Bu emulatör Dökümanlar'da verilen GBA emulatöründen çok daha güzel, farkı ise ses ve görüntü görüntü çok akıcı GBA dan farksız diyebilirim kullanımını şimdi size resimli olarak anlatacağım
1)Rardan çıkan klasördeki aşağıdaki resimde işaretlediğim exe yi tıklayın
2)Aşağıdaki resimdeki gibi bu yolu izleyin File--->Load Rom
3)Oyunu gösterin ve çift tıklayarak açın(.zip veya .gba formatı)
4)Ve sonuç
Tuş ayarı nasıl yapılır?
Options--->Controllers Cofinguration yolunu izleyin,resim:
Ekranı nasıl büyültüp küçültürüm?
Alttaki resimdeki gibi ''Window'' a tıklayarak istediğiniz büyüklüğü seçin
Last edited by aigin on 30 Jan 2010, 11:48, edited 7 times in total.
13 Apr 2008, 16:53
_BJK_
Uzman Moderator
Joined: 04 Jul 2007, 18:31 Posts: 9815 Location: Green Hill Zone
Bu emulatör çok farklı geldi bana yaw.Şu Sonic Advance 2 oyununu oynayayım dedim ama sesler çok farklı çıkıyo.Yani seslerin orginaliyle fazla alakası yokmuş gibi geldi bana açıkçası.Ama yinede biraz daha oyunda hızlılık var gibiydi.VisualBoyAdvance kadar iyi değildi bence.Bu arada paylaşım için sağolasın.Yine güzel bi döküman hazırlamışsın
@_BJK_ İkisindede ilk bölümü baştan sona oyna farkı görüceksin bu çok daha akıcı ve ses çok daha net. @Shingo Saoalsın o sonuçtaki oyunu ilk indirince emulatörden bişey anlamıyodum ve oynamayı çok istiyodum o oyunu,çalıştırınca gece filan demeden bitirmiştim @RoLaTiviTy Tekrar saol
13 Apr 2008, 17:14
_BJK_
Uzman Moderator
Evet.Akıcılığına diyeceğim yok.Ama ne bileyim sesler bana orginal çıkmıyomuş gibi geldi.Bu arada resmini koyduğun oyunun tam adı nedir ve kaç Mb??Görüntüsü hoşuma gittide
@_BJK_ 5 mb filan hemen linkini koyucam 1 sn Dragon Ball Advanced Adventure: İNDİR oyun zevkini biliyorum bayılıcaksın benim için manevi değeri var
@Shingo
Animesini pek izleyemedim almanca bakmıştım biraz (Bişey anlamadım ama )
13 Apr 2008, 17:52
_BJK_
Uzman Moderator
Mükemmel bi oyun.Çok teşekkür ederim.En sevdiğim oyun tipi Bu serinin başka oyunlarıda var mı??Aynı bu şekilde.Bu arada Shaman King'i izlemek istiyosan Jetix'ten izleyebilirsin
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum