|
Zaman: 22 Mar 2010, 15:17
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
sorunlarınız için burayı kullanınız!!
| Yazar |
Mesaj |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
 Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!!
Akadaşlar daha önce de sormuştum ama cevap alamadım. Artık anket özel rütbeli kişiler dışındakiler için yasak mı? 
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 05 Nis 2009, 21:01 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
hayır,rütbeler ile bir bağlantısı yok sadece her bölümde anket açılamıyor.misal açılabilen bir yer olarak bilgisayar oyunları bölümü var  bende en başına bu durumu anlamıyordum fakat şimdi forumun her köşesinde gereksiz anketlerin olmaması için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 05 Nis 2009, 22:31 |
|
 |
|
fıghters963
Beyaz KuÅŸak
|
ya ben mk 3 ü yükledim fakat çalıştıramadım ınstall çalışşmıyo bi yardımcı olurmusun..
|
| 05 Nis 2009, 22:42 |
|
 |
|
fıghters963
Beyaz KuÅŸak
|
ben mk3 ü çalıştıramadım ınstall çalışmıyo bi yardımcı olurmusunuz..
|
| 06 Nis 2009, 16:38 |
|
 |
|
port
Samuray
Kayıt: 29 Tem 2007, 21:58 Mesajlar: 732 Konum: Hiç düşünemeyeceğin yerlerde...
|
fıghters963 yazdı: ben mk3 ü çalıştıramadım ınstall çalışmıyo bi yardımcı olurmusunuz.. aynı mesajı niye 2 kez yolluyorsun bizzat 2 haftada anca cevap alırsın sabret biraz

Sonic v.s Mario [Anket] Tıkla bakalım ne çıkacak?[Belki 1 mb sf4 belki rapid premium]
|
| 06 Nis 2009, 16:42 |
|
 |
|
saibot
Samuray
Kayıt: 08 Şub 2009, 02:40 Mesajlar: 1164 Konum: Lin Kuei Klanı
|
IMMORTALIFB yazdı: hayır,rütbeler ile bir bağlantısı yok sadece her bölümde anket açılamıyor.misal açılabilen bir yer olarak bilgisayar oyunları bölümü var  bende en başına bu durumu anlamıyordum fakat şimdi forumun her köşesinde gereksiz anketlerin olmaması için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum Bilgi için teşekkürler en sevdiğim modlardan biri olan IMMORTALIFB 
_________________ HUZUR İÇİNDE UYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik (Ben mksubzero)
TRFighters Tarihçesi İçin Tıklayabilirsiniz! Oyun Tasarısı: Mortal Kombat vs. Super Mario Strikers God of War III - Titanlar,Tanrılar ve Konu Mortal Kombat 9
|
| 06 Nis 2009, 17:23 |
|
 |
|
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
|
fıghters963 aynı mesajı yada farklı mesajları iki kere üst üste atma lütfen.. Bu flood oluyor ve sitemizde flood yasak.. Sorununa elbet bir çözüm bulacaksın, sabret..
| 07 Nis 2009, 16:02 |
|
 |
|
fıghters963
Beyaz KuÅŸak
|
tamam özür dilerim bi daha olmaz siteye yeni üye oldum kusura bakmayın...bu arada süper bi site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler bundan iyi dövüşle ilgili site yok 
|
| 15 Nis 2009, 15:14 |
|
 |
|
Scorpion-SCO
Moderator
Kayıt: 16 Mar 2008, 22:22 Mesajlar: 340 Konum: Karşıyaka-35½-1912 KsK
|
Teşekkürler..
Sitemiz her açıdan geniş arşiv ve bilgiye sahip..
| 17 Nis 2009, 02:02 |
|
 |
|
gokhan461
Samuray
|
 Re:
kofçu yazdı: beyler armageddondaki videoda millet dövüşürken dövüşmeyi bırakıp bi piramite çıkmaya çalışıyorlar ilkönceulaşşmaya çalışıyorlar!burda amaç nedir bi bilen yazarsa iyi olur  valla dostum burada çok fazla bu soruyu cvplayacak insan var hepsi mortal kombat ustası ama ben videodan anladığımı söyliyeyim blaze yenip elder god olmak istiyorlar yada öle bişi
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl Bir Babanın Asker Oğluna Yazdığı Mektup.....
Bu Vatan Senin Vatanın, Gözün Gibi Koru Evlat, Unutma Yerde Kefensiz Yatanları, Bir Fatiha Oku Evlat.
Yedi Ceddinden Emanet, Edilmez Ona İhanet, Mert Doğdun Sen Mert Oğlu Mert, Bu Vatan Sana Emanet.
Dalgalandıkça Al Bayrak, Senin Şanındandır ANCAK, Kaçacaklar Hep Bucak Bucak, Zafer Hep Senin Olacak..
Şafak Söker Gün AĞIRIR, Ateş Söner Külü Kalır, Dalgalan Ey Şanlı BAYRAK, Gökler Senden İLHAM Alır..
|
| 17 Nis 2009, 08:41 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|