Düzenleme: Ya ben partları 100 MB falan sanmıştım, bu ne 999 MB yazıyor, inmez ki bu. Hem bilgisayarda yer yoktur o kadar, yer olsa da o kadar zaman bilgisayarda duramam, biri gelir, beni kaldırır bilgisayarın başından.
12 Sep 2008, 18:03
Cmon?
Kara KuÅŸak
Joined: 09 Aug 2008, 11:14 Posts: 761 Location: KOIF Turnuvasında
Düzenleme: Ya ben partları 100 MB falan sanmıştım, bu ne 999 MB yazıyor, inmez ki bu. Hem bilgisayarda yer yoktur o kadar, yer olsa da o kadar zaman bilgisayarda duramam, biri gelir, beni kaldırır bilgisayarın başından.
FlashGet Kullan . Biri Gelince Download durdur . Tekrar Oturunca Resumelet
öff yaa %82 iken link göçtü This user is out of bandwidth. diyor bende mi bir sorun var ya ne kadar çok beklemiştim :'(
_________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır! Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
26 Sep 2008, 14:20
playstationmaster
Beyaz KuÅŸak
Re: Mortal Kombat M-Kast
ellerine sağlık ama link çökmüş yenilersen çok ii olur...böyle bi oyundan mahrum kalmamak lazım...
_________________ Fatal ERROR........
08 Oct 2008, 19:13
hatsumomo
Kara KuÅŸak
Re: Mortal Kombat M-Kast
linkler daha küçük partlara bölünerek yenilenmiştir iyi oyunlar
Bu sayfadan normal indirmeye tıklıyorum sunucu bulunamıyor diyor :S vazgeçtim ben bu oyunu indiremiyeceğim
_________________ Eğer yaratılışımda bir fevkaladelik varsa bu kesinlikle Türk olmamdır! Büyük bir sorunun olduğu zaman Allah'a ''Benim Büyük bir sorunum var'' deme.Sorununa dön ve ''Benim senden büyük Allah'ım var'' de!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum