TRFİGHTERS M.U.G.E.N 2010 yaw bu konu neden silindi :S KAPAK Kapak için Berk1388'e Teşekkür Ederim Kapak Güzel Olmus Arka Kapak da Gelebilir...
3000 e yakın karakter(seçme ekranı (küçük büyütsem cant open stage hatası verebiliyor inş updatede bu sorunu atlatırız)
S.T.A.R.S INNNNNNNHHHHHHHHHHHHHH KAGE BUNSHİN NO JUTSU + RASENGAN Veeee ! Bonus Stage Baş Belası Usta Kuş Avcısı Köpeği Mugene Çağırdım :) O KÖPEK VE KUŞLAR GERİ DÖNDÜ !
OBAAAAAAAAAA Street Fighter 2 De Hatırladığımız Bonus Stage Tuğla Kırma TRFighters Mugende 3D Keyfi ! EX Plus 2 Karakterleri EXCEL Guard hepsi aynı [ Get Ready For Next Battle (Tekken 5 Sesi) Özellikler - Tamamı Char Dolu Zengin Bir Char Arşivi... - Hi Res Desteği - Türkçe Mugen Windows Configurator %90 Arası (Söylemeye Unuttum) - Oyunlardan Charlar: Dopdolu Edit Charlar Street Fighter The King Of Fighters Mortal Combat Tekken Naruto Animesinin Tüm Karakterleri Marvel Karakterleri Resident Evil Pokemondan Charizard Digimondan Weregarurumon Dragon Ball Bleach Art of Fighting Ateri Karakterleri (Örneğin Mario) Film Karakterleri (Michael Jackson Örnek) Türk Yapımı Karakterler (Hüseyin,Enes) Çizgi Film Karakterleri (Örnek : Fred Çakmaktaş) puahaha - 2 tane 3D Karakter Garuda,Shadow Geist - TRFighters İçin Yapılmıştır - Bonus Stageler Eklendi - Harika Müzikler Boyut 4.5 GB tir Boss Paketi Yoktur Kurulunca 10.5 GB Fena Halde Sıkıştırılmış Özel Setup Kullansaydım 7 GB olurdu winrar ile daha da boyutu azalttım Trfighters M.U.G.E.N Şuanda Beta Sürümüdür 2500 Char Olana Kadar Güncelleme Çıkacak 2500 Ve Bosslar Ayarlanınca Bu Mugenin Orjinali Yayınlanacak 50 part'a yakın olabilir Oyunun Tam Sürümdeki Yenilikler 2500 Char mk sf kof stage paketi bosslar ve birçok ufak tefek sorunlar düzelecek (screenpack orjinal boyut ve donma sorununun kalkması gibi) ANASAYFAYA KONULABİLİRSE DAHA DA MEMNUN KALIRIZ...
Patch 0.3 Yakında Geliyor 0.3 Sürümünde Yenilikler[/color] Mk Sf Kof Stageleri ve Mükemmel Müzikler Narutonun Yeni Charları ve Müzikleri... Kolay İndirilme... Bu sürümün hem tam hem patch olarak yayınlanacaktır patch boyutu daha kısadır trfighters m.u.g.e.n son versiyonu yüklü olmalıdır ! Alternatif Linkler Geldi ! (0.1 ve 0.2 patch içindedir) Son Versiyondur toplam 6 parttır Trfighters M.U.G.E.N Parça 1Trfighters M.U.G.E.N Parça 2 Trfighters M.U.G.E.N Parça 3Trfighters M.U.G.E.N Parça 4 Trfighters M.U.G.E.N Parça 5Trfighters M.U.G.E.N Parça 6 Patch 0.3 Evet Yeni Patchle Beraber Olduk Bu Patchde birçok hata düzeltiliyor Özellikler: -Yeni Naruto Charları ve Müzikleri -Ana Menü Değişti (Biraz Garip Olmuş :S) -Karakter Seçme Ekranı Müziği Değişti Hero's Come Back Eklendi -Mugen Windows Configunator %90 Dan %95 Türkçe Oldu -Çeşitli Ryular -Diğer Karakterler -Hata Düzeltmeler Fixler Resimler: Trfighters M.U.G.E.N Patch 0.3 İndirmek İçin Buraya Tıklayın Patch 0.3 Unutmayın Oyun Hala Betadır ! Geliştirilme Aşamasındadır Yani Patch 0.4 Ve Classic Edition Aynı Anda Çıkacaktır Patch 0.4 Özellikleri Loading Eklendi Ana Menü ve Ayarlar Menü Değişti Hatasız Olarak Çeşitli Street Fighter Marvel ve Mortal Combat Charları Yeni Bleach Charları Toplam 195 Char Eklenmiştir... Tüm Hatalar Düzeltilmiştir Sadece Küçük ScreenPack Kaldı onuda 0.5 de uğraşacağım yapabilirsem tabi zor ama Classic Edition dan Tüm Dövüş Oyunların Klasik Karakterleri Eklendi MK SF KOF Marvel, Diğer Ana Menü ve Ayarlar Menüsü Değişti Loading Eklendi Hatasız Sade... Classic Edition Sürümde 128 Char Vardır... Loading Ekranı Ana Menü Classic Ana Menü 0.4 İçin Select Classic Edition İçin Select 0.4 İçin Charlar Grafikleri Hi-res gibi Yapıldı Kurulumlar Linkler: 0.4 Patch için Trfighters M.U.G.E.N Patch 0.4 İndirmek İçin Buraya Tıklayın Classic Edition için Trfighters M.U.G.E.N Classic Edition İndirmek İçin Buraya Tıklayın Dosya Şifresi Anasayfa - TRfighters.net-Türkiye'nin Dövüş Kulübü Patch 0.5 ve Hikayesi: Kratosun Dünya Turnuvasına Katılmasına ŞOK Bir Tartışma Yaşanacak ! Ayrıca Kratos Tanrılar Arasında Yer Alacak bunlardan God Ken God Ryu God Akuma God Bison God Rugal God Demitri God Kula God Gundain God Urien God Orochi God Kyo God Adel God Ginrai Fire God Watergod ve Pain (Nagato) Tanrı Pain Kratosa Meydan Okuyacak... Akuma Uchiha Madarayı Gördü mü ? Megaman Kenden Hadou Ken Shoryu Ken Falan Öğrendi Megaman Ken Hocasına Teşekkür Ediyor... Dhalsım Katon Jutsularımı Yapacak Ayrıca Kratosun Arkasında Zeus da Gelebilir ! Güzel Hikayeydi Classic Edition Kotalılar için Hazırlanmıştır Klasik Karakterler Vardır... Tanıtım Videosu Hazırlanmıştır Aslında Oyunda Müzikler vardır ama video da müzikleri kısıp kendi müziklerimi açtım zevk olsun diye... Trfighters M.U.G.E.N Büyük Boyutludur Zengindir Eğlencelidir Dengesizdir Hatasızdır Günceldir Part 1
YA _TİKLİ- abi şu classic edition oynadım bitti lezzetliydi başladım bende yenileri indirmeye, fakat indiriyorum megashare'dan 940 mb diyor tanesine , sonra inince bi bakıyorum partın tanesi 550 MB! sorun nedir?
Joined: 15 Dec 2006, 14:51 Posts: 114 Location: Papua Yeni Gine
hata
Bu Screen Pack Bana aittir. buradaki bi çok Paket ve dosyalar benim çalışmamdan alıntıdır fakat arkadaş kafasına göre bir şeyler yapıp uzayıp gitmiş ? en azından bir yerinde editledim falan deseydin ? bu oyun benim bütün pc şerimde var. orjinal sürümü 2500 karakterdir. beta 2 sürümünden sonra çıkmayacagını belirtmiş ve charları kullana bilirsiniz demiştim.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum