kuÅŸ wrote:
lazer wrote:
kuÅŸ wrote:
lazer wrote:
sevgili arkadaşım deniyorum olmuyor klavyede korunma tuşu space, ileri geri tuşarıda farklı 1nci sayfadaki anlatılan lar ile ilgili söylenenler bunda geçerli olmuyor.
sen start menüsünden moves list e bakabilirsin.bu arada ben pc de hepsini yapıyorum hata yok onlarda

Arkadaşım nerden yapıyoruz bir yardımcı olsan nerde bu start menüsü hiç anlamam lütfen bi yardımcı olsan...
sen pc versiyonunda oynuyosan start menüsü harflerin üstündeki sayılardan 1 ile açılır.ortada moves list yazar oraya gelip enter a basarsan seçtiğin karekterin ve rakip karekterin hareket listesini görürsün.
eğer sorunun tuşlarsa f2 ye basarak controls menüsünden değiştirebilirsin
Arkadaşım oyunu oynuyorum fakat 1 nolu mesajda anlatılan harfleri uyguluyorum ama FINISH HIM yapamıyorum olmuyor.Sayfa 1 de anlatılanlara göre;
KAI
----
FATAYİTY
Fatality: BLK'ye basılı tutarak U, F, U, B, HK (bitişiğinde)
Fatality II: BLK'ye basılı tutarak U, U, U, D BLK'den elinizi çekip yeniden BLK'ye basın (Geniş alanda)
Spike Fatality: B, F, D, HK
Fan Fatality: F, F, D, BLK
Bu tuşların hepsini sırasına göre FINISH HIM de denedim ama olmuyor basıyorum
Birde hile menüsü de klavyeden aşağıdaki anlatılanalara göre yapıyorum açılmıyor.
Hile Menüsünü Aktifleştirme:
* Ana menüdeyken PRACTICE menüsüne girin,
* Difficulty yazısının üzerine ok tuşlarıyla gelin ve BLK ve LK (Korunma ve alçak tekme) tuşlarına aynı anda 10 saniye basılı tutun.
* 10 saniye sonra ''Outstanding'' diye bir ses gelecektir. Bu ses hile menüsünün açıldığını belirtir.
* Karşınıza aşağıdakiler gelecektir:
CHEATS
ENDINGS OFF
FATALITIES I OFF
FATALITIES II OFF
LEVEL FATALITIES OFF
Lütfen bu oyunu oynayan ve pc den nasıl yapıldığına dair bilgi erecek bir arkadaş yokmu forumda...