 10:05 |
|
 |
|
Sebulba
Samuray
Kayıt: 31 Oca 2008, 00:30 Mesajlar: 581 Konum: Neritya....
|
BOXERBOY yazdı: arkadaşlar mk triology veya gold u vistada oynayamıyormuyuz? (emulatorsuz veya emulatorlu  ) Eğer elinde Trilogy nin PSX cd si varsa onu ePSXe emulatoru ile oynayabilirsin ben oynuyorum vista da ve hiçbir sorun yok. Lakin MK Gold konusunda bir şey diyemeyeceğim.Onu XP de emulator ile oynayan arkadaşlar ses problemi ile karşılaşmışlar. Vista da bu ses sorunu olabilir denemediğim için bir şey diyemiyorum arkadaşım. Ama Trilogy i canavar gibi oynarsın...Hiç bir sorun olmaz...
_________________ Eninde sonunda benim olacaksın, hadi naz yapma....Duy sesimi Xbox360..
|
| 31 Ara 2008, 08:52 |
|
 |
|
Warrior-Colossus
Siyah KuÅŸak
|
frukoman yazdı: trilogy ve gold u bilmem ama 4 oynanıyor hala da bilgisayarımda var vistada mk4 ü nasıl kurdun hayret doğrusu bende kurulmuyor vista ultimate benimki tam satup yapacakken hata veriyor... 
|
| 09 Åžub 2009, 04:41 |
|
 |
|
frukoman
Kahverengi KuÅŸak
|
ben rahatça kurdum sorun çıkmadı
_________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
|
| 16 Haz 2009, 23:50 |
|
 |
|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|