MKTrilogy: Hikayenin anlatıldıgı ekranda su tuslara basın : RUN-BLK-BLK-RUN-HP-LP Shao Kahn'ın "Outstanding." Dedigini duymalısınız. Bundan sonra start'a basıp options yani seçenekler penceresine gidin. Mavi soru işareti olan bir ikon göreceksiniz, buradan istediginiz ayarları yapabileceksiniz. Arkada Goro'nun bölümü,önde yazı çıkan yerde bunlara basıyorum hemen oyuna geçiyor ve Shao kan Outstanding diye bir şey demiyor Yardım lütfen
_________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır! Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
17 Oct 2008, 14:11
Sphynxinator
Ninja
Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon
Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!!
Tesstere wrote:
MKTrilogy: Hikayenin anlatıldıgı ekranda su tuslara basın : RUN-BLK-BLK-RUN-HP-LP Shao Kahn'ın "Outstanding." Dedigini duymalısınız. Bundan sonra start'a basıp options yani seçenekler penceresine gidin. Mavi soru işareti olan bir ikon göreceksiniz, buradan istediginiz ayarları yapabileceksiniz. Arkada Goro'nun bölümü,önde yazı çıkan yerde bunlara basıyorum hemen oyuna geçiyor ve Shao kan Outstanding diye bir şey demiyor Yardım lütfen
PSX, PC veya Sega Saturn'ün MKT'sini oynuyorsan demez.
17 Oct 2008, 15:19
Tesstere
Kahverengi KuÅŸak
Bende PC'de deniyordum yardım için sağol.Şimdi pc için hile arıcam
_________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır! Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
17 Oct 2008, 15:29
tatooo_boys
Acemi
trilogy mk
ya abi bana bi yardımcı olun oyunu kurdum hersey normal acarken 16 bit diye bi uyarı cıkıyo bi sorun teskil eder mi bu artı oyunu acınca sadece klavyenin kursoru oklarını kullanabiliyorum hiç bi yere giremiyorm yani enter gorevini secme gorevini hangi tus yapıyo yardımcı olursanız sevinirim acilll..!!''''!!!!!!!!!!
19 Oct 2008, 12:13
mksubzero
Siyah KuÅŸak
Ya arkadaşlar nasıl anket ekleyebiliriz?
18 Jan 2009, 17:12
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Anket bu şekilde açılır:
Örnek:
Önizleme dedikten sonraSonuç:
Bu arada her bölümde anket açılamıyor,bunuda belirteyim...
Joined: 10 Nov 2007, 16:54 Posts: 4225 Location: The Mirror Room...
Re: trilogy mk
tatooo_boys wrote:
ya abi bana bi yardımcı olun oyunu kurdum hersey normal acarken 16 bit diye bi uyarı cıkıyo bi sorun teskil eder mi bu artı oyunu acınca sadece klavyenin kursoru oklarını kullanabiliyorum hiç bi yere giremiyorm yani enter gorevini secme gorevini hangi tus yapıyo yardımcı olursanız sevinirim acilll..!!''''!!!!!!!!!!
o hata bir sorun çıkarmaz,ok deyip geç sonra mortal kombat trilogy yazısı çıkana kadar bekle enter tuşu aktif olacaktır
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum