|
It is currently 15 Feb 2012, 17:43
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] | Author | Message | | Kof_Lover Banlandı Joined: 29 Mar 2006, 15:33 Posts: 834 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Sadece emulatörü paylaşabilirsen super olur. (ISO'su elimde zaten mevcut)
| | 23 Jul 2009, 13:38 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Bu PCSX2 emulatörü değil mi? Ben de Armageddon'un CD'sinden oynadım bu emulatörle.  _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 23 Jul 2009, 13:40 | |  | | TheScorpion Tasarımcı Joined: 21 Jun 2005, 22:27 Posts: 3549 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Başlığı MK oyunları dl kısmına taşıyan hangi mod arkadaş bilmiyorum ama tekrar yaparsa nurtopu gibi bit uyarısı olur. Bu bölümdeki oyunlar anasayfada yayınlanıyor ve çok özel başlıklar anasayfada yayınlanır. Bu oyunun sorunsuz çalıştığı doğrulanırsa başlık tarafımdan düzenlendikten sonra yayınlanacaktır. _________________ Daha huzurlu bir ortam için forum kurallarını okuyunuz Başlık açmadan önce lütfen okuyunuz [Kurallara uymayan üyeler ceza alabilirler]
TR: Muhakkak ki Allah adaleti, iyiliği, akrabaya yardım etmeyi emreder, çirkin işleri, fenalık ve azgınlığı da yasaklar. O, düşünüp tutasınız diye size öğüt veriyor. // Nahl suresi, 90. ayet / Kuran'ı Kerim ENG: Allah commands justice, the doing of good, and liberty to kith and kin and He forbids all shameful deeds and injustice and rebellion. He instructs you that you may receive admonition. // Nahl,90 /Quran
| | 23 Jul 2009, 17:18 | |  | | YARALI_ASLAN Acemi Joined: 21 Jul 2009, 20:32 Posts: 5 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Tabiki Emulatör Ayrı Konulacaktır
AkÅŸam upload ederim
| | 23 Jul 2009, 17:33 | |  | | YARALI_ASLAN Acemi Joined: 21 Jul 2009, 20:32 Posts: 5 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Sphynxinator wrote: Bu sadece MKA için mi geçerli, yoksa diğer oyunları da oynayabilir miyiz? Benim, 512 MB RAM ve 256 MB Ekran Kartı var, çalışır mı sizce? Anasayfada yayınlandığına göre, boş bir paylaşım değildir. Çok şaşırtıcı bir şey, eğer doğruysa. Paylaşım için teşekkürler. 512 RAMLE AÇAMAZSIN EN AZ 2 GB RAM 512 EKRAN KARTIN OLMASI Lazım
| | 23 Jul 2009, 17:35 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] YARALI_ASLAN wrote: Sphynxinator wrote: Bu sadece MKA için mi geçerli, yoksa diğer oyunları da oynayabilir miyiz? Benim, 512 MB RAM ve 256 MB Ekran Kartı var, çalışır mı sizce? Anasayfada yayınlandığına göre, boş bir paylaşım değildir. Çok şaşırtıcı bir şey, eğer doğruysa. Paylaşım için teşekkürler. 512 RAMLE AÇAMAZSIN EN AZ 2 GB RAM 512 EKRAN KARTIN OLMASI Lazım Bilgilendirme için teşekkürler.
| | 23 Jul 2009, 17:48 | |  | | druger Kara Kuşak Joined: 17 Mar 2008, 19:21 Posts: 950 Location: Kinto-Un'un üstü Oyunu:Prince of Persia 2 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Aynen bende teşekkür ederim bilgi için allahtan erken öğrendim iyi oldu 
| | 23 Jul 2009, 20:45 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] >>>Usta emulatörü koymanı hala bekliyoruz... >>>Hatırlatırım. _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 24 Jul 2009, 20:12 | |  | | flawlessvictory Mavi Kuşak Joined: 10 Jul 2006, 18:53 Posts: 116 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] yükleyip deneyen var mı arkadaşlar? eğer bu doğruysa süper bi olay. pc'de armageddon oynamak harikulade olur. street fighter 4'ü oynuyorum bunu da oynamayı çok isterim gerçekten.
| | 01 Aug 2009, 17:03 | |  | | YARALI_ASLAN Acemi Joined: 21 Jul 2009, 20:32 Posts: 5 |  Re: Mortal Kortal Armageddon FULL [ PC ] Arkadaşlar Oyun Kesinlikle Çalışıyor Emulatör Bizzat Kendi Yapımım 250 fps üzerinde tüm MORTAL KOMBAT Serisini rahatlıkla oynaya bilirsiniz + PS2 Den Daha Hızlı Ve Görüntü Kalitesi iyi
| | 07 Aug 2009, 11:43 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 2 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|