|
It is currently 15 Feb 2012, 16:24
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat - Oyunlardaki Gizlilikler | Author | Message | | ALTAIR Kara KuÅŸak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri 'mortal' valla bende sadece arcade oluyo diye biliyom... ben denemedim ama genesis de oluyo diyosan doruudur... biÅŸey diyemicem  _________________
| | 16 Oct 2008, 15:37 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri mortal kombat wrote: Sphynxinator, genesiste çok kez yaptım ben bu olayı. neler yaptın bi anlatsana muhakkak eksik veya yanlış bişeyler yapmış olmalısın. İlk önce 2 kişilik turnuvaya girdim, bütün işaretlerin açılması için. Yendim turnuvayı, o sonda çıkan ödül ekranı geldi işte. Şimdi burada 10 tane şekil var. Zaten ilk baştaki ejderha, yendiğin karakterin bitişini veriyor. MK da gizli uzay oyununu (Rellim Ochanep) açıyor. Ying Yang işareti, rastgele bir ödül veriyor. "3", Soru İşareti ve Şimşek şekli, sırası ile Fatality Bölüm 1, Bölüm 2 ve Bölüm 3'ü veriyor. Ondan sonraki Goro işareti, "Noob Saibot - Ermac Endurance"ı veriyor. Raiden işareti de "MK2 Classic Endurance Kombat"ı veriyor. Fazla uzatmadan da, ondan sonraki Shao Kahn kaskı işareti, Mega Endurance ve en sondaki Kurukafa işareti de bütün fatalityleri veriyor diyeyim. Şimdi ben Noob - Ermac Endurance'yi denedim, olmadı. Sonra MK2 Classic Endurance Kombat'ı da denedim, onda da olmadı. Mega Endurance'yi denemedim. Karakterim Noob'tu. Bu Endurance'larda ilk önce ilk raundu normal yendim, ikinci raundda, birinci kişiyi yendim, ikinci kişiyi zaman farkı ile yendim, karakterleri tanıtma ekranına geldi. Bişi olmadı yani.
| | 16 Oct 2008, 15:39 | |  | | mortal kombat Kahverengi Kuşak Joined: 19 Jun 2006, 12:56 Posts: 208 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri Sphynxinator, doğru yapmışsın. 2 kişilik turnuva dediğin şey, onu pek anlayamadım. tek kişilik oyuna giricen çoğu işaretin açılması için en fazla rakibin geldiği sıralamayı seçip oyunu bitiricen. dostum birde ben denişyeyim bu gece. umarım genesis emülatörü hala çalışıyordur. bende umk varmı onuda bilmiyorum. ben konsolda yapıyordum. altair evet oluyo kardeş. çok yaptım ben. belki başka hileler bulurum diye. bu gece deniyeyim.
| | 16 Oct 2008, 21:02 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri mortal kombat wrote: Sphynxinator, doğru yapmışsın. 2 kişilik turnuva dediğin şey, onu pek anlayamadım. tek kişilik oyuna giricen çoğu işaretin açılması için en fazla rakibin geldiği sıralamayı seçip oyunu bitiricen. dostum birde ben denişyeyim bu gece. umarım genesis emülatörü hala çalışıyordur. bende umk varmı onuda bilmiyorum. ben konsolda yapıyordum. altair evet oluyo kardeş. çok yaptım ben. belki başka hileler bulurum diye. bu gece deniyeyim. Tamam dene sen. Ben de deneyim. Bi de bu 2 kişilik turnuva dediğim, hangi 8 tane kişi seçiyorsun da kapıştırıyorsun ya tek raund olarak, işte o.
| | 17 Oct 2008, 12:50 | |  | | mortal kombat Kahverengi Kuşak Joined: 19 Jun 2006, 12:56 Posts: 208 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri dostum bende denedim olmadı sanırım konsolları karıştırmışım, nintendo da oluyo heralde kusura bakma sphynxinator senide boş yere uğraştırdım. bu gecede nintendo da bi deniyeyim.
| | 17 Oct 2008, 21:57 | |  | | ALTAIR Kara Kuşak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri arkadaşlar sadece arcade olması lazım... hem zaten ne önemi varki... a emusunu değil b emusunu kullancaz... tabii yinede denemek lazım  _________________
| | 17 Oct 2008, 23:17 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri Yok "mortal kombat" uğraştırmadın.  Ben de bişiler denemiyordum zaten, iyi oluyor denemek. Nintendo'dakini de denedim, yenemedim zaman farkıyla. Korkutma taktiği işe yaramıyor. Bir de bazı gıcıklıklar eklemişler dövüşe, çekilmiyor. Sen de dene ama. Ama "ALTAIR", öyle deme. Oyunlar arasında çok farklılıklar var.
| | 18 Oct 2008, 08:02 | |  | | ALTAIR Kara Kuşak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri doğru söölüyosun canım bende genesis ultimate ini daha çok severim  _________________
| | 18 Oct 2008, 20:08 | |  | | mortal kombat Kahverengi Kuşak Joined: 19 Jun 2006, 12:56 Posts: 208 Location: izmir |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri olmuyo ya eminim sega veya nintendo birinde oluyordu. büyük ihtimal arcadedeki gibi yapmadım. başka bişeyler yapmışımdır. örneğn; sho kahn patlarken diğer kolun startına basmak filan yada buna benzer şeyler... Sphynxinator, sen daha fazla uğraşma kardeş. sinir gıcık stres eder bu oyun adamı ...
| | 19 Oct 2008, 19:20 | |  | | ALTAIR Kara Kuşak Joined: 21 Sep 2008, 11:37 Posts: 506 |  Re: Mortal Kombat gizlilikleri onda haklısın arcade kinin aynısıyla yapılmaz orası kesin  _________________
| | 19 Oct 2008, 23:42 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|