Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: duzenledim tum karakterler var armageddon guc sıralaması
tariktigli123 wrote:
arada sırada oynamak hakkımız ve khameleon biraz kürtçe gibi
Sana zaten MUGEN oynama demiyorum. MUGEN'leri gerçek oyunlar ile aynı seviyede tutma diyorum. Kürtçe gibi falan da değil bence.
ALTAIR wrote:
düzeltirsin be abi ,ayrıca tariktigli123 nin yazım yanlışı yok muabbeti başından dikkatli oku görüceksin
Yazım yanlışı olmayabilir, ama karakterlerin isimlerinin çoğunu yanlış yazmış.
23 Sep 2008, 16:53
tariktigli123
Ninja
on parmağa alışamadım galiba ehehe yaw ben şunu merak ediyorum bide frost neyin nesi subzeronun kız kardeşimi yoksa?
23 Sep 2008, 20:20
leventk
Kurucu Üye
Ya boss dışındaki karakterler arasında güç üstünlüğü olursa oyun oyunluktan çıkar. Ben ömrümde hiç bir oyun için böyle uyduruk bişey görmedim. Belki benim kanaatimce diye başlığını düzeltirsen olabilir.
doğru aslında farzı misal scorpion 4 karaktere subbzero 6 karaktere bir türk dünyaya bedel:D olsa herkes aynı karakteri seçer diğer karakterlerin hiç bi anlamı olmas boss dışında
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
24 Sep 2008, 12:21
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
tariktigli123 wrote:
on parmağa alışamadım galiba ehehe yaw ben şunu merak ediyorum bide frost neyin nesi subzeronun kız kardeşimi yoksa?
Yok değil. Frost ile Sub-Zero, aynı klan ve ırktan diye biliyorum.
24 Sep 2008, 15:13
tariktigli123
Ninja
sega genessis oyunuymuş pardon mugen demiştim ya khameleon dışında 1 gizli karakter daha var o kim
25 Sep 2008, 15:00
Sphynxinator
Ninja
tariktigli123 wrote:
sega genessis oyunuymuş pardon mugen demiştim ya khameleon dışında 1 gizli karakter daha var o kim
Sega Genesis'de Khameleon ile mi oynadın anlamadım ki? Haa, anladım, sen "Ultimate Mortal Kombat Trilogy" adlı hacki diyorsun. O MK'nın resmi bir oyunu değil ki. Gerçek bir oyun değil. Ama güzel oyundur. İşte onu gerçek MK oyunları ile aynı seviyede tutma. Oyna ama gerçek MK oyunu deme. Bu arada, Khameleon dışında 1 gizli karakter daha vardı diyorsun, hangi oyundan bahsettiğini söyle istersen. Hangi oyundan bahsettiğini bilmiyorsun ki.
25 Sep 2008, 15:24
tariktigli123
Ninja
ben gerçek mk oyunu diye birşey demedim ki sadece mugen değilmiş dedim
25 Sep 2008, 15:58
tariktigli123
Ninja
ben gerçek mk oyunu demiyorum ki ve ben mka dan bahsediyorum diğer gizli karakter derken
25 Sep 2008, 15:59
Sphynxinator
Ninja
tariktigli123 wrote:
ben gerçek mk oyunu diye birşey demedim ki sadece mugen değilmiş dedim
Sen MUGEN oynayıp, oynamadığını bilmiyor musun?
tariktigli123 wrote:
ben gerçek mk oyunu demiyorum ki ve ben mka dan bahsediyorum diğer gizli karakter derken
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum