10 Nov 2007, 23:23
esirrr
Acemi
Vay be Ne günlerdi o günler şimdi konuyu biraz abartmışmı olurum bilmiyorum ama mk1 de bundan yaklaşık 13 bilemedin 14 sene kadar önce arkadaşlarımın gözümün önünde goro nun pistinde ki iskeletle dövüştüğünü ve yine goro nun pistinde cage ile goroyla dövüştüğü sırada yukarıya açılan bi merdiven çıkarak karanlık meşale olan bir odaya girdiği anda oyun kitlenmiştii ötesini göremedim nasıl yapıldığıyla ilgili bi bilgim yok ama belki bi ip ucu sağlar arkadaşlar umarım gören bilen bi iki kişi daha vardır yalancı durumuna düşmek istemem!:DHatırladığım kadarıyla arkadaşım orda nob la dövüşüldüğünden bahsetmişti!
05 Jan 2008, 02:06
mkmaster
Mavi KuÅŸak
yuh be daha neler iyi sallamışsın adamım nerden çıktı bunlar şimdi bu dediklerin mkshaolin monkta bile yok sallamayı brak
07 Jan 2008, 19:15
esirrr
Acemi
mkmaster wrote:
yuh be daha neler iyi sallamışsın adamım nerden çıktı bunlar şimdi bu dediklerin mkshaolin monkta bile yok sallamayı brak
Ben çok ciddiyim!Ve hayel dünyasında yaşamıyorum sadece gördüğüm şeyden bahsettim tabi bu konuyu tartışma dozuna getirmeyeceğimden de emin olabilirsin! Ama tekrar söleyim böle bi olay var! İşine gelirse!
08 Jan 2008, 20:48
Metality
Uzman
esirrr wrote:
Vay be Ne günlerdi o günler şimdi konuyu biraz abartmışmı olurum bilmiyorum ama mk1 de bundan yaklaşık 13 bilemedin 14 sene kadar önce arkadaşlarımın gözümün önünde goro nun pistinde ki iskeletle dövüştüğünü ve yine goro nun pistinde cage ile goroyla dövüştüğü sırada yukarıya açılan bi merdiven çıkarak karanlık meşale olan bir odaya girdiği anda oyun kitlenmiştii ötesini göremedim nasıl yapıldığıyla ilgili bi bilgim yok ama belki bi ip ucu sağlar arkadaşlar umarım gören bilen bi iki kişi daha vardır yalancı durumuna düşmek istemem!:DHatırladığım kadarıyla arkadaşım orda nob la dövüşüldüğünden bahsetmişti!
Mk efsaneleri meşhurdur. Çeşitli şeyler yapıldığı söylenir ama senin anlattığın abartının abartısı gibi geldi.
Mk efsaneleri meşhurdur. Çeşitli şeyler yapıldığı söylenir ama senin anlattığın abartının abartısı gibi geldi.
Bunun içinde kendimle gururduyuyorum zaten bu olayı bu kadar insanın içinde bi ben biliyormuşum gerçektende kendimi ayrıcalıklı hissetmeme sebep oldun teşekkür ederim! Ama söz veriyorum şayet bunun nasıl yapıldığını bunca yıl sonra bulabilirsem güsel olucak artık güsel mi olur kapak mı orasınıda sen sölersin umarım kırıcı olmamıştır bulamazsamda bana kapak olsun olsun kapakta olsa böle bi olayı bilmeyenlerin içinde görmek bile bi başka:D
,
Last edited by esirrr on 11 Jan 2008, 20:02, edited 1 time in total.
meşaleyi de sonyamı yaktı yoksa scorpion gelip üfledi öylemi yandı kalk şurdan adamım bunların daha kaşarlısını duyduk zamanında bende şunu söyleyeyim goros lair de sarı gözlerin olduğu yere bak orda taşların kırık olduğunu göreceksin işte bada zamanında goronun çekmeceli demişlerdi kırık taşlar dar olan yerinde yani üstte değil yanında ama çıkmadı palavra hepsi
13 Jan 2008, 14:43
esirrr
Acemi
mkmaster wrote:
meşaleyi de sonyamı yaktı yoksa scorpion gelip üfledi öylemi yandı kalk şurdan adamım bunların daha kaşarlısını duyduk zamanında bende şunu söyleyeyim goros lair de sarı gözlerin olduğu yere bak orda taşların kırık olduğunu göreceksin işte bada zamanında goronun çekmeceli demişlerdi kırık taşlar dar olan yerinde yani üstte değil yanında ama çıkmadı palavra hepsi
Meşale olduğu yerde duruyodu kimin yaktığını tobias a sormak lazım bana değil sölediğime bin pişman oldum
16 Jan 2008, 21:42
mortal kombat
Kahverengi KuÅŸak
esirr sana inanıyorum. çünkü yalan sölemiyceğine inandığım bir arkadaşta goronun sahasındaki asılı iskeletle kapışıldığını görmüş.
hatta iskelet inip ya aşağı zıplıyor yada sağ tarafa koşuyor.
meşale olayına gelirse. oda mümkün fakat bug o dediğin.
mk sahaları birbirine çok yakın. bazen bir bölümde dövüşürken başka bir bölümün yerleri geliyo ekrana ama dediğim gibi hata onlar.
bu hatayı görmek isteyen arkadaşlarım;
raiden ile goro veya şhang a draw yapın raund başlamadan uçma hareketi yapın sürekli, görebilirsiniz.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum