En sevmediÄŸiniz Mortal Kombat Karakteri ve nedeni?
Author
Kahverengi KuÅŸak
Re: En sevmediÄŸiniz Mortal Kombat Karakteri ve nedeni?
frukoman wrote:
tanya ya sevmeyen çok kişi var bence de saçmasapan hareketler kombolar falan yapıo.Ayrıca MK4 de Goro da zorluyabilio
tanya hangisi ?
17 Sep 2009, 18:14
Farul
YeÅŸil KuÅŸak
motaro. UMK de kılımı kıpırdatmadı.
_________________ ...
02 Oct 2009, 23:46
IMMORTALIFB
Moderator
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
sonya ve maskesiz sub zero
sonyayı sevmeme nedenim çok seçilen bi karakter olmamasına karşın her mk oyununda kendine yer bulmasıdır
maskesiz sub zeroya zaten tam uyuzum.bi tane sub zero varken ikinciye ne gerek var ha madem öldü scorpion gibi ruhu dolaşsın ortalıkta kardeşi değil
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
Aslında öyle bir şey diyemeyeceğim. Çünkü MK'deki bütün karakterler iyi bence. Aslında 1-2 kişi var ama en nefret ettiğim karakter Stryker. pardon, Kurtis Strker. :)
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
smoke ! çünkü %100 dumansız hava sahası
03 Oct 2009, 16:35
frukoman
Mavi KuÅŸak
Quote:
smoke ! çünkü %100 dumansız hava sahası
bu arada enver2121 tanya sarı elbiseli esmer bi kız mk4 de insanı kıl eder.
_________________ İmzasız yaşam güzeldi ama Herkes yapınca yapıım dedim.Bunu neden yazdım ben
07 Oct 2009, 16:34
cocovacirvacir
Acemi
Kabal'a nefret-illet oluyorum, özellikle dostum var çok iyi oynuyor karşılıklı kapışırken genelde hep yenilirim.
Kabal nefret olma nedenlerim: 1-Genellikle hep yenilirim. 2.Ölümleri saçma sapan. 3.Maskesi ne öyle. 4.yerden geri gelen tırmıklı şey ve havada yerde attığı şey nedir öyle!!!
Kabal illet olma nedenlerim: 1-Koşması kesmek için genelde elim hep korunmada... 2-Kombosu yarı enerji alıyor. 3-Normal kapması ve havada gelen çapraz tekmeye bazı karakter aparkat bile vuramıyor. 4-Cabal oyunundan da beni soğutması...
Kabal'a karşı tutunabildiğim karakterler Sonya ve kano çok az da Stryker ne gariptir baya 1 insan bu 3 karakterden nefret ediyor.
13 Oct 2009, 20:21
kanes
YeÅŸil KuÅŸak
Joined: 09 Jan 2010, 08:19 Posts: 59 Location: transilvanya
cocovacirvacir wrote:
Kabal'a nefret-illet oluyorum, özellikle dostum var çok iyi oynuyor karşılıklı kapışırken genelde hep yenilirim.
Kabal nefret olma nedenlerim: 1-Genellikle hep yenilirim. 2.Ölümleri saçma sapan. 3.Maskesi ne öyle. 4.yerden geri gelen tırmıklı şey ve havada yerde attığı şey nedir öyle!!!
Kabal illet olma nedenlerim: 1-Koşması kesmek için genelde elim hep korunmada... 2-Kombosu yarı enerji alıyor. 3-Normal kapması ve havada gelen çapraz tekmeye bazı karakter aparkat bile vuramıyor. 4-Cabal oyunundan da beni soğutması...
Kabal'a karşı tutunabildiğim karakterler Sonya ve kano çok az da Stryker ne gariptir baya 1 insan bu 3 karakterden nefret ediyor.
kabalın bende sadece kombosunu seviyorum kabalı yenmek istiyorsan smoke veya sektoru alıcan bunlarla oynamasını biliyorsan
14 Jan 2010, 19:35
tsira22
Kahverengi KuÅŸak
Motaro
11 Feb 2010, 23:22
beca
Kara KuÅŸak
aynen Motaro umk da efes aldırmıyor sürekli 2 hareket yapıyor yanına doğru koşup adamı kardırıp yumruk atıyor ve bunu hiç settirmeden yapıyor 1. raunda yendisen adamı sinirden öldürür.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum