Forumda Ara:
It is currently 15 Feb 2012, 16:24

Search this topic:
Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next
 Mortal Kombat - Oyunlardaki Gizlilikler 
Author Message
Acemi
Acemi

Post Re: Mortal Kombat gizlilikleri
mk3 de cage yi çıkarma 2 asağı guard Yüks.Yumruk

21 Sep 2009, 17:21
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

öncesinide yazsaydın.
mezarlıkta 1. raund flawles victory. 2. raund u ver. 3. raund flawles victory, mercy yapılcak ve boon yazan taşın önünde (solda) hareket yapılcak. mezar taşları genelde her oyunda deişir . takip etmek lazım.
ve en önemlisi cageyi uyandırcak mk3 versiyonu. o versiyon harici yapılmıyor.

29 Sep 2009, 02:23
Profile WWW
Acemi
Acemi

Valla arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık kitap yazacak nitelikte bilgiler var, ben de eskilerde özellikle MAME'de çok oynardım özellikle MK II onunla ilgili bir sır da ben yazayim, Sub-Zero ile Fatality kısmında dondurma ve sonrasında aparkat attığı Fatality'nin sadece buz ile dondurma kısmını arkaya arkaya bir kaç yüz kere yapabilirseniz ki her yaptığınızda (Fatality süresi sıfırlanıyor) Stage'e pinokyo düşüyor, baktım ama hiç yazan olmamış, bilmiyorum bilenler var mı?

Tekrar herkesin ellerine sağlık bir kitap çıkabilir buradan.

28 Oct 2009, 17:19
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

altair arkadaşımız özellikle bahsetmiş stage fatality yaparken ekranı yukarı veya aşağı kaydırma mevcut. sub-zero,shangtsung,reptile ile mümkün.fakat en kolay ermac ile oluyor. bende video yaptım. gayet güzel bi bug ve bilinçli olarak koyunmuş. hata fln değil. stage fatalilty hareketini 4 koşma çelmeye basarak yapıyoruz.(ermac için.) ama bu bug için 4 koşma(4 koşmaya bastığınızda adamın yanında olmuş ve adamında havada oloması lazım) kolu aşağı çekip çelmeye basıyoruz. videoyu izleyince daha kolay anlıcaksınız.kolay gelsin...

http://www.youtube.com/watch?v=IznWIomuuHc

14 Jan 2010, 15:32
Profile WWW
YeÅŸil KuÅŸak
YeÅŸil KuÅŸak

mortal kombat wrote:
öncesinide yazsaydın.
mezarlıkta 1. raund flawles victory. 2. raund u ver. 3. raund flawles victory, mercy yapılcak ve boon yazan taşın önünde (solda) hareket yapılcak. mezar taşları genelde her oyunda deişir . takip etmek lazım.
ve en önemlisi cageyi uyandırcak mk3 versiyonu. o versiyon harici yapılmıyor.

bak ben bunu bilmiyordum ilk defa duydum bole birşeyi ee hareket derken finishim mi yapılcak resim koyda bir görelim derim

14 Jan 2010, 17:41
Profile
Beyaz KuÅŸak
Beyaz KuÅŸak

mortal kombat 2 de ermac yav 1 i bilmem ermacla dövüşmek için 2 player de 250 maç yenerek klasik pong oyununu oynayın ve klasik pong oyununda 500 maç yenerek goronun bölümünde ermakla oynayın :( :( :smt010 :smt010 :smt011 :smt011 :smt089 :smt089

http://s9.gladiatus.net/game/c.php?uid=235368

15 Aug 2010, 16:27
Profile
Acemi
Acemi

Post Re:
mortal kombat wrote:
bak resimler bölümüne koydum
zaten ordan bulabilirsin

anlatayım;
raıden ile son ikizlere kadar ilerle
son ikizleri ilk raund en sağ köşede öldür
2. raund ikizlerden ilk geleni en sağda öldür 2. geleni sol da asılı iskeletle en sağ köşe arasında öldür
finişh him yazısı geldiğinde ;
asılı iskeletle soldaki kapı arasında dikkatli bakarsan yerde iki adet kemik var birbirine zıt duruyorlar raiden in sol ayağı tam o kemiklerin arasında veya yanında duracak pozisyona getirip korunmaya basılı tutacaksın .
fatality süresi bitecek raiden wins diecek neyse sen hala korunmaya basılı tutacan tabiki
sende biliyosun burda goro aşağı inecek ve onla savaşacan, işte tam goro inmeden 1.5 - 2 saniye önce basılı tuttuğun korunmayı bırak
eğer dediğim gibi düzgünce yaparsan sağdaki ve soldaki kapıların açılmış(kararmış olduğunu görüceksin)
bunu ben mk2 de de yaptım :shock:
sanırım benden başkasıda yapamamıştır ;-)
neyse fotoğrafı arama ben bulup koyayım

Image

baÅŸka soru varsa sorabilirsin

slm sitenize ilk mesajım kafama burda bişey takıldı:??
hepsini yaptık diyelim:?? sol köşedeysek sağ köşedeki kapıyı sağ köşedeysek soldaki kapaıyı nasıl görebilirizki:?? ekrana sahanın hepsi birden sığmıyorki:?? bence göremeyiz her iki köşeyi aynı anda:??
sen nasıl gördün:?? tşk

13 Jun 2011, 21:34
Profile
Acemi
Acemi

Post Re: Mortal Kombat - Oyunlardaki Gizlilikler
şimdi biraz kendimi tanıtayım 34 yaşındayım mersin doğumluyum nette boş boş gezerken aklıma geldi geçenlerde mk yazdım:) sonra herkes gibi birşeyler aradığımdan bu mk1 ve mk 2 de zamanında mk1 gizleri yazdım bu siteyi gördüm üye oldum az önce bu balşlığı tüm yorumları okudum:?? az önce bitti bende bir kaç şey yazayım dedim:))
birincisi burda yazılanların çoğu mk1 ve 2 hakkında yani yapılan şeyler ama bazılarını ben ve ekibim çok çok uğraşmamıza rağmenbulalamıştık daha doğrusu başka bişey kalmamıştı yapacak:))
mesela yok efendim 6 kafa koparmak yok efendim kano nun lazeriymiş yok efendim reptıle yi seçmekmiş ermac mış hiç birisinide göremedik yapamadık:??
bilmediğimiz bir şeyi nasıl yapabiliriz dienler olacak ama öyle çok oynadık ve araştırdık çevre illere gidip araştırdık düşündük trekrar tekrar oynadık ki olan bişey varsa bulamamız imkansızdı bizim için:?? belkide vardır ama yok kardeşim bulduğumz bir kaç şey mk 1 de oyunu kısaltmak bilmeden bir kere yapabildik:))ikizini yendikten sonra çiftlileri ve goroyu atlayıp büyücüye geldik:?? biz bişey yapmadık ama oldu işte:??bilmedne yaptık yani başkada yapamadık:))
reptıle yi ekrana taşımak onu çok yaptık seçemedik:??
yıllar süren merak ve araştırmamızın sonucu bir şeye karar verdik oda mk 1de ki gizli adamları çıkarmak için önce reptıleyi yenmelisiniz:?? ne yaparsanız yapın o çıkmadan gizli adam çıkmayacak bence:??mk 1 in kafama takılanları şunlar
1) ne yaparsanız yapın makinaya karşı oynarsanız yani 2. oyuncu oyun a girmezse sonya ve sub zero asla 1. köprüye gelmez:??
2)reptılayi yenince verilen 10 000 000 000 puan sadece ikinci kolda yenersen verilir 1. kolda reptıle yi yenersen yazar ama puanı vermez oyun bize:??

13 Jun 2011, 22:30
Profile
Acemi
Acemi

ÜSTTEKİ MESAJIN DEVAMIDIR

yani reptıle bence 1. kolda seçilebilir:?? adamlar oyuncuların dikkatini çekmek için ipucu olsun diye 1. kolda puanı vermemişler bence:??
bu hata olabilirmi sizce bence olamaz çünkü milyar dolarlık piyasası olan bir oyunda hata olabilirmiki bence olmaz:)) niye 1. kolda oynayınca puanı vermesinki:?? zaten dikkat edin 1. kolda oynayınca oyun az da olsa zorlaşıyor:??
3) radien ve liu kang ı seçmişseniz eğer karşınıza giren bir oyuncu olmazsa asla tablo çıkmaz ve mağaraya değilde birinci yere geçersiniz:?? mağarayı atlar oyun:??
4) köprüde gölgeler geçerken dikkat edin bazan gölgeler az geçer aynıları geçer durur:?? bazanda hepsi geçer inek en hoşuma gidenidir bence reptıle den sonraki adamla ilgili olabilir:?? yada az veya çok geçtiğinde seçiliyor olabilir:?
5)köprünün altında her zaman bir iskelet yatar elinde kılıç vardır sol elinde:?? shang tsungdada var kılıç sol tarafında olur:))her zaman:??
6)köprü hariç her arenada dövüşçüleri izleyen canlı yada cansız kişi veya heykeller var:))
7)oyunu bitirince duvarlara dikkat edin ışıklar yanar sönerken duvarda taşların arkasıda parlıyor ve öyleki parlamanın şekli bir geçit kapısı gibi:??
8)reptıleden cage ile 2 kafa alınca bazan biri mavi biri sarı çıkar ama reptıle yi ekrana taşıyınca sub zero yeşil olmaz sadece scorpion olur:))
9)reptıleyi yenerseniz oyun 1. arenadan başlar yine:??niye başa dönsünki:??bunun bir açıklaması olabilir di; bizce her arenada bir tane gizli adam vardı oyun ondan başa dönmeliydi:?? köprü ve reptıle başlangıç.?? zaten 7 arena var hepsine yeniden gelebilirsiniz reptıleden sonra:))
10) reptıle sadece makina ile rakip olursanız çıkar 2 oyuncu birden köprüde oynarken geçse bile çıkmaz:??zaten o yüzden başa dönme ile ilgili teorimiz kafamıza yattı gizliler için makina ile oynamalıyız:??ki her adamı çıkartma ihtimalimiz olsun:??
mk1 le ilgili gözümüze çarpanlardan bu kadar hatırladım şimdi:?? sonra aklıma gelirse yazarım mk1 de giz isteyen varsa anahtar reptıledır kim ne derse desin zaten ipuçları hep onda:??

13 Jun 2011, 22:50
Profile
Kahverengi KuÅŸak
Kahverengi KuÅŸak

Mesajların hepsini okumadım ama umk3 de scorpion pit de lavların altına atmayı sormuşsunuz son mesajlarda, cevap göremedim, veren olmuşsa dikkate almayın, Shang Tsung'u seçin, son vuruştan önce yukarı yukarı ile Nightwolf'a dönüş, dibine git adamın küçük tekmeye bas, bu mesafe ayarı için, kımıldamadan nightwolfun stage fatalitysini yap (koşma koşma gard), fatality ıskalayacak ve kendiğinden shang tsunga dönüşeceksin, süre de uzayacak, adamdan 1 ekran boyu uzaklaş, 2 ileri 2 geri tekme ile yerden 3 ateş fırlat.
Son darbe, 3 ateşi yiyen adam üstüne gelir, aparkatı vur, lavların altını görürsün. Bu bug Shao Kahn pitte de oluyor ama orada ekran kaymıyor.
Genesis sürümünde umk3'de bu tarz arızalar ve âlâsı kafa yedirtecek kadar çok, o oyun resmen bozuk, rain var diye tahammül edildi.
MKden bıkmış ama oyun oynamayı bırakamamış bir hasta olarak bu tarzda Mace, War Gods, Cardinal syn, Survival Arts gibileri türevinde oyunlara yöneldim, özellikle Mace yi tavsiye ederim..
Yukarıdaki mesaj bana şunu hatırlattı, Bloodstorm'da her dövüştüğümüz stagede 1 gizli adam var, oyunda seçilen 8 adam görünmesine rağmen gerçekte 20ye yakın adamlı bir oyundur, bunu oynardık dışarda anlattığımızda şuna fatality yap, şunu buza çak falan, aradan 2 hafta geçerdi anlattığımız şeyler bir de bakardık dilden dile geziyor ama oyunun adı Mortal Kombat, kimseye laf dinletemedik, onun adı MK, siz bilmiyonuz, 7 adam seçiliyo 8 değil kavgaları falan, işte gizli adamları saydın sen hesabı dıdıdıdıdı..
Arkadaş yanlış anlamasın o kendi tahminlerini yazmış, Blood Storm'un gizli çıkarılan 8 adamın tamamı ve oyun sonu adamlarıyla nasıl çıkarıldıkları hepsi aşağıda.
http://www.youtube.com/watch?v=mP6eBhKy0_0
Bu oyunu Time Killers'la karıştıran çok arkadaş var.

Ek olarak Eternal Champions, Ultra Vortek, Blood Warrior, Pray For Death, Tattoo Assasins, Kasumi Ninja, Way of the Warrior, Battle Monsters ve hatta Killer Instinct'e bile Mortal Kombat diyenleri gördük hepimiz, o sebepten kulaktan dolma duyduklarınıza pek kulak asmayın, biri bu oyunlarda gördüğü şeyi araya bide zaman girince MK'de gördüğünü zannedebiliyor.

Doğrudan yazmak istemiyorum ama oynamaya kolay imkan bulunamayan Time Slaughter, Theatre of Pain, Capital Punishment, Dangerous Streets falan gibi bu tarzın dibi oyunları bile kurcalamış biri olarak......
Bu başlıktaki BAZI BİLGİLERİN yanılma yada yanlış anlamadan kaynaklanan gerçek olmayan şeyler olduğunu biliyorum.
Öte yandan Mk-Sf,kof-tekken değilde, bu tarzdaki oyunlarda yardımlaşma çok kıymetli, geçen buraya war gods un fatalitylerinden 3ünü sordum cevap alamadım, kendim çözdüm, bölüm başlıkları derlense sanki daha bir kıymeti artar bu sitenin, klişeleri her yerde bulabiliyoruz, bulunmayanlar var. Admin arkadaşıma duyurulur, kendi bilir yine de.
Yanlış anlama olmasın kimse üstüne alınmasın, belki de benim yazdıklarım yanlıştır, beşerdir şaşar, anlayışlı olalım.... :-)

14 Jun 2011, 00:18
Profile WWW
Post new topic Reply to topic   [ 303 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  Next