kuÅŸ wrote:
lazer wrote:
daywolker2004 wrote:
really_23 wrote:
ya bu fatalityler amma zor ben yapamayacam kesin anlaşıldı Fatality II: BLK'ye basarak U, U, F, F sonra BLK'yi bırakıp yine BLK'ye basın (geniş alan) ne bu ya ona bas buna bas seri ol panik oluyom yaa
jeton bol kısa süre içinde örenirsin
kuş yardımın için tşk ama REİKO nun ters dönerek attığı tekme dediği şekilde olmuyor son olarak JACK sın birde rakibini yerden yerden 3-4 kere vurmasını da söylersen çok makbule geçecek bu hareketleri gösteren link varsa yazda sana yük olmamayayım.
yok yük deilde jack in hareketinin devamı çok zor... onu bende yapamıyorum .. kusura bakma o harekete yardım edemicem.. ama reikonun hareketi olması lazım hızlı yapmayı dene
Sen JACK ın rakibini yerden yere vurma olayını biliyormusun bilmiyormusun?Biliyorsan söyle yaparım.
12 Mar 2007, 22:12
kuÅŸ
Kara KuÅŸak
çok hızlı olman gerekio ama söliim:
adamın yanında başlıcan yapmaya...
(1.yere vuruş için )alçak yumruk(2.yere vuruş için)hızlı koşma-korunma-yüksek tekme(3. yere vuruş için)yüksek yumruk-alçak yumruk-alçak tekme(4.yere vuruş için)yüksek yumruk-korunma-alçak tekme(5. yere vuruş için)yüksek yumruk-alçak yumruk-yüksek tekme-alçak tekme..
bu kadar
bu yaw böyle ammada azmış haaa.... heeeee:)
15 Mar 2007, 17:43
melekü'l mevt
Mavi KuÅŸak
iyi döküman
16 Mar 2007, 20:03
mavigozyasim
Acemi
zzz
kardeş ben bu oyunu oynamayalı yıllay oldu cocukken bütün adamların hareketlerini ölümlerini herşeyiyle tam yapardım ama şimdi hiç birini hatırkamıyorum ve senin bıraktığın link ten indirdiğim zipler şifre istiyo onuda bi yazarsan ii olur
03 Apr 2007, 00:02
dark_jedi
Banlandı
Joined: 10 Mar 2007, 10:57 Posts: 631 Location: Netherrealm
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum