|
It is currently 15 Feb 2012, 14:56
|
View unanswered posts | View active topics
Nintendo Sorun, İstek, Muhabbet ve Paylaşım Köşesi | Author | Message | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye |  Nintendo Sorun, İstek, Muhabbet ve Paylaşım Köşesi Arkadaşlar bu bölüm Nintendo konsolları hakkındaki meraklarınızı veya paylaşmak istediğiniz herhangi birşeyi bildirmek için oluşturulmuştur... _________________
Last edited by LunaticYsf on 24 Sep 2009, 04:19, edited 4 times in total.
| | 24 Mar 2007, 14:49 | |  | | deniz2099 Kara Kuşak Joined: 10 May 2006, 23:00 Posts: 699 |  Re: Nintendo Sorun,İstek,Görüş,Öneri,Muabbet,Paylaşım Köşesi LunaticYsf wrote: Arkadaşlar bu bölümün amacı herhangi bir merakınız,paylaşmak istediğiniz birşey,oyun isteği vs. gibi mesajlarınızı bildirmek için oluşturlumuştur, bu bölüme yeni konu açamazsınız (Nintendo Konsolları) bu yüzden burayı kullanmalısınız,bunun yapılmasının amacı bölüm yeni olduğu için herhangi bir kirlenme-dağılma gibi olumsuzlukları önlemektir,"Download" ismi altındaki Alt Bölümlerde ise paylaştığınız oyunlar bizim onayımızdan geçtikten sonra yayınlanacaktır,katılımınıza ve anlayışınıza teşekkürler... İlk olarak: iceberg wrote: Hocam palaşımların için teşekkür ederim. Mario oyunlarının hepsi elimde var. Bir tek şu Super Mario Galaxy yok. Acaba bulabilirsen onu da ekleyebilirmisin? Bir de sakıncası yoksa nereden bulduğunu, kaynağını öğrenebilirmiyim, kendim de girip belki bilmediğim başka sevdiğim karakterlerin Wii'de oyunlarını görürsem seçip indirebilirim. Ayrıca bu ISOların bu kadar çabuk yayılacağını sanmazdım. Kopya oyunları çalıştırabilecek chip ürettiler mi hemen Wii'ye? Kopya oyunların wii'de çalışıp çalışmadığı hakkında bi bilgim yok ama bu oyunlar sitelerde upload edilip paylaşıldığına göre hiçbirsorun olmadan oynanabiliyor,ama yinede kotalı internetin varsa (ki tahmin etmiyorum,wii'nin bir oyunu 5-6 Gb,benim 2 aylık kotam) bu risk senin,bence sorun çıkmaz,aradığın oyunuda bulduğum zaman "Wii Oyunları Download" bölümüne eklerim...
Hocam kotalı internet varsa yine indir karlı çıkarsın bir orjinal Wii oyunu 100 milyondan fazladır ama 3GB kota varsa 30 YTL fazla gelir, 6GB ise zati sorun yok 
| | 24 Mar 2007, 14:54 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye | rooney665'in paylaşımı
slm arkadaslar nıntendo oyunları arasındakı en guzel oyunlar nekketsu oyunlarıdır verecegım bu arsıvde 4 tane nekketsu ve bır tanede nınja kablumbagalar oyunu var lınk bu
File: OYUNLAR.rar
DownloadLink: http://rapidshare.com/files/22258027/OYUNLAR.rar.html
File-Size: 0,72 Mb
Uploaded: 22.03.2007, 17:45:36
| | 24 Mar 2007, 14:57 | |  | | xander Acemi Joined: 20 Feb 2007, 11:01 Posts: 2 | arkadaşlar bu "GameCube oyunları download" köşesinde verdiğiniz oyunları indirip yazdığımda direk açılacak mı? benim makine PAL ve PAL oyunları indirip mini dvdye yazsam çalışır mı? bu konuda bi bilgi verirmisiniz? acil bekliyorum saygılar..
| | 04 Apr 2007, 10:39 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye | gamecube dvd okuyor mu benim bildiğim 1 gblık cdlerle çalışıyor,
ama bu oyunlar upload edildiğine göre oynanabiliyor,dediğin gibi makinen pal se pal indir çalışır büyük ihtimal,çip falan ardır heralde sende... _________________
| | 13 Apr 2007, 02:34 | |  | | Kof_Lover Banlandı Joined: 29 Mar 2006, 15:33 Posts: 834 | Gamecube büyük DVD'leri okyabiliyor zamanında ModChip'li bir Gamecube kullanısıydım ve büyük DVD'leri okutmak için yapman gereken sadece oyunu büyük DVD'ye yazman ve Gamecube'ün üst kasasını sökmen hepsi bu kadar. Sonuçta büyük DVD'de olsa Gamecube'ün okuyucu büyük DVD'nin belli bir kısmını okyabiliyor e zaten Gamecube oyunların ISO'larıda sabit 1.35 GB olduğuna göre mantıklı düşünürseniz Gamecube'de büyük DVD'ye yazılmış oyunlarda herhangi bir sorun çıkmıyor.
| | 13 Apr 2007, 15:45 | |  | | LunaticYsf Ninja Joined: 16 Jan 2007, 12:34 Posts: 1219 Location: Türkiye | Yılbaşı hediyesi olarak nintendo 64 alan çocukların sevinci
[flash width=425 height=350]http://www.youtube.com/v/pFlcqWQVVuU.swf[/flash]
Bu da remixi
[flash width=425 height=350]http://www.youtube.com/v/DpJyG7B6tAI.swf[/flash] _________________
| | 14 Apr 2007, 03:06 | |  | | rooney665 Banlandı Joined: 25 Feb 2007, 14:44 Posts: 617 Location: d.bakır | dostum bana nes tekı tum mario oyunlarını bulabılırmısın acaba
---- 7 dakika sonra eklendi ----
ben flood yapacam ama diyecegım kopnu ayrı bısey yaw bu nıntendoda bende sasırdım sımdı mesela siteye bı nıntendo emulatoru eklesek nıntendo bolumunemı yoksa emulator download bolumune mı cunku hem orda hemde burada emulatorler var amacı anlamadım yanı
| | 05 May 2007, 00:56 | |  | | dark_ares Acemi Joined: 01 Jun 2007, 21:27 Posts: 9 Location: ancyra | ya bişey orucam burdaki wii oyunlarını direk dvd ye çeksek çalışırmı acaba deneyen warmı? warsa acil cwp werirse sewinirim.herhengi bi chip istiyosa chip satılan yerler warmı 
| | 01 Jun 2007, 21:42 | |  | | dark_ares Acemi Joined: 01 Jun 2007, 21:27 Posts: 9 Location: ancyra | bi fikri olan yokmu  *??????
| | 03 Jun 2007, 14:15 | |  | | Who is online | Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|
|