|
It is currently 09 Feb 2012, 23:03
|
View unanswered posts | View active topics
M.K 1-2-3-4 ölüm hareketleri ve hileleri | Author | Message | | kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 989 Location: BURSA | lazer wrote: kuş wrote: lazer wrote: arkadaşın anlıorum seni ama mesela aşağıdaki örnek verdiğin fatality nasıl yapabilirim.u ya bastım f ye de bastımtekrar geri u harfine nasıl basacağım onu söylermisin.
Fatality: BLK'ye basılı tutarak U, F, U, B, HK (bitişiğinde) demek ki gene anlamamışsın  bu sefer son ama: bak şimdi orada u yazıyo ama klavyedeki u harfine bas demiyor. u harfi orada zıplama anlamına gelir ve u harfine deil zıplama tuşuna basman lazım.blk ise harfl olan blk deil.korunma tuşuna basacaksın. mesela verdiğin fatality için hangi tuşlara bascan söliyim: korunma tuşuna basılı tutarak zıpla,ileri,zıpla,geri,yüksek tekme Arkadaşım verdiğin fatality de koruma tuşu klavyeden boşluk tuşu buna basıp w (zıpla) s (ileri) w (zıpla) a (geri) tuşuna daha sonrada u (yüksek tekme) tuşuna basıyorum ama korunmada iken hiçbir hareketi yapmıyor.bu tuşlara seri olarakmı basacam yoksa başka ne şekilde yapılacak.
Allahım sen bana sabır ver
korunmda iken hareket yapmaz zaten sen tuşaları bitirip elini çektiğin an fataliye başlar
bu sefer de anlamazsan soluğu tımarhanede alacam ona göre  _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
| | 18 Feb 2007, 21:27 | |  | | lazer Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2007, 13:34 Posts: 78 Location: izmir | tamam artık yapıyorum ama senden son isteğim LİU KANG ın havada çift tekme ile rakibine vurduğu tekmelerin yapıldığını söyleyebilirmisin. tüm hareketlerini biliyorum ama bunu bir türlü yaptıramadım.ayrıca yardımlarından dolayı tşk eder sevgilerimi sunarım...
| | 19 Feb 2007, 13:14 | |  | | kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 989 Location: BURSA | lazer wrote: tamam artık yapıyorum ama senden son isteğim LİU KANG ın havada çift tekme ile rakibine vurduğu tekmelerin yapıldığını söyleyebilirmisin. tüm hareketlerini biliyorum ama bunu bir türlü yaptıramadım.ayrıca yardımlarından dolayı tşk eder sevgilerimi sunarım...
şöyle yola gel
o hareketi yapmak için:
lk ye 5 saniye basılı tut sonra bırak bu kadar
not:5 saniye basılı tutarken dayak yememek için dövüş tuşlarına da basabilirsin  _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
| | 19 Feb 2007, 14:33 | |  | | lazer Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2007, 13:34 Posts: 78 Location: izmir | kuş wrote: lazer wrote: tamam artık yapıyorum ama senden son isteğim LİU KANG ın havada çift tekme ile rakibine vurduğu tekmelerin yapıldığını söyleyebilirmisin. tüm hareketlerini biliyorum ama bunu bir türlü yaptıramadım.ayrıca yardımlarından dolayı tşk eder sevgilerimi sunarım... şöyle yola gel o hareketi yapmak için: lk ye 5 saniye basılı tut sonra bırak bu kadar not:5 saniye basılı tutarken dayak yememek için dövüş tuşlarına da basabilirsin 
Yaw sevgili @kuş valla artık yapıyor bu şekilde hareketlerine bakabileceğimiz ilgili bölüm varmı forumda yoksa başka nerden bakabilirim.ayrıca aynen bu mortal kombat 4 pc oyununda olduğu gibi yani görüntü yönünden başka hangi serisini önerirsin pc için. mortal kombat 2, 3, 4.1 bu oyunlardan hangisi güzeldir.
Son olarak bir şey daha kızma ama sonyanın ters takla ile rakibi yere fırlatma olayı ve tanya nın da buna benzer bir hareketi var onlarıda bir söylersen çok makbule geçecek kardeş tşk ederim...
| | 19 Feb 2007, 14:47 | |  | | kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 989 Location: BURSA | sana ilk önce istediğin hareketleri vereyim:
sonyanın hareketi aşağıdaki gibi:
eğilmeye basılı tutarak (adam yakınında iken)korunma tuşuna ve lp tuşuna aynı anda bas
tanyanın hareketi:
sıra ile hızlı bir şekilde:sağ,eğil,sol,lk
aşağıdaki başlıktada pc mortal oyunlarını bulabilirsin.tavsiyem 4.1 ,trilogy ve gold
tıkla ve indir:) _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
| | 19 Feb 2007, 14:55 | |  | | murat_kyo Uzman Joined: 01 Mar 2006, 20:17 Posts: 2322 Location: Raccoon City / AnKaRA | arklar sakın olun yaw bu arada paylasım ıcın tesekkurler _________________
PSN : muratkyo2009
| | 19 Feb 2007, 14:59 | |  | | kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 989 Location: BURSA | murat_kyo wrote: arklar sakın olun yaw bu arada paylasım ıcın tesekkurler
ben sakinim sadece aynı şeyleri 2-3 defa anlatmak biraz zor oldu  _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
| | 19 Feb 2007, 15:00 | |  | | lazer Yeşil Kuşak Joined: 27 Jan 2007, 13:34 Posts: 78 Location: izmir | tşk sevgili kuş yardımların için eyvallah...
| | 19 Feb 2007, 18:24 | |  | | kuş Kara Kuşak Joined: 15 Dec 2006, 16:26 Posts: 989 Location: BURSA | lazer wrote: tşk sevgili kuş yardımların için eyvallah...
biÅŸi deil..
farkındaysan 2 sayfadır bunu anlatmaya çalışıyodum sana
hele şükür anladın  _________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
| | 19 Feb 2007, 18:31 | |  | | really_23 Siyah Kuşak Joined: 11 Nov 2006, 18:00 Posts: 304 | ya bu fatalityler amma zor ben yapamayacam kesin anlaşıldı
Fatality II: BLK'ye basarak U, U, F, F sonra BLK'yi bırakıp yine BLK'ye basın (geniş alan) ne bu ya ona bas buna bas seri ol panik oluyom yaa 
| | 23 Feb 2007, 22:45 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|