|
| Ana Sayfa • Forum • Market •
Kayıt • SSS
• Ara • GiriÅŸ |
|
Zaman: 22 Mar 2010, 07:10
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
PS3 - Need for Speed Carbon
| Yazar |
Mesaj |
|
donetouch
Moderator
Kayıt: 03 Eyl 2008, 02:43 Mesajlar: 2567 Konum: D:\Anime\Dragon Ball
|
 Re: PS3 - Need for Speed Carbon
parantez içindekileri dene ve biraz kibar olursan sevinirim ...
| 02 Oca 2009, 15:37 |
|
 |
|
IMMORTALIFB
Moderator
Kayıt: 10 Kas 2007, 15:54 Mesajlar: 3934 Konum: The Psycholic World of White Zombie...
|
şifreyi elinle yaz kopyala yapıştır yapmadan yanlış olması mümkün değil,oyunu koyalı baya bi oldu fakat yorumlara bakarak ekledim(şu an site kapalı),kimse şifre yanlış vs demedi

Sonic Oyunları Koleksiyonu [SEGA] SSF 010 Prototype [Sega Saturn Emulator] Kullanımı Ages V0.29 (Pulsar) [Sega Genesis Emulator] Kullanımı Meka 0.72 [Sega Game Gear Emulator] Kullanımı PicoDrive 1.45a [Sega Pico Emulator] Kullanımı
|
| 02 Oca 2009, 16:18 |
|
 |
|
zortık
Beyaz KuÅŸak
|
ya kardeşim elimlede yazdım = bunuda ekledim olmadı
_________________ GİRİP SAKLANACAK ÇOK ÇUKUR KAZDIM
|
| 09 Oca 2009, 16:44 |
|
 |
|
zortık
Beyaz KuÅŸak
|
neyse boÅŸver --------------------------------------------------------------------------------
ben hiç alakasızda olsa tam olarak şunu sölyleyeceğim isterseniz sonra beni cezalandırın banlayın ne yaparsanız yapın bi yere patlamam lazım BEN BU FİLİSTİNLİLERE ZULM EDEN ALLAHSIZ İSRAİLLİ KÖPEKLERİN HATTA DÜNYADA NE KADAR İSRAİLLİ VARSA ANASINI AVRADINI SÜLALESİNİ BACISINI KARISINI KÖPEĞİNİ KUŞUNU W.CORÇ.BUŞ UNU S.K.M OH BE
bunun sitenizde dile getirdiğim için üzgünüm ama eminim ağzına sağlık diyenlerde vardır
saygılar
_________________ GİRİP SAKLANACAK ÇOK ÇUKUR KAZDIM
|
| 09 Oca 2009, 16:46 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
|
Bu konuda sana katılıyorum...
| 12 Oca 2009, 16:41 |
|
 |
|
thedarktower
Samuray
|
zortık yazdı: neyse boşver --------------------------------------------------------------------------------
ben hiç alakasızda olsa tam olarak şunu sölyleyeceğim isterseniz sonra beni cezalandırın banlayın ne yaparsanız yapın bi yere patlamam lazım BEN BU FİLİSTİNLİLERE ZULM EDEN ALLAHSIZ İSRAİLLİ KÖPEKLERİN HATTA DÜNYADA NE KADAR İSRAİLLİ VARSA ANASINI AVRADINI SÜLALESİNİ BACISINI KARISINI KÖPEĞİNİ KUŞUNU W.CORÇ.BUŞ UNU S.K.M OH BE
bunun sitenizde dile getirdiğim için üzgünüm ama eminim ağzına sağlık diyenlerde vardır
saygılar Yazdıkların cok kaba.biraz daha saygılı ol 
|
| 17 Oca 2009, 13:29 |
|
 |
|
abokral99
Samuray
|
yaklaşık 50 link var indirene kadar linkler ölür.Ölmese bile indirmem çünkü kota var
_________________ PSP Oyunları için ISO>CSO veya CSO>ISO Dönüştürücü Normal screenpack,stage'yi hi-res'e çevirme(Resimli Anlatım) Joystik Ayarları (Resimli Anlatım) Mugen Windows Configüratör (%90 TR)
|
| 17 Oca 2009, 17:14 |
|
 |
|
donetouch
Moderator
|
sana da katııyorum 
| 17 Oca 2009, 21:58 |
|
 |
|
nemta46
Siyah KuÅŸak
|
bunlar ps3 açılmıyor pcde oynanabiliniyormu neden ps3 oyunlari rapide yükleniyor acaba?
|
| 02 Eki 2009, 11:44 |
|
 |
|
dirtydragon
Ninja
|
ya beyelr bence bununla uğraşmanız baya anlamsız yoq şifre yanlış yoq linkler fazla falan filan siz gerçekten bu oyunu yüklediğinizde ps3 ünüzde açmayı mı umud ediyorsunuz daha ps3 ün chip i bile yoq piyasada sizin uğraştığınız şeye bak. Kusura bakmayın biraz ağır konuştum ama dayanamadım en sonunda.
_________________ Emeğe saygı göstermeyen hayattada saygı görmez
Dead Fantasy Tüm Bölümler İçin Tıkla Naruto Shippuuden TrAltyazılı Bölümler İçin Tıkla

|
| 03 Eki 2009, 18:24 |
|
 |
|
Kimler çevrimiçi |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
|
|
|
Bu forum gücünü phpBB yazılımından alır. Tema: Vjacheslav Trushkin Türkçe dil dosyası: phpBB Türkiye Geliştirici: TheScorpion
|