Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 17:33

Search this topic:
 MK9 geliyor. Ed Boon coÅŸturuyor! 
Author Message
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Post MK9 geliyor. Ed Boon coÅŸturuyor!
(alıntıdır)
Siz nasıl hatırlarsınız bilmem ama ben Mortal Kombat'ı çocukluğumda sahip olduğum tüm konsollarda şiddet unsurunu en ham haliyle veren, annem tarafından da kanlı "vurdulu kırdılı" oyun türleri arasında kara listeye yazılan oyun olarak anıyorum hep.

Günümüzde görsel gerçekçiliğin bir 10 sene öncesine göre kat kat ileride olduğu doğru, buna rağmen büyüyen ve popüler kültürü en çok etkileyen sektörlerden biri haline gelip "büyüklerimizin" kontrol sahasına daha çok giren oyun sektörü daha hassas kontrol mekanizmaları tarafından daha çok "makaslanıyor".

Mortal Kombat'ın geliştiricisi Ed Boon'a göre geliştirilme aşamasında olan yeni Mortal Kombat oyunu özlenen(!) şiddet gösterisini MK takipçilerine sunmakta başarılı olacak. Bu konuda fanların güvenini kazanmaya çalışan Boon, "Oyunun M(yetişkin) sertifikasını alıp bu etiketle satılmaya hak kazanması için elimizden geleni yapacağız.." derken hızını alamadığını farketti ve "Umarım bunu yapmaya çalışırken çok ileri gitmeyiz." diye ekledi.

Şimdilik Mortal Kombat 9 diye andığımız oyunda daha çok çeşitlilikte "fatality" numaraları görmeye hazır olun. Oyun hem PS3 hem Xbox 360 için hazırlanıyor.

(alıntıdır)

Bence güzel bir haber.Yani DC tarzı bişey olmıcak.

23 Jun 2009, 12:13
Profile
Moderator
Moderator

Post Re: MK9 geliyor. Ed Boon coÅŸturuyor!
böyle bir oyun için bu kadar açıklama bana biraz yetersiz geldi..''on numara fatalityler'' vs vs biraz yüzeysel bilgilerki mortal kombatçılar bunu az çok tahmin edebilir.oyun 2d mi 3d mi olacağı gibi bilgiler bile verilmemiş..

umarım DC universe fiyaskosundan sonra büyük bir oyun gelir.başka türlü fanatiklerini azaltacaklar o kesin..bu arada paylaşım için teşekkürler :wink:

Image
Image

WWF Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
Ecco the Dolphin Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
Mortal Kombat Oyunları Koleksiyonu [SEGA]
SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı
Null DC Emulatoründe Save Dosyası Kullanımı [Dreamcast]

23 Jun 2009, 12:39
Profile WWW
Moderator
Moderator

>>>Oyun M-Rated olacak ve MK II ile MK III arasında geçecek.
>>>Shaolin Monks tarız ilerlemeli olacak ve Shaolin Monks'a paralael giden bir hikayeye sahip olacak.
>>>Daha Falza Bilgi İçin...

Image

23 Jun 2009, 21:56
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

Oyun bence iki boyut olmasın.Hadi Mortal Kombat ' ı iyi bilenler koşa koşa alır da günümüzde küçücük çocuklar veya oyunlardan anlamaz tipler de oyun alıyo.E bunlar oyunun görünümüne bakarak oyun alıyo.Yani böyle biri 2 boyutlu oyunu görecek de orjinali için 50-60 lira vercekte...Yani 2 Boyutlu olursa satışlar baya düşer

Bu arada paylaşım için bişey değiL :wink:

23 Jun 2009, 23:03
Profile
Ninja
Ninja

vandetta00 wrote:
>>>Oyun M-Rated olacak ve MK II ile MK III arasında geçecek.
>>>Shaolin Monks tarız ilerlemeli olacak ve Shaolin Monks'a paralael giden bir hikayeye sahip olacak.
>>>Daha Falza Bilgi İçin...

bu haberi duyduğuma çook sevindim ama benim bildiğim mk1 ve mk2 shaolin monks ve mk4 te mythologies subzero ,mk5,6 ve 7de zaten konquest var.Geriye kaldı tek oyun Mk3 bence mknin en güzel pc oyunu bununda hikayesini special forces zannediyordum ama mk special forces galiba mk içindeki jax,sonya ve kanoyu anlatıyor...Neyse zaten mksm hastasıyım bu oyun gelene kadar xbox 720 çıkmış olur ve xbox 360 fiyatları düşer...Bu oyunda tek sevmiyeğim bir unsur olacak raiden yaşlandığı için güçlerini kaybetmesi.Ama mksmden çok güzel olacağa beziyor ve uzun olur inşallah.(ve zor :-D )

09 Jul 2009, 13:11
Profile
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Inşallah çok güzel bir oyun olur kaç yıldır doğru düzgün mortal kombat serisi göremedim..shaolin monks, dc universe, armageddon fln berbat :x :smt011 :x

24 Jul 2009, 00:44
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 6 posts ]