Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:03

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Next
 mk1 ve 2 de ermac 
Author Message
Ninja
Ninja

Valla ne diyeyim, ben böyle bişiler yaşamadım arcade olayları falan. Hep merak ederim, acaba böyle o çocuklar şu an ne yapıyor falan diye hep merak etmişimdir. O şifreyi bulan çocuk nerde falan diye... Ed Boon arkadaşım olsa ne güzel olurdu gerçekten. Ama NosferaT'ın anlattıklarını pek anlayamadım, ama çok da anlamak isterim. Mesela COW level nedir? Bunları çok merak ediyorum yav. Biraz daha anlatsan daha güzel olacak, inşallah siteye bayağı giriyosundur, eğer giriyosan hergün takip ederim valla. :D

Bu arada da bu kadar yazmışsın bayağı, onun için ben inanıyorum yani, ki anlattıklarından bir şeyler de çıkarmak istiyorum yani. Şimdi etrafta hiç arcade yerleri falan yok, bir kere 2-3 yıl önce gitmiştim, o zamanlar da bomboştu arcade yerleri, keşke eskisi gibi olsaymış değil mi? :x

Düzenleme: Ya mortal kombat'ın dediği kapının yanında ekran kararınca değişik bir resim çıkıyor diyor ya, o Genesis'de oluyor mu? Nasıl yapılacağını da biri açıklasa da ben denesem. Ben de meraklıyım bu Mortal Kombat Gizliliklerine ya.

27 Oct 2007, 00:55
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

ya mortal kombat senin yaptığın vidyoya baktımda cageyle bir sen bir öteki kafa alıyor hangi versiyonda yapıyon yoksa senin mamemi farklı

29 Oct 2007, 20:37
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

mame de cod kullanmamn gerekir onun için

o koduda paylaştım bu bölümde :-)

ayrıca nosferat ın dediği olayı yaptım bişiy olmadı :twisted: :-D

31 Oct 2007, 00:15
Profile WWW
Ninja
Ninja

farklı deyil dostum

mame de cod kullanmamn gerekir onun için

o koduda paylaştım bu bölümde :-)

ayrıca nosferat ın dediği olayı yaptım bişiy olmadı :twisted: :-D

Bi zahmet şu değişik resimler dediğini açıklasan da biz de bişiler araştırsak "mortal kombat". :twisted: :cry: :x :-x

31 Oct 2007, 00:23
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

pardon dostum görmemişim sorunu :wink:

ben orda deişik resim dediğim şeyde bi sır filan yok

öle olduğunu düşünüyordum sadece

evet sega da da oluyo o dediÄŸim.

1. si o kapının üstündeki işaretler bi şeyi anlatıyor onu araştırdım. bu başlıkta ki ilk mesajlara bakarsan daha detaylı görebilirsin
2. si kapının sol duvarında hava karardığında bi şekil çıkıyor. ben o şekli raiden a benzetiyorum.
daha çok mk2 deki raiden a benziyor ve eliyle yukarıyı işaret ediyor yani kapı üstündeki şifreleri
benim benzetmem bu
belki çok kaptırıyom kendimi ondandır :-D

ama bilinmeyen bi sır bulayım oyun yapımcılarıyla hesaplaşacamm ;-)

31 Oct 2007, 03:53
Profile WWW
Ninja
Ninja

Ben Genesis'de denedim, ama hiçbir işaret göremedim. Resim yollar mısın, bakalım ne işareti acaba? Bu Palace Gates'da denedim bu arada. Ne varsa Palace Gates'da arkadaşlar. Genesis'de bir kodda hep Palace Gates'de oynama hilesi var, demek ki Palace Gates'da bir şey var, ve biz çözcez. :D Umutsuzluğa kapılmayın, orda kesin bişi var çünkü. İşaretlerin 2'si Pacman'dan karakterler. Biri yiyen biri de bizim Pacman'imiz. Burada Pacman güçlendirici almadıkça diğer karakteri yenemez. Başta da Sub Zero'nun buz atışı gibi bişi var. Bence burda diyo ki, "Kendini Pac-man'a benzet. İlk önce Sub-Zero'yu seç ve buz at ki etkisiz olsun düşmanın." sonraki logoda şöyle diyo bence. "Adamı tut." en son logoda da hamburgere bezniyo. Hamburger yap ı diyo, sıkıştır mı diyo, orayı anlamadım. Ama şu Rayden'i merak ettim, ben bişi göremedim, sen gördüğün yer neresiyse göstersen bize? :D Bu arada Sub-Zero'nun buz atışına benzetemedim baştakini. Belki Scorpion'unki olabilir.

31 Oct 2007, 15:17
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

Ben Genesis'de denedim, ama hiçbir işaret göremedim. Resim yollar mısın, bakalım ne işareti acaba? Bu Palace Gates'da denedim bu arada. Ne varsa Palace Gates'da arkadaşlar. Genesis'de bir kodda hep Palace Gates'de oynama hilesi var, demek ki Palace Gates'da bir şey var, ve biz çözcez. :D Umutsuzluğa kapılmayın, orda kesin bişi var çünkü. İşaretlerin 2'si Pacman'dan karakterler. Biri yiyen biri de bizim Pacman'imiz. Burada Pacman güçlendirici almadıkça diğer karakteri yenemez. Başta da Sub Zero'nun buz atışı gibi bişi var. Bence burda diyo ki, "Kendini Pac-man'a benzet. İlk önce Sub-Zero'yu seç ve buz at ki etkisiz olsun düşmanın." sonraki logoda şöyle diyo bence. "Adamı tut." en son logoda da hamburgere bezniyo. Hamburger yap ı diyo, sıkıştır mı diyo, orayı anlamadım. Ama şu Rayden'i merak ettim, ben bişi göremedim, sen gördüğün yer neresiyse göstersen bize? :D Bu arada Sub-Zero'nun buz atışına benzetemedim baştakini. Belki Scorpion'unki olabilir.

öh be pacmanden ne anlamlar çıkarmışsın helal :smile:

31 Oct 2007, 17:41
Profile WWW
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

siz yakında ermacın suyuna pilav pişirirsiniz :smt043

31 Oct 2007, 18:20
Profile
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

iyide hani paylaştığın kod cageyle dediğim gibi sürü kafa alıyorum ama senin yaptığın farklı yoksa budamı ustalığın verdiği 1 şey
Image

10 Nov 2007, 20:47
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

mkmaster benim yaptığım farklı olan şey ne ??

10 Nov 2007, 23:13
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Next