Re: Mortal Kombat - Oyunlardaki Gizlilikler
Mesajların hepsini okumadım ama umk3 de scorpion pit de lavların altına atmayı sormuşsunuz son mesajlarda, cevap göremedim, veren olmuşsa dikkate almayın, Shang Tsung'u seçin, son vuruştan önce yukarı yukarı ile Nightwolf'a dönüş, dibine git adamın küçük tekmeye bas, bu mesafe ayarı için, kımıldamadan nightwolfun stage fatalitysini yap (koşma koşma gard), fatality ıskalayacak ve kendiğinden shang tsunga dönüşeceksin, süre de uzayacak, adamdan 1 ekran boyu uzaklaş, 2 ileri 2 geri tekme ile yerden 3 ateş fırlat.
Son darbe, 3 ateşi yiyen adam üstüne gelir, aparkatı vur, lavların altını görürsün. Bu bug Shao Kahn pitte de oluyor ama orada ekran kaymıyor.
Genesis sürümünde umk3'de bu tarz arızalar ve âlâsı kafa yedirtecek kadar çok, o oyun resmen bozuk, rain var diye tahammül edildi.
MKden bıkmış ama oyun oynamayı bırakamamış bir hasta olarak bu tarzda Mace, War Gods, Cardinal syn, Survival Arts gibileri türevinde oyunlara yöneldim, özellikle Mace yi tavsiye ederim..
Yukarıdaki mesaj bana şunu hatırlattı, Bloodstorm'da her dövüştüğümüz stagede 1 gizli adam var, oyunda seçilen 8 adam görünmesine rağmen gerçekte 20ye yakın adamlı bir oyundur, bunu oynardık dışarda anlattığımızda şuna fatality yap, şunu buza çak falan, aradan 2 hafta geçerdi anlattığımız şeyler bir de bakardık dilden dile geziyor ama oyunun adı Mortal Kombat, kimseye laf dinletemedik, onun adı MK, siz bilmiyonuz, 7 adam seçiliyo 8 değil kavgaları falan, işte gizli adamları saydın sen hesabı dıdıdıdıdı..
Arkadaş yanlış anlamasın o kendi tahminlerini yazmış, Blood Storm'un gizli çıkarılan 8 adamın tamamı ve oyun sonu adamlarıyla nasıl çıkarıldıkları hepsi aşağıda.
http://www.youtube.com/watch?v=mP6eBhKy0_0Bu oyunu Time Killers'la karıştıran çok arkadaş var.
Ek olarak Eternal Champions, Ultra Vortek, Blood Warrior, Pray For Death, Tattoo Assasins, Kasumi Ninja, Way of the Warrior, Battle Monsters ve hatta Killer Instinct'e bile Mortal Kombat diyenleri gördük hepimiz, o sebepten kulaktan dolma duyduklarınıza pek kulak asmayın, biri bu oyunlarda gördüğü şeyi araya bide zaman girince MK'de gördüğünü zannedebiliyor.
Doğrudan yazmak istemiyorum ama oynamaya kolay imkan bulunamayan Time Slaughter, Theatre of Pain, Capital Punishment, Dangerous Streets falan gibi bu tarzın dibi oyunları bile kurcalamış biri olarak......
Bu başlıktaki BAZI BİLGİLERİN yanılma yada yanlış anlamadan kaynaklanan gerçek olmayan şeyler olduğunu biliyorum.
Öte yandan Mk-Sf,kof-tekken değilde, bu tarzdaki oyunlarda yardımlaşma çok kıymetli, geçen buraya war gods un fatalitylerinden 3ünü sordum cevap alamadım, kendim çözdüm, bölüm başlıkları derlense sanki daha bir kıymeti artar bu sitenin, klişeleri her yerde bulabiliyoruz, bulunmayanlar var. Admin arkadaşıma duyurulur, kendi bilir yine de.
Yanlış anlama olmasın kimse üstüne alınmasın, belki de benim yazdıklarım yanlıştır, beşerdir şaşar, anlayışlı olalım....