|
It is currently 15 Feb 2012, 19:10
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat Hakkında Sorular Ve Görüşler | Author | Message | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! @king_sefaXP Patch'i yüklememişsin, onu yüklemen gerekiyor. Buradan indirebilirsin. Yapamazsan Google'dan bulmaya çalış nasıl yapılacağını, bilmiyorum çünkü ben, kusura bakma. Not: Patch'i bu siteden buldum, çalışmazsa Google'dan bi araştırırsın. @albatrosfb"U" yazarsa, "Üst tuşu" anlamına geliyordur. "U" gördüğün yerde üst(zıplama) tuşuna basacaksın. 
| | 30 Sep 2008, 16:14 | |  | | albatrosfb Acemi Joined: 30 Sep 2008, 13:51 Posts: 2 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Sphynxinator wrote: @king_sefaXP Patch'i yüklememişsin, onu yüklemen gerekiyor. Buradan indirebilirsin. Yapamazsan Google'dan bulmaya çalış nasıl yapılacağını, bilmiyorum çünkü ben, kusura bakma. Not: Patch'i bu siteden buldum, çalışmazsa Google'dan bi araştırırsın. @albatrosfb"U" yazarsa, "Üst tuşu" anlamına geliyordur. "U" gördüğün yerde üst(zıplama) tuşuna basacaksın.  çok teşekürler
| | 30 Sep 2008, 18:26 | |  | | Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! peki ben napacağım  bir önceki sayfada sorunumu belirttim hiç kimse cevap yazmamış ben bu oyunu oynayamıyacakmıyım  _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
 Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
| | 03 Oct 2008, 09:26 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Bilsem yazardım da, inan ki bilmiyorum. Vista'da falan denediysen, belki onda problem olabilir.
| | 03 Oct 2008, 16:58 | |  | | Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Vista değil XP'de denedim.İlk önce çalıştı kapatıp açınca çalışmadı.  Bir daha yükledim yine çalışmadı öff ya  _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
 Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
| | 04 Oct 2008, 12:26 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! www.gamecopyworld.com dan versiyonuna gore no-cd sini bulup indir ve kurulum klasorune koy. Mutlaka calısacaktır. Siteden direk link veremiyorum cunku site izin vermiyor, illa girip arastırcan  _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 04 Oct 2008, 13:00 | |  | | Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! RoLaTiviTy wrote: http://www.gamecopyworld.com dan versiyonuna gore no-cd sini bulup indir ve kurulum klasorune koy. Mutlaka calısacaktır. Siteden direk link veremiyorum cunku site izin vermiyor, illa girip arastırcan  no-cd? ben gerçek cd ile alıp yükledim ama :S _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
| | 04 Oct 2008, 13:34 | |  | | RoLaTiviTy Süper Moderator Joined: 14 May 2006, 14:06 Posts: 5922 Location: C:\Windows\Cosi.exe |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! tamam janım kurmusundur oyunu ama icindeki kısayol açmıyor. verdigim siteden cod.exe yi indirip yüklemen lazım...... _________________ Tanrı; NAMCO, BLIZZARD, KONAMI, CAPCOM ve MIDWAY'i korusun, amin!!! Dragon Call MMO RPG Favori Oyunumdur
| | 04 Oct 2008, 13:39 | |  | | Tesstere Kahverengi Kuşak Joined: 25 Sep 2008, 18:58 Posts: 152 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! RoLaTiviTy wrote: tamam janım kurmusundur oyunu ama icindeki kısayol açmıyor. verdigim siteden cod.exe yi indirip yüklemen lazım...... cod.exe arıyorum şu an bulsam süper olcak :) _________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır!
| | 04 Oct 2008, 15:30 | |  | | Yulay_han Acemi Joined: 05 Oct 2008, 18:38 Posts: 1 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Arkadaşlar o kadar baktım Mortal Kombat serilerinin combolarını göremedim nerede bulabiliriz acaba?
| | 16 Oct 2008, 15:12 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|