|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 18 Mar 2010, 16:45
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
M.K 1-2-3-4 ölüm hareketleri ve hileleri
| Yazar |
Mesaj |
|
venom
Samuray
|
artık o senin yeteneğine kalmış yapabileceğimiz bişi yok 
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 23 Åžub 2007, 23:22 |
|
 |
|
really_23
Kara KuÅŸak
|
herkes kendi dalında üstündür street fighter 3 olsun tüm adamların tüm hareketleriin biliyorum ama bu çok karışık ama kabul etmek gerekir street fighter a göre daha zor bi oyun yani bana öle geldi vala maymun oldum genede yapamıyom finishleri sub zero shinnok bide scorpion hariç onların bi kaç tanesini balık yaptım:))
|
| 24 Åžub 2007, 01:20 |
|
 |
|
A.K
Kahverengi KuÅŸak
|
MORTAL KOMBAT 4.1 ait fatality leri yazarsan iyi olur
|
| 01 Mar 2007, 16:22 |
|
 |
|
venom
Samuray
|
A.K yazdı: MORTAL KOMBAT 4.1 ait fatality leri yazarsan iyi olur
oyun dosyalarına baksan iyi olur
_________________ And the waters of Bodom turn a blood shade of red As the Children Of Bodom Take their last breath. Silent Night, Bodom Night...
|
| 01 Mar 2007, 22:39 |
|
 |
|
lazer
Mavi KuÅŸak
|
kuş arkadaşım mortal kombat 4 de jack sin yere yumruk ile yaptığı combosu ve havada yakaladığı rakibin belini kırma hareketleri hangi tuşlar ve nasıl yapıyor söyleyebilirmisin.
eğer mümkünse reiko nun da ters dönerek ayak ile tekmesinide buraya yazarsan çok menun olurum tabi biliyorsan...
|
| 09 Mar 2007, 15:13 |
|
 |
|
kuÅŸ
Samuray
|
lazer yazdı: kuş arkadaşım mortal kombat 4 de jack sin yere yumruk ile yaptığı combosu ve havada yakaladığı rakibin belini kırma hareketleri hangi tuşlar ve nasıl yapıyor söyleyebilirmisin.
eğer mümkünse reiko nun da ters dönerek ayak ile tekmesinide buraya yazarsan çok menun olurum tabi biliyorsan...
hepsi ilk sayfada var ama söliim:
jackın yere yumruğu:bunu hızlı yapcan
ileri-ileri-eğil-küçük tekme
jackın havada tutması:
bu kolay 2 kişi de havada birbirine yakınken korunmaya bas
reikonun hareketi (bu biraz kafa karıştırıcı ve çok hızlı olman gerekiyor)
geri-eğil-ileri-yüksek tekme..
_________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
|
| 09 Mar 2007, 15:24 |
|
 |
|
daywolker2004
Mavi KuÅŸak
|
really_23 yazdı: ya bu fatalityler amma zor ben yapamayacam kesin anlaşıldı Fatality II: BLK'ye basarak U, U, F, F sonra BLK'yi bırakıp yine BLK'ye basın (geniş alan) ne bu ya ona bas buna bas seri ol panik oluyom yaa 
jeton bol kısa süre içinde örenirsin 
|
| 09 Mar 2007, 17:25 |
|
 |
|
lazer
Mavi KuÅŸak
|
daywolker2004 yazdı: really_23 yazdı: ya bu fatalityler amma zor ben yapamayacam kesin anlaşıldı Fatality II: BLK'ye basarak U, U, F, F sonra BLK'yi bırakıp yine BLK'ye basın (geniş alan) ne bu ya ona bas buna bas seri ol panik oluyom yaa  jeton bol kısa süre içinde örenirsin 
kuş yardımın için tşk ama REİKO nun ters dönerek attığı tekme dediği şekilde olmuyor son olarak JACK sın birde rakibini yerden yerden 3-4 kere vurmasını da söylersen çok makbule geçecek bu hareketleri gösteren link varsa yazda sana yük olmamayayım.
|
| 09 Mar 2007, 18:35 |
|
 |
|
kuÅŸ
Samuray
|
lazer yazdı: daywolker2004 yazdı: really_23 yazdı: ya bu fatalityler amma zor ben yapamayacam kesin anlaşıldı Fatality II: BLK'ye basarak U, U, F, F sonra BLK'yi bırakıp yine BLK'ye basın (geniş alan) ne bu ya ona bas buna bas seri ol panik oluyom yaa  jeton bol kısa süre içinde örenirsin  kuş yardımın için tşk ama REİKO nun ters dönerek attığı tekme dediği şekilde olmuyor son olarak JACK sın birde rakibini yerden yerden 3-4 kere vurmasını da söylersen çok makbule geçecek bu hareketleri gösteren link varsa yazda sana yük olmamayayım.
yok yük deilde jack in hareketinin devamı çok zor...
onu bende yapamıyorum ..
kusura bakma o harekete yardım edemicem..
ama reikonun hareketi olması lazım hızlı yapmayı dene 
_________________ Türkçemiz Turkche oluyor, bu gidişe "Dur!" demenin vakti gelmedi mi?
|
| 11 Mar 2007, 16:52 |
|
 |
|
Hate
Moderator
Kayıt: 03 Şub 2007, 13:17 Mesajlar: 2942 Konum: Balikesir/Erdek
|
SüperSin İşimize Yarayacak Bir Paylaşım SaoLasın
Her Siteden Son Hızınızla Download Yapın ! NasıLmı? TıkLaa
Gel Kapışalım =) TıkLaa..! =)
|
| 11 Mar 2007, 16:54 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|