Gurup bu emulatörü 2003 yılında ilk olarak GameCube emulasyonu için geliştirmiştir...2007 yılından itibaren WII emulasyonunada başlamıştır...Her iki platformuda tek emulatorde başarılı bir şekilde sunmuştur ve alanının en iyi emulatörüdür...Emulatör ayarlıdır.
öncelikle böyle bir paylaşımda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. bu kadar oyunu başka bir yerde bulmak zor elinize sağlık. ama benim bir sorum olacak. 3 tane oyun indirdim emu da oynamak için falan 2 sini çalıştıramadım ses geliyor fakat görüntü yok bunun hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba. şimdiden teşekkür ediyorum...
23 Feb 2010, 17:50
evil_wolf_08
Siyah KuÅŸak
Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
büyük ihtimal bilgisayar özelliklerinle ilgili. yada emulatörü ayarlaman gerek. bende de öyleydi, meğerse win7 olduum için öyleymiş. uygun ayarlısını buldum, indirdim. sen de uygun ayarlıyı bul ve indir istersen. sistem özelliklerini de buraya yaz ki sana yardımcı olmayı deneyebileyim.
Sağol evil dolphin in sürümlerinden kaynaklanıyor büyük ihtimal sistemim gayet iyi onlarla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası ama yinede söyliyim:
AMD Phenom(tm) II X4 955 Processor 3.20GHz 4 GB RAM Windows 7 32 bit Nvidia Geforce 9800 GT ekran kartı. Bu arada Mirac eğer 2 kişilik oynamak istiyorsan youtube ta videoları var çok açık bir şekilde gösteriyorlar oradan arat eğer bulamazsan ben yine sana link verebilirim şu an hatırlamıyorum linki tam olarak
24 Mar 2010, 19:05
evil_wolf_08
Siyah KuÅŸak
Joined: 18 Oct 2007, 16:12 Posts: 295 Location: E:\New Folder.exe
Sitesinden en son çıkan versiyon2 yi indir. Daha sonra opengl de değilde dx yap video ayarlarını ordan Advance e gir. Disable Fog u işaretle. Enable EFB copy yi To Texture yap ben öyle çok rahat oynuyorum yine bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum