|
It is currently 15 Feb 2012, 20:10
|
View unanswered posts | View active topics
Mortal Kombat Hakkında Sorular Ve Görüşler | Author | Message | | mksubzero Siyah Kuşak Joined: 07 Aug 2007, 22:23 Posts: 319 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Birşey sorucam. MK Oyunları Download bölümüne başlık açılması yasakland mı?  Eğer açacaksam nerden açmalıyım? 
| | 20 Jan 2009, 22:18 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Dövüş Oyunları Download bölümlerine (SF,MK,KOF,Tekken) ancak yüksek rütbeli ve konu açma izini olanlar konu acabilir.Çünkü bu bölümlere açılan başlıklar direk anasayfada yayınlanıyordu sanırım... _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 20 Jan 2009, 22:44 | |  | | mksubzero Siyah Kuşak Joined: 07 Aug 2007, 22:23 Posts: 319 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Bilgi için teşekkürler.  Bende diyorum niye hep modlar ve yöneticiler o bölümlere başlık açıyor. Normal üye yok. Tekrardan teşekkürler. 
| | 20 Jan 2009, 22:53 | |  | | _BJK_ Uzman Moderator Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Önemli değil ne demek  _________________
«•••••вℓα¢к єαgℓє•••••»
| | 20 Jan 2009, 23:08 | |  | | rubens9999 Kahverengi Kuşak Joined: 17 Sep 2008, 19:23 Posts: 181 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Merhaba arkadaşlar ben zamanında mortal kombat 3 ultimate oyunu ile ilgili bir fatality duymuştum (bu oyunu zamanında oynayanlar mutlaka duymuşsunuzdur) john cage`in mezarının olduğu yerde fatality kısımında ilgili fatality hareketini yaparsanız john cage mezarından kalkıyormuş (mezarından hortluyormuş )
birde mortal kombat 1`de ayın olduğu yerde iki raunduda perfect alırsanız reptile çıkıyor diye duymuştum
bunlar uydurmamı yoksa gerçekmi? şimdiden teşekkür ederim _________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
| | 21 Jan 2009, 22:05 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! rubens9999 wrote: Merhaba arkadaşlar ben zamanında mortal kombat 3 ultimate oyunu ile ilgili bir fatality duymuştum (bu oyunu zamanında oynayanlar mutlaka duymuşsunuzdur) john cage`in mezarının olduğu yerde fatality kısımında ilgili fatality hareketini yaparsanız john cage mezarından kalkıyormuş (mezarından hortluyormuş )
birde mortal kombat 1`de ayın olduğu yerde iki raunduda perfect alırsanız reptile çıkıyor diye duymuştum
bunlar uydurmamı yoksa gerçekmi? şimdiden teşekkür ederim Johnny Cage'in mezarından çıktığı söylenti, ama Reptile'ın çıktığı doğru. Reptile çıkıyor zaten; bilmiyor muydun? 
| | 22 Jan 2009, 17:37 | |  | | mf_gangsta Siyah Kuşak Joined: 27 Jan 2009, 17:37 Posts: 351 Location: İzmir |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! ya abi ben mk trılogy de soru işaretini açtım fatalatiyleri yapıyorum ama animalıtiy olmuyor ya lütfen yardım et brutaltiy fatalatiy fatalatiy2 friendship bebeğe dönüştürme hepsini yapıyom ama animality yapamıyom (konsol PC) _________________ Mortal Kombat Sub-Zero Mythologies + Trilogy ''İNDİR'' Street Fighter Karakterleri ''İNDİR'' (M.U.G.E.N CHAR)

| | 28 Jan 2009, 18:01 | |  | | Scorpion-SCO Siyah Kuşak Joined: 16 Mar 2008, 23:22 Posts: 319 Location: Karşıyaka-35½-1912 KsK |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Oyundaki ayarladığın "Run" tuşuna basmayı dene.. _________________
Unknown
| | 28 Jan 2009, 18:32 | |  | | rubens9999 Kahverengi Kuşak Joined: 17 Sep 2008, 19:23 Posts: 181 |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! Sphynxinator wrote: rubens9999 wrote: Merhaba arkadaşlar ben zamanında mortal kombat 3 ultimate oyunu ile ilgili bir fatality duymuştum (bu oyunu zamanında oynayanlar mutlaka duymuşsunuzdur) john cage`in mezarının olduğu yerde fatality kısımında ilgili fatality hareketini yaparsanız john cage mezarından kalkıyormuş (mezarından hortluyormuş )
bunlar uydurmamı yoksa gerçekmi? şimdiden teşekkür ederim Johnny Cage'in mezarından çıktığı söylenti, ama Reptile'ın çıktığı doğru. Reptile çıkıyor zaten; bilmiyor muydun?  Cevabınız için çok teşekkür ederim peki mortal kombat 3`te dövüşe geçerken (karşılıklı kapışmada) dövüşçülerin resimlerinin arasındaki 6 kutucuktan oluşan resimli semboller var bunlara tuşlara basarak değiştirebliyoruz bu işlev ne işe yarıyor?
neyden bahsettiğimi bu videoda görebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=r9okK1N8dVc _________________ Aptallarla tartışmayınız. Zira önce sizi kendi seviyelerine çekerler sonra da tecrübeleriyle yenerler.
| | 29 Jan 2009, 14:09 | |  | | Sphynxinator Ninja Joined: 16 Mar 2007, 21:04 Posts: 2058 Location: Antalya        Oyunu: Carmageddon |  Re: sorunlarınız için burayı kullanınız!! rubens9999 wrote: Sphynxinator wrote: rubens9999 wrote: Merhaba arkadaşlar ben zamanında mortal kombat 3 ultimate oyunu ile ilgili bir fatality duymuştum (bu oyunu zamanında oynayanlar mutlaka duymuşsunuzdur) john cage`in mezarının olduğu yerde fatality kısımında ilgili fatality hareketini yaparsanız john cage mezarından kalkıyormuş (mezarından hortluyormuş )
bunlar uydurmamı yoksa gerçekmi? şimdiden teşekkür ederim Johnny Cage'in mezarından çıktığı söylenti, ama Reptile'ın çıktığı doğru. Reptile çıkıyor zaten; bilmiyor muydun?  Cevabınız için çok teşekkür ederim peki mortal kombat 3`te dövüşe geçerken (karşılıklı kapışmada) dövüşçülerin resimlerinin arasındaki 6 kutucuktan oluşan resimli semboller var bunlara tuşlara basarak değiştirebliyoruz bu işlev ne işe yarıyor?
neyden bahsettiğimi bu videoda görebilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=r9okK1N8dVcO kod yeri, dövüşteki bazı özelliklerin kapatılmasına/açılmasına, bazı savaşçılarla dövüşmeye vb. işlevlere yarıyor. (Örnek: Yenen kişinin Noob Saibot ile dövüşmesi, Smoke ile dövüşmesi, Shao Kahn ile dövüşmesi, korunma özelliğini kapatmak, atma özelliğini kapatmak, sınırsız koşma, aparkat vurduktan sonra beklemenin kapanması vb.)
Last edited by Sphynxinator on 29 Jan 2009, 16:59, edited 1 time in total.
| | 29 Jan 2009, 16:34 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|