98 senesinde falan amcam almayadan getirmişti bu oyunu. bende çok sevdim bize bıraktı. ama 2002 de bozuldu . Valla ne zamandır oynamayı istiyodum. oyunu artık ezbeldim ama sadece hayaletli yerdeki en üst balkona çıkamadım, sadece ordaki yıldızı alamıyorum. bilen varsa yardımcı olabilir mi.
20 Dec 2007, 10:23
iceberg
Kahverengi KuÅŸak
Oyunu en son oynayalı iki yılı geçiyor yanlış söyleyebilirim o yüzden. Oraya çıkman için Mario'nun yeşil butonu aktif hale getirimiş olması gerekebilir (Renginden emin değilim ama bazı duvarların ve buz cam gibi şeylein içinden geçmeni sağlıyor. Tavsiye etmem ama butonu aktif etme yerini bulamadıysan hileden de şapkayı aktif edebilirsin.) Bir diğer seçenek de üst katlara çıkınca kiremitlerin olduğu bir yerden kaya kaya yukarı çekmen de gerekiyor olabilir büyük hayaletle karşılaşmak için. Bu şekilde iki yıldız vardı ama Game FAQs'a bakmanı öneririm 120 yıldızı hiç bir yerden yardım almadan bulmak çok zor bu oyunda.
28 Feb 2008, 22:03
Maskeli
Beyaz KuÅŸak
Re: N64 - Super Mario 64
Yaw Mario Tennis Yok Mu Acaba?
05 May 2008, 20:22
LunaticYsf
Ninja
bu oyundaoyunu bitirmek için 120 yıldızın hepsini toplamanıza gerek yok 70 yıldızla oyunu bitirebilirsiniz ...bu normal bişey yani hile falan değil son canavarın kapısı 70 yıldızla açılıyor böylelikle onu yenip oyunu bitirebiliyorsunuz
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum