|
It is currently 13 Feb 2012, 01:44
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat IX - Fragman & Oyun İçi Video & Fatalityler | Author | Message | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Mortal Kombat IX - Fragman & Oyun İçi Video & Fatalityler EFSANE BİTMEDİ! BİZE "BİTTİ! BU SON!" DEDİLER; AMA BUNA ONLAR BİLE DAYANAMADI! SONUNDA YENİ "MORTAL KOMBAT" OYUNU DUYURULDU! Efsane dövüş serisi devam ediyor. Warner Bros. Interactive, yeni Mortal Kombat oyununun geliştirildiğini ve 2011 yılında yeni nesil konsollar PS3, X360 için raflarda olacağını duyurdu.
Serinin önemli ismi Ed Boon önderliğinde hazırlanan yeni yapım, NetherRealm Studios tarafından geliştiriliyor. Yetkililer, bu yeni oyunda 2 boyutlu dövüş mekaniğini koruyarak, yeni grafikler ve görsel efektlerle daha iyi bir oyun hazırlamayı planlıyor. Tabii ki efsane Mortal Kombat karakterlerinin eşliğinde:
Mortal Kombat'ta senaryo modunu birlikte oynayabilecek, Arcade modunu co-op deneyebilecek ve multiplayer modlarda kapışabileceksiniz. !!!E3 İÇİN HAZIRLANAN TRAİLER!!! VİDEO LİNKİ _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 11 Jun 2010, 21:12 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! Oyunda adamım sektorda olacak mutluyum.  _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 11 Jun 2010, 21:33 | |  | | ben efsaneyim Samuray Joined: 13 Dec 2008, 04:00 Posts: 2565 |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! evet benim adamım night wolf de var  _________________
 Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
| | 11 Jun 2010, 21:35 | |  | | aronow Kara Kuşak Joined: 02 Jul 2009, 20:24 Posts: 556 Location: İstanbul City |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! ben efsaneyim wrote: evet benim adamım night wolf de var  Tahminin yeni nesille UMK3 ü harmanladılar. _________________
M-magnificent (Muhteşem) I-icon (İcon) C-caring (Bakım) H-hero (Kahraman) A-angel (Melek) E-eternal (Sonsuz) L-loving (Sevgi dolu) J-joyful (Neşeli) A-amazing (Heyecan verici) C-creative (Yaratıcı) K-king(!) (KRAL) S-smooth (Kusursuz) O-original (Orjinal) N-natural (Doğal)
| | 11 Jun 2010, 21:41 | |  | | ben efsaneyim Samuray Joined: 13 Dec 2008, 04:00 Posts: 2565 |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! sanmıyorum tüm adamları olsun _________________
 Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir ---------------------------------------------------------------------------------- Rüyalar...Hissedardı mutluluktan istenen de buydu oysa çok görüldü bak bütün bu İnsanlar...Nedense çok dürüsttü kördüler birer birer rüyamı elleriyle gömdüler ------------------------------------------------------------------------------------ gerçekte nasıl insanlar olduğumuzu bilmiyoruz. ölümden önceki o ana kadar.
ölüm seni almaya geldiğinde aslında ne olduğunu anlayacaksın.
işte ölüm budur değil mi?
| | 11 Jun 2010, 21:49 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! ben efsaneyim wrote: sanmıyorum tüm adamları olsun >>>70 küsür adamın hepsine yer vereceklerini ben de zannetmiyorum; ancak Krate-A-Kombat modunun yer alması güzel olur. >>>Tahminimce en fazla 30-35 civarında adam koyarlar oyuna. >>>O da yeni bir başlangıç için yeterli olur sanırım; >>>Ama yine de bu oyun ile gerçek bir Mortal Kombat jubilesi yapma ihtimalleri de var. >>>Eğer öyle bir durum söz konusu ise oyun, yenilenmiş bir Armageddon olacaktır. >>>70 küsür savaşçının son savaşı demektir bu da... _________________
Karanlık Efsane Üç Temele Dayanır: Acı, Korku ve Ceza! Bu üçünü Tadamazsan, Hayatta Kalamazsın...
| | 12 Jun 2010, 00:24 | |  | | saibot Ninja Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! Trailerdan anladığıma göre NoobSmoke birliği gibi bir ikiye iki modu olacak. ?? _________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
| | 12 Jun 2010, 01:22 | |  | | vandetta00 Moderator Joined: 14 Dec 2006, 18:06 Posts: 623 Location: Ankara-Kırıkkale |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! saibot wrote: Trailerdan anladığıma göre NoobSmoke birliği gibi bir ikiye iki modu olacak. ?? >>>Noob-Smoke birliği zaten saçma bir olaydı. >>>Ed Boon'un "Tag Team" oyun modu hayallerini tatmin edebilemek için yaptığı ufak bir numaraydı sadece. >>>Bu oyunda çok çok çok büyük bir ihtimalle "Tag Team" modu bulunacak. >>>Benim, cevabını en çok merak ettiğim soru, bu oyunda nasıl bir haikye olacağı yönünde? >>>Ana hikayenin içinden bir parça mı ayarladılar; yoksa alternetif bir devam hikayesi mi? >>>Çünkü Ed Boon ve John Vogel'ın Armageddon açıklamasında "Hikaye son buluyor!" diye söylenmişti. _________________
| | 12 Jun 2010, 15:08 | |  | | Piecemaker Ninja Joined: 21 Dec 2009, 22:50 Posts: 1007 |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! Yeni bir MK oyununun duyurulması çok güzel, fakat beklediğim gibi olmamış yine. Trailer'ın girişinde heyecanlanmıştım, ama sonra oyunun içini görünce, hevesim kesildi. Mortal Kombat'ta dövüş oyunu severleri etkileyecek güç olmasına rağmen, yapımcılar bu etkileyiciliği yansıtamıyor oyunlara bence. Mesela yumruk yiyince havaya uçmalar falan yine saçma olmuş. Oyunu eşi olmayan başka bir oyunla karşılaştırmak istemiyorum(Tekken ve MK benim gözümde ayrı iki güzel oyundur, onu demek istedim. İkisi de birbirinin yerini tutmuyor) da, mesela Tekken'de uçuşlar mantıklı. Normal oyun mantığı ile normal mantık arasında bir şey oluyor. Adamlar her vuruşta uçmuyor ve uçuşlar abartılı değil, ama bir oyun zevkini de yaşatıyor. Yani kombo falan yapabiliyorsunuz. Ama MK'da öyle değil ki. Çok abartılı uçuşlar var. Ki, MK karakterleri biraz daha güçlü olur. Tamam uçuşlar abartılı olabilir biraz, ama bu kadar değil. Neyse, bir de özel hareketleri de çok abartmışlar. Mileena dönünce etrafına pembe ışık saçıyor mesela. Çok saçma olmuş. MK'daki böyle abartılı özel hareketleri çıkartsalar çok iyi olur bence. Mesela ne bileyim; Mileena saisinden mavi enerji çıkarıp atmasa iyi olur bence. Oyun yerine daha mantıklı ve MK'ya yakışacak, ayrıca da eski özel güçleri aratmayacak güçler konulabilir. İlla Tekken gibi olsun demiyorum. Sadece Tekken gibi mantıklı olsun diyorum. Bi de kadın karakterler neyse de, erkek karakterlerin biraz daha psikopat ve gösterişli olması lazım. Sonuçta bu MK. Tekken'de bile adamları kaslı kaslı yapmışlar(Tekken de MK kadar kanlı gerçi), ama MK'da adamlar küçük küçük, ince ince. O karakterin fatality yapması falan, ironi olmuş. Bu da MK'yı çok düşürmüş. Birazcık mantıklı ve kanlı olsun ki, çocuk oyuncağı olmasın. Neyse, düzelen tek şey, fatalitylerde adamların eskisi gibi susmaması, çığlık çığlığa bağırması olmuş. O iyi olmuş, ama birazcık abartı olmuş o da. Sonuçta sen bir MK karakterisin, yenildikten sonra sonucuna katlanıcaksın; tavuk gibi bağırmana gerek yok. Eğer bağırmak için geldiysen, girme MK turnuvasına, sadece MK ile dışarıdan ilgilen biraz. Benim eleştirilerim bu kadar. Bir de ben bu eleştirileri MK'yı sevdiğim için söylüyorum. Eleştirilerimin tamamen yapıcı eleştiri olduğunu düşünüyorum. MK, diğer bütün dövüş oyunlarını geçecek özelliğe sahip, ama nedense bir türlü geçemiyor. Eleştirileri MK'yı sevdiğim için, onun diğer oyunlarla boy ölçüşebilmesi için yapıyorum. Acaba Amerika yapımı olduğu için falan mıdır?  Neyse, haber için sağ ol. Yine de güzel oldu böyle bir haber... Umarım bir gün MK gelişir. Belki de bu sahte trailerdır? Keşke öyle olsa, çünkü bu, istediğim MK değil. Oyunun yılbaşında çıkacağı söyleniyordu. Ee, trailerını şimdi verdilerse, oyunu hazırladılar, birkaç ay sonra da sunacaklar demek oluyor gibi. Belki ben yanlış anlamış da olabilirim, oyunun çıkış zamanını. Neyse, çok uzattım.  _________________
 DSM 4.
| | 15 Jun 2010, 11:38 | |  | | TheCrow Ninja Joined: 15 May 2007, 20:00 Posts: 1709 |  Re: Yeni Mortal Kombat Duyuruldu!!!! Evet bunu daha önce gördüm, ama PC'ye çıkmayacağı için beni ilgilendirmiyor... Ulen çıkarsanıza işte PC'ye, işte PC'de başladılar, şimdide PC'ye oyun satmıyorlar nankörler!  _________________
| | 15 Jun 2010, 13:38 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|