belli zaten ben zeka ooyunu biraz
23 Mar 2007, 12:30
iceberg
Kahverengi KuÅŸak
Bu oyun Mario'nun oynadığım en güzel oyunudur. (GC ve Wii oyunlarını oynayamadım maalesef) Harika ayrtıntılar ve gizlilikler vardır. Wlakthrough veya FAQ olmadan 120 yıldızı da bulup Yoshiyle buluşarak bitirmek nerdeyse imkansızdır.
@rooney665
Başka oyunla karıştırdın galiba bu oyunda Wario yok bildiğim kadarıyla ve oyunu tam olarak bitirdim hiç bir yerde çıkmıyor. Wario'yu geç Luigi bile yok.
24 Mar 2007, 00:47
Metality
Uzman
Teşekkürler.
3 4 bölüm geçtim fakat karlı bölümde takıldım. Hatırlayan varsa yardımcı olabilir mi? bir türlü geçemedim.
Hocam 2 sene önce oynamıştım elimdeki sağlam FAQlar vardı kaybettim sonra. wwwgamefaqs.com'a bakmanı tavsiye ederim güzel bir walkthrough bak ya da google'ya yaz çıkar.
Karlı bölümden hatırladığım kadarıyla ilk yılıdızını da aldın mı bilmiyorum ama oradaki bacaya girmen gerekiyor. Bir penguenle aşağı kayarak yarışacaksın. Dikkat et aşağı düşme. Spoiler gibi olacak ama birkaç yıldız sonra alt taraflarda bir kardan adam var (Zıplayanlar değil sabit başı olmayan) Sen yukarıdan bir yerden kartopu gibi birşeyi yerinden oynatıp aşağı kaymasını sağlıyorsun. Sonra onla birlikte takip ederek aşağı kayacaksın. En sonunda kardan adama kafası varınca sana yıldız verecek bir tane. Bir de arkalarda gizli yerlerde sana bir erde Wall jumpdan bahsedecek. O taktikle zıplayarak birkaç patika yukardan yıldızı kapacaksın.
Genel olarak girdiğin her dünyada 6 yıldız var. Bir de her bölümde 100 altın toplayarak bir yıldız daha çıkıyor. 7 yıldız toplamış oluyorsun. Gizli çok yıldızlar falan da var şatonun içinde neyse heyecanı kaçmasın geçemediğin yerlerde faqa bakarak ilerleyebilirsin. Öyle yerler var ki kendi başına bulman aylarını alabilir. Bir de belirli yıldız sayısına ulaşmadan bazı butonları aktif hale getirmek için görevlere giremezsin. (Kırmızı buton Wing Cap verir ve bu butonu bulabileceğin yere girebilmek için 10 yıldıza ihtiyacın var. O yeri mesela bir insan evladının bulması çok güç. Şimdilik söylemiyorum ama faqdan bakarak da bulabilirsin ya da sorarsın söylerim.) Ayrıca bazı şapkalar kafanda olmadan bazı yıldızları toplayamazsın. Örneğin 1. dünyada neden 6 yıldızı da bulamıyorum diye kasma kırmızı butonu açamadıysan.
24 Mar 2007, 01:26
Metality
Uzman
Bilgiler için teşekkürler. Bakalım geçebilecekmiyim.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum