Re: Mortal Kombat 9
Hakketten güzel sallıyosun özellikle 2012deki o filme koptum
27 Sep 2009, 19:04
vandetta00
Moderator
Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale
Re: Mortal Kombat 9
The_Joker_61 wrote:
Arkadaşlar iyi güzelde size kötü bir haberim var Mortal Kombat 9 da Finalde Boss Olarak Ranvon adında yeni bir dövüşçü yaptılar bu Ranvon 6 kollu , Onaga gibi dev kanatları olan , Motaro gibi dev bir kuyruğu olan , Mortal Kombat 2 - Annihalation filminin finalinde Shao Kahn 3 başlı dev bir yaratığa dönüşmüştü o yaratıkın kafası gibi 2 tane saldırı için kafası olan ve Onaga gibi boynuzlu asıl kafası olan ve mortal kombat taki bütün dövüşçülerin güçlerini taklid eden ve yenilmesi imkansız dev bir dövüşçü ve çok güçlü , Ranvon u oyunda gördüğünüzde keşke Mortal Kombat vs DC Universe - 2 nin oyununu yapsaydılar diyeceksiniz
>>>Vallaha usta çok iyi sallamışsın helal olsun... >>>Ama tutmadı, o ayrı mesele... >>>
arkadaşlar Mortal Kombat 9 da King Jerrod olucak demişlerdi ama yapmadılar birde oyunda Kratos un hikayesi ne olucak yani kratos savaşçı olduğu için mortal kombat evrenindede savaş olduğu için oraya müdahale için mi gitti yoksa raiden geçmişe mesaj gönderdiğinde geçmişteki raiden in mesajı alması için ve geçmişteki raiden e yardım için Kratos tan mı yardım istedi
arkadaşlar Mortal Kombat 9 da King Jerrod olucak demişlerdi ama yapmadılar birde oyunda Kratos un hikayesi ne olucak yani kratos savaşçı olduğu için mortal kombat evrenindede savaş olduğu için oraya müdahale için mi gitti yoksa raiden geçmişe mesaj gönderdiğinde geçmişteki raiden in mesajı alması için ve geçmişteki raiden e yardım için Kratos tan mı yardım istedi
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum