Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4223 Location: The Mirror Room...
Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!!
hayır,rütbeler ile bir bağlantısı yok sadece her bölümde anket açılamıyor.misal açılabilen bir yer olarak bilgisayar oyunları bölümü var bende en başına bu durumu anlamıyordum fakat şimdi forumun her köşesinde gereksiz anketlerin olmaması için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum
Joined: 08 Feb 2009, 03:40 Posts: 1207 Location: Lin Kuei Klanı
IMMORTALIFB wrote:
hayır,rütbeler ile bir bağlantısı yok sadece her bölümde anket açılamıyor.misal açılabilen bir yer olarak bilgisayar oyunları bölümü var bende en başına bu durumu anlamıyordum fakat şimdi forumun her köşesinde gereksiz anketlerin olmaması için iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum
Bilgi için teşekkürler en sevdiğim modlardan biri olan IMMORTALIFB
_________________ HUZUR İÇİNDEUYU ATAM!
İşgaldeki hali sakın unutma! Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz... Neyzen Tevfik
Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK
fıghters963 aynı mesajı yada farklı mesajları iki kere üst üste atma lütfen.. Bu flood oluyor ve sitemizde flood yasak.. Sorununa elbet bir çözüm bulacaksın, sabret..
07 Apr 2009, 17:02
fıghters963
Acemi
tamam özür dilerim bi daha olmaz siteye yeni üye oldum kusura bakmayın...bu arada süper bi site olmuş emeği geçen herkese teşekkürler bundan iyi dövüşle ilgili site yok
15 Apr 2009, 16:14
Scorpion-SCO
Siyah KuÅŸak
Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK
Teşekkürler..
Sitemiz her açıdan geniş arşiv ve bilgiye sahip..
17 Apr 2009, 03:02
gokhan461
Ninja
Re:
kofçu wrote:
beyler armageddondaki videoda millet dövüşürken dövüşmeyi bırakıp bi piramite çıkmaya çalışıyorlar ilkönceulaşşmaya çalışıyorlar!burda amaç nedir bi bilen yazarsa iyi olur
valla dostum burada çok fazla bu soruyu cvplayacak insan var hepsi mortal kombat ustası ama ben videodan anladığımı söyliyeyim blaze yenip elder god olmak istiyorlar yada öle bişi
_________________ Bir Gölgem Kaldi Yanimda Sığ Kalbim Var Benimle Tek Çarpan Bazen Birileri Beni Bulsun İstiyorum Ama O Güne Kadar Bu Yolu Yanlız Yürüyeceğim !!!
Sen Benim Kelebeğimsin Güzelliğinle Büyülersin İstersen Uçup Gidersin Ama Unutma Yarın Öleceksin
Muhtemelen Hayatının Son 10 Dakikası O Yüzden O 10 Dakikayı Unutulmaz Kıl !!! Sahip Olamadığını Sevemezsin Bunun İçin Elde Ettiğine Sarıl
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum