TRFİGHTERS M.U.G.E.N 2010 KAPAK Kapak için Berk1388'e Teşekkür Ederim Kapak Güzel Olmus Arka Kapak da Gelebilir...
3000 e yakın karakter(seçme ekranı (küçük büyütsem cant open stage hatası verebiliyor inş updatede bu sorunu atlatırız)
S.T.A.R.S INNNNNNNHHHHHHHHHHHHHH KAGE BUNSHİN NO JUTSU + RASENGAN Veeee ! Bonus Stage Baş Belası Usta Kuş Avcısı Köpeği Mugene Çağırdım :) O KÖPEK VE KUŞLAR GERİ DÖNDÜ !
OBAAAAAAAAAA Street Fighter 2 De Hatırladığımız Bonus Stage Tuğla Kırma TRFighters Mugende 3D Keyfi ! EX Plus 2 Karakterleri EXCEL Guard hepsi aynı [ Get Ready For Next Battle (Tekken 5 Sesi) Özellikler - Tamamı Char Dolu Zengin Bir Char Arşivi... - Hi Res Desteği - Türkçe Mugen Windows Configurator %90 Arası (Söylemeye Unuttum) - Oyunlardan Charlar: Dopdolu Edit Charlar Street Fighter The King Of Fighters Mortal Combat Tekken Naruto Animesinin Tüm Karakterleri Marvel Karakterleri Resident Evil Pokemondan Charizard Digimondan Weregarurumon Dragon Ball Bleach Art of Fighting Ateri Karakterleri (Örneğin Mario) Film Karakterleri (Michael Jackson Örnek) Türk Yapımı Karakterler (Hüseyin,Enes) Çizgi Film Karakterleri (Örnek : Fred Çakmaktaş) puahaha - 2 tane 3D Karakter Garuda,Shadow Geist - TRFighters İçin Yapılmıştır - Bonus Stageler Eklendi - Harika Müzikler Boyut 4.5 GB tir Boss Paketi Yoktur Kurulunca 10.5 GB Fena Halde Sıkıştırılmış Özel Setup Kullansaydım 7 GB olurdu winrar ile daha da boyutu azalttım Trfighters M.U.G.E.N Şuanda Beta Sürümüdür 2500 Char Olana Kadar Güncelleme Çıkacak 2500 Ve Bosslar Ayarlanınca Bu Mugenin Orjinali Yayınlanacak 50 part'a yakın olabilir Oyunun Tam Sürümdeki Yenilikler 2500 Char mk sf kof stage paketi bosslar ve birçok ufak tefek sorunlar düzelecek (screenpack orjinal boyut ve donma sorununun kalkması gibi) ANASAYFAYA KONULABİLİRSE DAHA DA MEMNUN KALIRIZ...
ben açıkçası indirmeyeceğim yalan yok fakat ortada gerçekten büyük bir emek var bu neticeyle teşekkür ediyorum ve rağbet görmesini umuyorum
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz