Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:07

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next
 mk1 ve 2 de ermac 
Author Message
Mavi KuÅŸak
Mavi KuÅŸak

neyse esirr kardeş bana bakma canım sıkıldıpı için yazdım bide sana söylediğimçekmecelere bak
Image
burda çekmeceler görünüyor bide bu resme bak

Image
burdada parlayınca daha ossortik oluyor nasıl ama

23 Jan 2008, 19:23
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini ilk sayfadan itibaren okudum. benim de bu konu hakkında söyleyeceklerim var.

İlk önce şunu söylemek isterim. Yaşım 28. Mortal kombat oynamaya başladığımda yıl 1993 idi yani 15 yıl önce. Ankara da venüs, Alfa, Fantasy Land gibi ateri salaonlarında oynadım bu oyunu. Ve oGünden sonra tam bir MK fanatiği oldum.

Neyse lafı uzatmadan anlatayım. 1993 te bu oyunu ilk öğrenmeye başladığımda etrafımda ne kadar bilen arkadaş varsa onlara sorular soruyordum.Cage nin flash tekmesini nasıla atıyorsun, Sub zero ile buzlu kafa nasıl alıyorsun vs. gibi. Bir gün bir abi ile tanıştım. Alfa adlı ateri salonuna akşamları gelir. 2 jeton alır birine MK, diğerine Street Fighter oynardı. Hayatımda onun kadar bu oyunları iyi oynayan birini daha görmedim.

Derken bir gün akşam onun oyununu seyrediyordum. Bir arkadaşım başka bir makinadan seslendi ve yanına gittim. Şu adamı geçsene bir dedi ( O kuşak arkadaşlar bunu iyi hatırlayacaklardır). Bende geçtim ve hemen o mortal oynayan abinin yanına gittim. Allah Allah Shang Tsunga karşı oynuyor Goro s Lair de ama işin tuhafı ekranın sol köşesinde SİYAH BİR KAPI VAR. Ben şaşkınlığımı gizleyemedim ve Allah Allah dedim O Ne? O abinin dikkati dağıldı sanırım ve bana baktı sonra da söylendi. Sahng tsungu yendi ve gitti.

Sözü nereye getireceğim. Bu abi sanırım bu oyun hakkında bir çok şey biliyordu. Sonradan onunla tanıştık ama hiç bir zaman bana o kapıyı nasıl çıkarttığını söylemedi.

mortalkombat arkadaşa sözüm belki de dediğin gibi ermac vardır ve çıkıyordur. Ben buna inanırım. Ki bu olay başımdan geçtikten ve gözlerimle o kapıyı gördükten sonra...

Saygılarımla En Büyük Mk fanlarından Biri olan Erhan...

31 Jan 2008, 17:46
Profile YIM WWW
Acemi
Acemi

esirr sana inanıyorum. çünkü yalan sölemiyceğine inandığım bir arkadaşta goronun sahasındaki asılı iskeletle kapışıldığını görmüş.
hatta iskelet inip ya aşağı zıplıyor yada sağ tarafa koşuyor.
meşale olayına gelirse. oda mümkün fakat bug o dediğin.
mk sahaları birbirine çok yakın. bazen bir bölümde dövüşürken başka bir bölümün yerleri geliyo ekrana ama dediğim gibi hata onlar.
bu hatayı görmek isteyen arkadaşlarım;
raiden ile goro veya şhang a draw yapın raund başlamadan uçma hareketi yapın sürekli, görebilirsiniz.

Eywallah hocam! ben zaten bunu burda mk efsaneleri artsın die sölemedim sadece böle bi olayı gördüm ve benden başka görenlerin hatta geçmişte bunu bir çok kez yapmış olan kişilerin olduğunu bildiğim için yazdım ve bana inana birinin çıkmasınada gerçekten çok sevindim umarım bu olayın nasıl yapıldığını bilen bi arkadaş bu yazıları okur ve bize bu olayın ilmini anlatır!bir diğer konu karanlık odaya girdiğinde oyun kitlendi bu bug dediğin olay oyunun kitlendiğinde gerçekleşmiş olabilir bir diğer pisten görüntü olarak göze yansımış olabilir fakat hala merak ediom oyun kitlenmeseydide ne olduğunu görebilseydim keşke :)

02 Feb 2008, 03:03
Profile WWW
Ninja
Ninja

Ne diyelim arkadaşlar, inşallah görürüz gerçek şeylerse. Keşke Arcade maceraları devam etse desek de olmuyor işte, ne yapalım. Keşke devam etse.

02 Feb 2008, 16:40
Profile WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Arkadaşlar yazdıklarınızın hepsini ilk sayfadan itibaren okudum. benim de bu konu hakkında söyleyeceklerim var.

İlk önce şunu söylemek isterim. Yaşım 28. Mortal kombat oynamaya başladığımda yıl 1993 idi yani 15 yıl önce. Ankara da venüs, Alfa, Fantasy Land gibi ateri salaonlarında oynadım bu oyunu. Ve oGünden sonra tam bir MK fanatiği oldum.

Neyse lafı uzatmadan anlatayım. 1993 te bu oyunu ilk öğrenmeye başladığımda etrafımda ne kadar bilen arkadaş varsa onlara sorular soruyordum.Cage nin flash tekmesini nasıla atıyorsun, Sub zero ile buzlu kafa nasıl alıyorsun vs. gibi. Bir gün bir abi ile tanıştım. Alfa adlı ateri salonuna akşamları gelir. 2 jeton alır birine MK, diğerine Street Fighter oynardı. Hayatımda onun kadar bu oyunları iyi oynayan birini daha görmedim.

Derken bir gün akşam onun oyununu seyrediyordum. Bir arkadaşım başka bir makinadan seslendi ve yanına gittim. Şu adamı geçsene bir dedi ( O kuşak arkadaşlar bunu iyi hatırlayacaklardır). Bende geçtim ve hemen o mortal oynayan abinin yanına gittim. Allah Allah Shang Tsunga karşı oynuyor Goro s Lair de ama işin tuhafı ekranın sol köşesinde SİYAH BİR KAPI VAR. Ben şaşkınlığımı gizleyemedim ve Allah Allah dedim O Ne? O abinin dikkati dağıldı sanırım ve bana baktı sonra da söylendi. Sahng tsungu yendi ve gitti.

Sözü nereye getireceğim. Bu abi sanırım bu oyun hakkında bir çok şey biliyordu. Sonradan onunla tanıştık ama hiç bir zaman bana o kapıyı nasıl çıkarttığını söylemedi.

mortalkombat arkadaşa sözüm belki de dediğin gibi ermac vardır ve çıkıyordur. Ben buna inanırım. Ki bu olay başımdan geçtikten ve gözlerimle o kapıyı gördükten sonra...

Saygılarımla En Büyük Mk fanlarından Biri olan Erhan...

kardeşim bende 92-93 ten beri takılıyorum. belliki o abi dediğin kişi bişiler yapmaya çalışmış. o dediğin kapıyı açmak çok basit.
bir kaç farlı şekilde açılıyor.
ben o kapıyı mk 2 de de açtım...

06 Feb 2008, 02:54
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Mortal kombat arkadaşım mk2 de nasıl açtığını bize de söyler misin bizde öğrenelim. Şimdiden teşekkürler...

06 Feb 2008, 18:51
Profile YIM WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Image

buda mk2 deki,

Image

mk2 de bunu yapmak için goro nun evinde jade-noob veya smoke a fatality yapman lazım.
evet mk2 de onlara normalde fatality yok ama yapılıyor.
bunun için mame mk varsa,
.ilk raund dielimki jade ile oynuyon. ilk raund jade i yen. 2. raund başladığında pause yap. cheat ayarlarından eğer 1. kolda oynuyorsan ayarlardan player 2 yi scorpion yap. oyunu başlat ekranın ortasındayken fatality yap. kesin olması için jax ile kafa patlatmayı yap. ekran karışcak ve sağa yada sola doğru kayacak. kapı belirecek.
tanbi bu olan şey bug. yoksa kapıda herangi bir giz yok die sanıyorum.

07 Feb 2008, 01:10
Profile WWW
Kara KuÅŸak
Kara KuÅŸak

Sağol mortalkombat teşekkürler...Hemen yapıyorum...

08 Feb 2008, 14:00
Profile YIM WWW
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

ayrıca sormak istediklerin varsa sor. yardımcı olalım

12 Feb 2008, 03:23
Profile WWW
Uzman
Uzman

ve çıkıyordur. Ben buna inanırım. Ki bu olay başımdan geçtikten ve gözlerimle o kapıyı gördükten sonra...

Atari salonunda yapan çok vardı bunu. Linkte 3. sayfada anlatmıştım.
http://www.trfighters.net/forum/1-vt160 ... sc&start=0

12 Feb 2008, 20:52
Profile
Post new topic Reply to topic   [ 125 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next