Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: duzenledim tum karakterler var armageddon guc sıralaması
Bu nası başlıktır ya? MK sitelerine girerim, hepsi de böyle garip garip başlıklar vb. açarlar. MK'cıların çoğunluğu hep böyle sanırım. Biraz düzgün iş yapsan daha iyi olur. Bunu nereden salladın anlamadım? Boss olan karakterlerin ilk sıralarda olması gerekmez mi? Sen karışık karışık yapmışsın. Düzgün kaynaklar seçmeni öneririm.
Düzenleme: Karakterlerin isimlerini de berbat etmişsin zaten. Düzgün yazamamışsın. Orada, "Erkek Chameleon" diye bir şey yok. Erkek olanın ismi "Chameleon", kadın olanın ismi de "Khameleon"dur.
22 Sep 2008, 15:14
tariktigli123
Ninja
bazı oyunlarda woman chameleon diye geçiyor ve taven iyi olduğu için boss değil
23 Sep 2008, 14:52
ALTAIR
Kara KuÅŸak
harbiden abi neye göre güç sıralaması ben de anlamadım doorusu
23 Sep 2008, 15:16
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
tariktigli123 wrote:
bazı oyunlarda woman chameleon diye geçiyor ve taven iyi olduğu için boss değil
O senin bazı oyunlar dediğin ya MUGEN oyunlarıdır, ya da başka bir şeydir. Oyunun resmi yapımcıları "Khameleon"a "Woman Chameleon" demezler. Chameleon başkadır, Khameleon başkadır. Woman Chameleon diye bir şey yoktur.
23 Sep 2008, 15:29
tariktigli123
Ninja
yani bu ad fake diyosun dimi ben bu adı mugende görmüştüm sıralamada olmadığı için khameleon yazmıyordu ama güzel bulmuşlar khameleon_chameleon
23 Sep 2008, 16:07
Sphynxinator
Ninja
tariktigli123 wrote:
yani bu ad fake diyosun dimi ben bu adı mugende görmüştüm sıralamada olmadığı için khameleon yazmıyordu ama güzel bulmuşlar khameleon_chameleon
MUGEN diyosun. MUGEN'de yazılan her şeye inanırsan, Mortal Kombat'ın özgünlüğünü bozan birisin demektir. Khameleon, sadece Mortal Kombat Trilogy ve Mortal Kombat Armageddon'da çıktı. Başka da bir yerde yok.
bence çok saçma shınnok üstte olsa nolcek altta olsa nolcak ayrıca yannış yazmışsa noolmuş yani bende ryo yazcağıma rayo yazmışım değiştiremiom bide kalmış öle:Dbunnar küçük şeyler ben yine bi 4 tane felan paylaşım yapam:-D
_________________ LÜTFEN SİLAH SESİNDEN SONRA MESAJ BIRAKIN...
23 Sep 2008, 16:26
ALTAIR
Kara KuÅŸak
düzeltirsin be abi ,ayrıca tariktigli123 nin yazım yanlışı yok muabbeti başından dikkatli oku görüceksin
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum