Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: mk1 ve 2 de ermac
Hiç bilmiyorum valla. Hiç uzman değilim o konularda da. Ama senin dediğin doğrudur, oyun yapılırken birçok karakter tasarlanmış, ama eklememişler. Mesela MKT'ye Rain yerine Tremor koyacaklarmış, MKT'de belki Tremor'un bilgileri halen kayıtlıdır. MK4'de Kitana'nınki gibi. Her şey olabilir. Bi hackleme programı bulursan bana da haber ver.
sphy.. , sen sega mk oynuyordun dimi. hadi çöz bunuda
Mümkün olduğunca oynuyorum işte... İzledim. Ama, videoyu koyan adamın yorumunu okumadın herhalde, adam "Bu videoyu ben ve arkadaşım, eğlence için yaptık." diyor. Fake yani. Zaten soldaki karakterlerden bile belli oluyor. MK1'de bir karakterden bir karaktere geçerken arada bir grafik hatası olur, bunda öyle bir şey olmamış. Ayrıca Goro'nun grafiğinde de hata var. İki grafiğin birleşmesi gibi bir hata. Flash'ta bir şeyler yaparken, sık sık karşılaşıyordum bu hatayla ben de. Sanırım Flash ile yapmışlar.
30 Sep 2008, 18:39
mortal kombat
Kahverengi KuÅŸak
ingilizcem yokki anlıyayım
güzel yapmışlar ama
01 Oct 2008, 20:04
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Evet inandırıcı olmuş.
01 Oct 2008, 20:29
MaskShade
Kahverengi KuÅŸak
Oncellıkler Herkese Selam
tum sfları okudum bende bır ermac severım ve bır soylemek ıstıyorum
aslıdna tum oyunlarda belkı hıc gormedımız karakterler var içinde oyun içinde silinmiş ornegın mk4de styker hazırlanmış fakat yapılmamış yanı birkaç ayarla 1-2 gun ayarlayabilecek olsanız cogu deseısık karakter acılır
_________________ PSN:maskshade
30 Jun 2009, 11:56
Sphynxinator
Ninja
MaskShade wrote:
Oncellıkler Herkese Selam
tum sfları okudum bende bır ermac severım ve bır soylemek ıstıyorum
aslıdna tum oyunlarda belkı hıc gormedımız karakterler var içinde oyun içinde silinmiş ornegın mk4de styker hazırlanmış fakat yapılmamış yanı birkaç ayarla 1-2 gun ayarlayabilecek olsanız cogu deseısık karakter acılır
Nası ayarlarız bilmiyoruz ki... Bu arada MK4'de öyle bir şey yok. Bunu neye dayanarak söyledin?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum